čare je napisal/-a:Jebenti sam sem pred istim vprašanjem al dat čipat al ne .Avto ma 220000 km,turbina zamenjana z obnovljeno pred 20000 km (sicer brezveze ampak ok) motor za moje pojme še odličen-ne pije nič olja,vžiga ko grom,servisiran na 10000 km (vsaj zadnjih 80000 km).Fora pa je v tem da jaz rad raziskujem in sem nabavil powerbox in gre avto občutno bolje (zaradi tega sem menjal tudi vztrajnik in sklopko) in bi sedaj rad probal še pravi tuning in glede na to da nisem nek divjak oz. bi tuning potreboval,ker je avto v osnovi precej len (200Nm) in na AC ne potegne tako kot bi jaz hotel (zdaj z boxom potegne,brez je pa len za znoret),gre se pa za mareo 81 Kw...
čare je napisal/-a:čare je napisal/-a:Jebenti sam sem pred istim vprašanjem al dat čipat al ne .Avto ma 220000 km,turbina zamenjana z obnovljeno pred 20000 km (sicer brezveze ampak ok) motor za moje pojme še odličen-ne pije nič olja,vžiga ko grom,servisiran na 10000 km (vsaj zadnjih 80000 km).Fora pa je v tem da jaz rad raziskujem in sem nabavil powerbox in gre avto občutno bolje (zaradi tega sem menjal tudi vztrajnik in sklopko) in bi sedaj rad probal še pravi tuning in glede na to da nisem nek divjak oz. bi tuning potreboval,ker je avto v osnovi precej len (200Nm) in na AC ne potegne tako kot bi jaz hotel (zdaj z boxom potegne,brez je pa len za znoret),gre se pa za mareo 81 Kw...
CSS boš tole čez cca. 2 mesca čipal,če se odločim al me boš zavrnil??
čare je napisal/-a:Bom peljal čipat ko bo čipanje koštalo 100€,do takrat bom pa kr box vozil okoli.
CSS Tuning je napisal/-a:Zakaj bi pa koga zavrnil?
Zavrnemo samo stranke, ki imajo avtomobil v slabem stanju in nočemo riskirati svojega imena in slabe volje stranke, za tistih par EUR, ki bi jih zaslužili.
vojkostar je napisal/-a:ravno poceni ni.... dobiš enake storitve pri nas za manj dinaros
radar je napisal/-a:Pozdravljen Alen,
zanima me, kakšne imaš izkušnje z čipanjem 2.0 dci motorja (110 kW)
oziroma morebitne hibe zakaj ga ne čipati.
Motor ima sedaj 55k km..
lp
radar je napisal/-a:Pozdravljen Alen,
zanima me, kakšne imaš izkušnje z čipanjem 2.0 dci motorja (110 kW)
oziroma morebitne hibe zakaj ga ne čipati.
Motor ima sedaj 55k km..
lp
R 34 GT-R je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:ravno poceni ni.... dobiš enake storitve pri nas za manj dinaros
Malo več formalnosti le premorejo jodlarji, kot pri nas...
blackmagic je napisal/-a:Če je že kje bilo se opravičujemops:
Čipanje in DPF filter?
Je kdo čipal, ki ima ta filter in ali so lahko kakšni problemi ?
Zaradi slabe kvalitete goriva, se pojavlja vse več težav z zamašenimi filtri trdih delcev (FAP filter, partikel filter). Rešitev tovrstne težave je zamenjava filtra z novim ali odstranitev le-tega. Ker gre pri menjavi za cenovno precej drag poseg, se večina odloča za odstranitev tega filtra. Pri odstranitvi pa se pojavi problem, saj računalnik zazna ta poseg in javi napako. Mi vam nudimo celotno storitev, odstranitev filtra in preprogramiranje in ustrezno prilagoditev računalnika tako, da napake ne zazna več in motor brezhibno deluje. Odstranitev nudimo za skoraj vsa vozila s filtrom trdih delcev.
Cena je odvisna od posega (samo preprogramiranje ali tudi odstranitev filtra) in se giblje od 250 eur naprej.
vojkostar je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:ravno poceni ni.... dobiš enake storitve pri nas za manj dinaros
Malo več formalnosti le premorejo jodlarji, kot pri nas...
hja če za mal več formalnosti in isto delo plačaš 100 al 200€ več potem tud OK, jst vem da tok denarja nimam, pa malce manj formalno
kupim domači proizvod, kvaliteten in dokaj solidna cena z meritvami
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov