rokbrumen je napisal/-a:Zaključujem temo. Z moje strani ne bo več novosti nikjer objavlenih. Tema gre lahko v zakle. LP vsem
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
rokbrumen je napisal/-a:Avto napreduje in se dela dalje, samo tukaj več ne bom objavlu ker očitvo je bolše smetit temo kot kar koli drugega. Avto paa pač bo nadaljeval kto je samo brez dodatkov na forumu. LP
marko01 je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:hehehehe ... croma ta je dobra :P , nevermind am jah bom zabrusu če bo tok barve da se bo dal zapret
Človek pa tebi nena potegne da se ti vsi ze skor norca delajo ker napišeš vsako svoje razmišlanje, potem kak se počutiš pa take. Jaz nena vem al ti je res tak dolgčas da moreš vse to pisat tu gor po foromu?? Pa kdaj bos dal neki pravi posnetek kako deluje avto ( meritve na valjih) ker vsi ze vemo ( mislimo), da samo nakladas v bistvu pa sploh ne ves kaj delas !
qsho01 je napisal/-a:mene pa zanima kakšen bo avtomobil ko bo končan,sicer mislim da si z izbiro barve "zasrou" ker črna barva je za moje pojme najslabša (avtomobil se takoj "umaže").. .projekta ne bom komentiral,lahko pa rečem da ste nekako nesramni oz. iščete provokacije.Sej če bi se brigal vsak za sebe kdaj mu tudi nebi škodilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov