gashper je napisal/-a:Modelar je napisal/-a:Zanimivo ob kakem času se je pojavila ta integra.... Avansi od iPhonov 4 so bili kar lepa finančna inekcija ane?
A ti je treba provocirat?
a1986a je napisal/-a:gashper je napisal/-a:Modelar je napisal/-a:Zanimivo ob kakem času se je pojavila ta integra.... Avansi od iPhonov 4 so bili kar lepa finančna inekcija ane?
A ti je treba provocirat?
a ste mu nevoščljivi ali kaj.
fant se zna znajdt za denar.
ce je res tako dobil neko vsoto kot sem zasledil lahk recem vsaku mu cast zna se znajdt
nopower je napisal/-a:Ko sem malo spremljal tole debato glede te igračke ne morem drugače kot,da se mi postavljajo nekatera vprašanja le zakaj bi se sploh hvalil z takim polizdelkom od tuninga...
Predvidevam, da je ta oseba Honda uber ales fan glede na količino slik svoje ljubice katera se sedaj magično prodaja
mogoče je to razlog, da je sploh odpru to debato samopromocija in iskanje interesentov kateri bodo bili pripravljeni dati denar za to idejo ...
Ko gledam samo izdelavo se mi definitivno postavljajo nekatera vprašanja
Prvo kako sploh tako zadevo lahko registriras in še več zavaruješ ?
tudi če ti to rata, definitivno se ne smeš zabiti (sedaj tudi zavarovalnice pri zahtevkih za odšodnino katere presegajo določen znesek pogledajo če je tvoja igračka taka kot je deklarirana v zavarovalni polici)
Potem je tukaj seveda tudi problem homologacije in takoj ko te policaj ustavi te pride 500eur
Ok potem zgleda, da mora biti avto zelo kvalitetno tuniran. Pa tudi tukaj se pokažejo problemi
Ko sem gledal slike kako je ta zadeva narejena sem bil prepričan, da bo človek vsaj tok pameten, da bo dal kak zračni filter cez trobente vendar ko vidim slike iz avto.net vala no filer kar je recept za dizaster (malo makedama pa bo)
na youtubu se vidi kako zelo kvalitetno je nastavljen motor idle je definitivno zanimiv in če je to indikator za ostale režime delovanja ....
sicer pa če si prebereš malo komentarje ti je lahko zelo hitro jasno.
Glede na to, da se vidi pogosto na slikah nalepko Tunerc se tudi sprasujem če preprosto to ni reklama samo glede na kvaliteto izdelave mi tudi ni jasno le zakaj bi se hvalil z tako dobro tuning realizacijo.
Če pogledaš npr. slike od fanta ki se je spravil na alfin V6 ti je takoj jasno kaj pomeni kvalitetni tuning.
Zato prosim če mi kdo pove kaj je point tega avta in kaj je dobrega na njemu ?
sem definitivno zagovornik tuninga vendar le če je kvaliteten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov