kopron je napisal/-a:Nam se itak ne gre toliko za čase, kot pa za moč. Ampak Crash, kaj pa ti to imaš za eno zadevo BTW ?Sounds interested 2 me ...
...ja pol sem opazil kasneje pa sem vseeno pustil ker je zanimivo ... no kakorkoli Darko iz Izole ga je imel - kolega in je bil kar dober avtek kasneje so z enim dirkali na Elide racing - Valmy spet kolega pred kratkim pa ga je še vozila mama od kolega iz Portoroža ... da dobro drži vem še iz časov ko je Mozetič&Plesničar (servis) dirkal z njim pa tudi sam sem imel enega TD-ja ki je spravil skupaj 160km/h z malo pomoči ... waist gate premaknjen L.p. madCrash je napisal/-a:@Mad..........ti dve sliki sta napačni........ko gre za 16v motor!!.........je pa tudi zanimivost kaj spravijo ven tujci iz 1.3 ali...!!
@Nebivedu.......se opravičujem ampak, dosti sem imel dela z izpušno cevjo, da sem jo naredil, oziroma da sem spravil v ta majhen prostor cev z fi 60.......bom pa v ponedeljek, prvo ko pridem v delavnico slikal in dal slike pod najino debato.......
Pa veš kaj ima še ? : Einspritz, kjer pri Alexu še vedno odlično deluje navadni fergazer . Sicer je predelan z 5-imi dodatnimi šobami, reguliranimi z membranami, ampak je pa še vedno navadni enojni frgazar od AX-a . No computers, no injectors & expensive stuff !DrMr je napisal/-a:... ima pa 2sec lag, ker je 1.5m cevi in 0.5 m2 IC preveč![]()
![]()
kopron je napisal/-a:Pa veš kaj ima še ? : Einspritz, kjer pri Alexu še vedno odlično deluje navadni fergazer . Sicer je predelan z 5-imi dodatnimi šobami, reguliranimi z membranami, ampak je pa še vedno navadni enojni frgazar od AX-a . No computers, no injectors & expensive stuff !DrMr je napisal/-a:... ima pa 2sec lag, ker je 1.5m cevi in 0.5 m2 IC preveč![]()
![]()
![]()
Imamo samo macolo in malo težje kladivce
![]()
![]()
![]()
2day is Sunday, so we pray 4 better days . over&out
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov