tabletten je napisal/-a:Poraba je pri tem avtu zanemarljiv strošek. Pa čeprav ti števec kaže trenutno porabo 55 pa še gasa ne pipneš. Pač daš 100 eur blagajničarki na pumpi in zamižiš ko ti drobiž vrne pa sploh ne boli minuto kasneje si pa spet vesel ko ti kaže do fulla![]()
Pa ravno ko stanovanjski kredit jemljem moram spet naletet na to temo in na ta avto. Čeprav zgleda brutalen je čistokrvni sleeper
Si sploh ne morem mislit s kakšnim nasmeškom se lastnik vozi. Res vse pohvale!
W|zz je napisal/-a:lol, spet ista fora. Enga informativno zanima kolk je poraba, in se takoj začne s posti, da je to minimalen strošek in da ko se spuščaš v tak projekt, ne gledaš na porabo..![]()
Nima veze to, no, pač prašal je koliko spije, sej bi mene tudi zanimalo, sej to je samo kot zanimivost oz. kot informacija, ne pa da se bomo naslajali kolk preveč žre..
tabletten je napisal/-a:Saj sem napisal da je minimalni strošek napram vsem ostalim. Ampak tako se začne... potem pa kalkulatorje ven in merjenje k****v pa ekologija, naravovarstveniki itd pa v čem je štos to vozit pa.. 10 strani nabijanja.
Moj žre okoli 20 mestne vožnje +/- 3 litre, pa ima ene 3x manj konj. Hitreje kot grem manj žre. Do the math.
Ne vem zakaj noben ne upraša koliko pridejo primerne zavore za tak avto, morda fedri, izpušni kolektor ali pa kar samo vzdrževanjeTo je tudi zanimivo uprašanje.
In poraba res ni strošek pri takem avtu.
Še malo pa bo tudi mene zanimal kolk res žreŽe samo zato da ne bomo skos brali o faracajgih.
Me že zanima.
Dejan_S2 je napisal/-a:Saj pravim vsak kilometer en liter verjetno, če hočeš uživat....![]()
Btw. si ti tale Matej, ko si imel Nissan Sylvio?
branee je napisal/-a:tle si 99,9% folka ne zna predstavljat kaj je to 600 konjev in kako te prlep na zic vkljucno z mano. Brutalno, tko da tist ko ima tak avto samo kapo dol. Cenim take ljudi in njihov vlozen trud v tak projekt!
Se enkrat bomba!
abbe je napisal/-a:100l/100 km tezko vrjamem da bi dosegu.
neglede na to da je to na pisti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost