Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Če dec 03, 2009 8:55 am

kopron je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:No padla je odločitev, avto gre v metalic črno barvo, mislim da bo barvan v ponedeljek-torek odvisno kdaj me bo volja prijela prav 8)

Pa še preden se boš tega lotil, mi prinesi vsaj nekaj denarja za delo, pa še za onega Gregata, za Turbino z katero se voziš .
Sedaj imam pa že tudi jaz počasi dovolj teh tvojih for.
Ali pa reci da nimaš sedaj, pa da bo čez 1 mesec ali pa čez pol leta, da bom vsaj vedel kako računati.

Ah, Rok, Rok,... kaj bo z teboj, ... : - (

Lp : - (

BWAHAHAHA......tale je pa cherry on top ..........šestdeset strani kaj je blo narejenega pa res 3/4 stroškov preseravanja, tip pa se okol vozi z neplačanimi deli :har :rofl :cry :cry

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če dec 03, 2009 9:33 am

Jurchi je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:No padla je odločitev, avto gre v metalic črno barvo, mislim da bo barvan v ponedeljek-torek odvisno kdaj me bo volja prijela prav 8)

Pa še preden se boš tega lotil, mi prinesi vsaj nekaj denarja za delo, pa še za onega Gregata, za Turbino z katero se voziš .
Sedaj imam pa že tudi jaz počasi dovolj teh tvojih for.
Ali pa reci da nimaš sedaj, pa da bo čez 1 mesec ali pa čez pol leta, da bom vsaj vedel kako računati.

Ah, Rok, Rok,... kaj bo z teboj, ... : - (

Lp : - (

BWAHAHAHA......tale je pa cherry on top ..........šestdeset strani kaj je blo narejenega pa res 3/4 stroškov preseravanja, tip pa se okol vozi z neplačanimi deli :har :rofl :cry :cry

Ja res dost žalostno tole...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 03, 2009 9:43 am

UFFF tole ga je pa dobro zatolklo :jao: :EE
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če dec 03, 2009 9:49 am

še dobr da mam dober stol, da nisem dol padu od smeha tele teme :D :D :D :D
me pa fulj zanima kaka bo kj ta honda u črni barvi 8), če ne pade odločitev za kako drugo barvo :D :D :D :D, morda pinkii :D :D :D :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 03, 2009 9:55 am

Da mu nebojo nazadnje še to barvo dol postrgal ker spet ni bilo € :D :lol:

Uporabniški avatar
SESCAR
Nov uporabnik

Napisal/-a SESCAR Če dec 03, 2009 10:04 am

Me zanima od kere strani teme naprej nima poravnanih stroškov hehe hec :lol:

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če dec 03, 2009 10:08 am

Pomoje tm od ene 10 naprej :lol: :lol:

LP

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če dec 03, 2009 10:43 am

Kopron: Sj sva se učer slišala čakam da dobim terhničnega ker na kanal k njim avta ne morm peljat :D, zato traja 2-3dni da mi lahko izdajo potrdil zaradi inspetkcije, plus tega ce me na cesti dobijo brez mi poberejo tablce in kazen je hudo lepa. Pošl mi trr pa ti kr nakažem.

ni me nč zatolklo, samo kopron ve kaj je bilo, in tut ve da mi je prodal od kolega turbino ko sploh ni delala itd ....pa ne bom dalje govoru. Ker se mi ne da o tem. Ko sm skuru 3 dni dela na avtu od predelav itd, na koncu turbina sploh delala ni!!!! In sm porabu 2x benz do njega itd...

SESCAR: Stroski so poravnani, da ne bo kakih pomot!!!Samo s kopronom sva mela malo casa nazaj en problem ko sva ga reševala ker ni blo fer s strani njegovega kolega kar mi je prodal in na koncu ni delalo!!!!
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če dec 03, 2009 10:54 am

Naj povem, da teme že dolgo več ne spremljam, ker mi je brez veze. Porajajo se mi vprašanja, ki so zelo zanimiva a vendar je avto od Roka in se me te zadeve ne tičejo zato sem raje tiho.

Kar pa se tiče njunih poslov (kopron vs.rok) pa mislim, da smo mi zadnji, ki lahko karkoli sodimo. Oba sta stara dovolj in imata toliko pameti, da bosta te zadeve poštimala sama in ni treba, da se smejimo in govorimo o nečem kar ne vemo. (plačila, itd...)

