PrimozR je napisal/-a:Z Z4M sem mislil Coupe dirkalnik, http://bmw-motorsport.com/ms/en/index.html (Fascination motorsport meni, Technology, Engine oddelek in P54).
Takisto z M3 GTR. Tiste cestne verzije so homologacijske speciajlke, a se je porsche še vedno pritožil, saj so jih dobesedno ubijali. Je pa dirkalnik 2x zmagal 24 ur Nordschleife-a, lani pa je bil z Red Bull sponzoriranim nekdo celo v Ilirski Bistrici.
Kdor je gledal Top Gear, je lahko opazil tako m3 GTR kot Z4M.
Pa še odbit krog z m3 GTR na Nordschleife, za volanom pa Hans Joachim Stuck. Pa se oproščam za takle offtopic.
Klik!
andrej86 je napisal/-a:mislim da zarad konkurence nebo dokumentiral vsega,ampak bo komaj ko bo izdelek končan
andrej86 je napisal/-a:edi ,kaj pa znan predelovalec audijev MTM - motoren-technik-mayer?
oni ti tudi kaj pomagajo?
sicer glede na to kaka firma so še nikol niso avta tak navili kot si ta rs2 pa kot boš zdaj s1
drugače pa bi ble kake slike zaželjeneops: odkar sem tvojga rs2 videl pa kak to gre so me audiji z 2.2 T agregatom začeli močno zanimat
![]()
no vso srečo še naprej pa čim manj zaj........ pol z nastavitvijo avtomobila
ko bo končano bo res zanimivo to na 402 metrih videt
drsokodj je napisal/-a:
če te zanimajo 2.2T motorji greš lahko še kdaj pogledat avtokros prvenstvo v katerem vozimo z 2.2T 4×4 Quattro. Zaenkrat je imprezza nedosegljiva![]()
oproščam se lastniku teme za offt. !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost