pskoda je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Niso ne vem kako zanič, ampak so slabše od eibach-ov, je res da so eibach-ovi malenkost trši od H&R-a
In to velja za vse avtomobile od škode octavie do evota ane...

Ja kaj je pa evo tako posebnega? Uvažate jih za tistih bogih 30k eur potem pa naj bi bil ne vem kako hudo dober, ne bi rekel da bi bili 100k eur ali še več. Vsako temo, ki jo odprem o evotih vsi nekaj predelujejo, to je za moje pojme en j**c če moraš najprej pol avta predelat, da se lahko sploh voziš.
Me pa full zanima, zakaj je evo tako hudo dober ali mogoče zato, ker ima zgodovino kot npr. Cosworth ali Lancia?
Se opravičujem za take besede, samo eni me tako razkurjo.
No pa dejva
Evo kot evo je odlična platforma že iz tovarne, zakaj jih predelujemo? Ker če si dal 30k za avto in potem daš še 3k in dobiš za ta denar še 50% več iz avta se meni zdi to dobra naložba. Primerjas evota z lancio in cosworthom, ki sta sinonim za hiter in nezaensljiv avto. Ja 20 let nazaj - pa kaj, povozu jih je cajt in zdej so samo še legende z zaribanimi motorji.
Drugo kot drugo, H&R, Eibach, Swift, Tanabe, Tein in še 158035 drugih firm ki dela fedre za evota - vsaki so drugačni. Tako kot za škodo ali katerkoli drug avto. Za določene modele je določenim tovarnam uspelo narediti boljši izdelek, za druge modele spet drugim. Tako hvališ Eibach kot da je to nekaj najboljšega. Človek, to so fedri za 200 eurov. Če govoriš o kvalitetnem podvozju se začne pogovor pri 5000 eur, ne pa pri 200. Zdej pa nehi bluzit kar je boljše za avto o kerem očitno nimaš pojma. Obnri kakšen forum, preberi kakšen review, ne bluzi u prazno.
Aja pa da ti dam še specifičen primer - Eibach ki so eni izmed najbolj popularnih fedrov za Evota v splošnem so naredili PORAZNE PORAZNE PORAZNE fedre za Evo X in vsi ki se vozijo na njih kupujejo nove amortizerje ker je spring rate na fedrih progresiven in na koncu prevelik in na hitrih luknjah premočno zabije amortizer in ga posledično čez čas uniči.
Dijo.