Še to: vedno je treba vedeti, da ima vsaka palca dva konca in da nismo sodniki in soditi prehitro nikoli ni dobro.

lp

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če dec 03, 2009 11:33 am

rokbrumen je napisal/-a:Kopron: Sj sva se učer slišala čakam da dobim terhničnega ker na kanal k njim avta ne morm peljat :D, zato traja 2-3dni da mi lahko izdajo potrdil zaradi inspetkcije, plus tega ce me na cesti dobijo brez mi poberejo tablce in kazen je hudo lepa. Pošl mi trr pa ti kr nakažem.

ni me nč zatolklo, samo kopron ve kaj je bilo, in tut ve da mi je prodal od kolega turbino ko sploh ni delala itd ....pa ne bom dalje govoru. Ker se mi ne da o tem. Ko sm skuru 3 dni dela na avtu od predelav itd, na koncu turbina sploh delala ni!!!! In sm porabu 2x benz do njega itd...

SESCAR: Stroski so poravnani, da ne bo kakih pomot!!!Samo s kopronom sva mela malo casa nazaj en problem ko sva ga reševala ker ni blo fer s strani njegovega kolega kar mi je prodal in na koncu ni delalo!!!!

Ja, res je . Do sedaj je še blo . Sorry , če mal zgubljam potrpljenje . Saj veš, stroški + pufi rastejo .

In, zato sem tud' jaz dal polovico denarja tebi zraven za ono prejšnjo Turbino, ki je bila zanič, kar sem ti odštel od dolga , zato, da je bolj fer zgledalo vseskup' .

No, saj, z onim Branetom še vedno nimam nič rešeno, ... : - ( ... sploh nevem kdaj bom reševal to z njim ... : - (

No, nimaveze, ko bo pa pač bo , da le bo .

Grem še delat' zdej, za davke večinoma + za recesijske pufe ki me dajejo na firmi. Ajd' .

TR : SI 56 0231 0155 3688 295

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če dec 03, 2009 11:41 am

No jst ti nakažem, ker nism nikomur nič dolžen in tole je blo res malo tako nesramno, ampak razumem, ker vem kako je.

Z branetom pa bi mogu rešit ker to takrat je blo svinsko od njega.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če dec 03, 2009 11:50 am

rokbrumen je napisal/-a:No jst ti nakažem, ker nism nikomur nič dolžen in tole je blo res malo tako nesramno, ampak razumem, ker vem kako je.

Z branetom pa bi mogu rešit ker to takrat je blo svinsko od njega.

Nesi mu tisto turbino nazaj, in mu jo postavi pred vrata, če si mu pa kaj dolžan, si pa b****r če mu boš kaj dal, osebno mu nebi pav nič dal, če je tak nategator. ;)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če dec 03, 2009 11:57 am

Ja, sej, ampak, kaj, ko je pa ni hotu vzet nazaj, denarja pa še manj dat' .

Samo doma se mi je valjala , dokler je nisem v smeti vrgel.

No, saj, pol sva se z temu Branetom menila, da bo vzel nekak' polovico denarja v račun pri naslednji Turbini, a se bojim, da ko bom prišel do njega , da bo vseskupaj že precej "pozabil" zaradi zastaranja, ... jaz pa še vedno brez avta ( + brez denarja tudi ) ... : - (

Eh, kaj čmo, tko je danes na tem planetu , ...

Bom šel zdaj v kratkem spet k temu Branetu, da se zmenim, in dokončno vidim, kako in kaj misli.

Ajd' .

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če dec 03, 2009 3:03 pm

Pustmo zdj tole, v glavnem ko bojo novosti bojo slike. LP

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če dec 03, 2009 3:20 pm

Vedno ko pridem s šihta odprem a.com in najprej preberem temo o CRX-u :)
In vedno mi polepšaš dan :)
Vam tudi fantje?

Rok, tebi se bo na CRX-u nabralo 5 centimetrov barve in kita tako, da ne boš niti kofana mogel zapret.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če dec 03, 2009 3:26 pm

še michael jackson je rekel no matter if you are black or white :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če dec 03, 2009 4:52 pm

hehehehe ... croma ta je dobra :P , nevermind am jah bom zabrusu če bo tok barve da se bo dal zapret :lol:

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če dec 03, 2009 4:59 pm

rokbrumen je napisal/-a:hehehehe ... croma ta je dobra :P , nevermind am jah bom zabrusu če bo tok barve da se bo dal zapret :lol:

Človek pa tebi nena potegne da se ti vsi ze skor norca delajo ker napišeš vsako svoje razmišlanje, potem kak se počutiš pa take. Jaz nena vem al ti je res tak dolgčas da moreš vse to pisat tu gor po foromu?? Pa kdaj bos dal neki pravi posnetek kako deluje avto ( meritve na valjih) ker vsi ze vemo ( mislimo), da samo nakladas v bistvu pa sploh ne ves kaj delas !
Lp by Mare

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Če dec 03, 2009 6:35 pm

ko bi bilo vsaj nekaj napisano v pravi smeri, da nebi rabil zraven studirat...ce prodaja mleko, ali ga kopuje...

clovek, prevec si povrsen, leti na vse zadeve, vse bi rad naredil v hipu...

tvoja velika napaka...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov