Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Pe avg 13, 2010 3:00 pm

Al pa se gre zgolj zato da stock Honda ni dovolj hitra pa jo je treba predelat :D

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Pe avg 13, 2010 3:07 pm

lenivec je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:al pa evota ka ma 400 ps orginal?
.

fq400

Sam pozabil si povedat da samo v Angliji

a1986a
Nov uporabnik

Napisal/-a a1986a So avg 21, 2010 2:09 pm

gashper je napisal/-a:
Modelar je napisal/-a:Zanimivo ob kakem času se je pojavila ta integra.... Avansi od iPhonov 4 so bili kar lepa finančna inekcija ane? :lol:

A ti je treba provocirat? :roll:

a ste mu nevoščljivi ali kaj.
fant se zna znajdt za denar.
ce je res tako dobil neko vsoto kot sem zasledil lahk recem vsaku mu cast zna se znajdt

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 22, 2010 7:38 am

a1986a je napisal/-a:
gashper je napisal/-a:
Modelar je napisal/-a:Zanimivo ob kakem času se je pojavila ta integra.... Avansi od iPhonov 4 so bili kar lepa finančna inekcija ane? :lol:

A ti je treba provocirat? :roll:

a ste mu nevoščljivi ali kaj.
fant se zna znajdt za denar.
ce je res tako dobil neko vsoto kot sem zasledil lahk recem vsaku mu cast zna se znajdt

ti si pa en imbecil ha ?

Podpiras krajo ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar Ne avg 22, 2010 9:34 am

Integra je passe... Zdaj je že Evo VIII v igri in tuning/styling le-tega...

iPhonov 4 pa še kar ni in ni... ;) Model je že 6x prestavil rok dobave telefonov... :lol:

nopower
Nov uporabnik

Napisal/-a nopower Ne avg 22, 2010 9:36 am

Ko sem malo spremljal tole debato glede te igračke ne morem drugače kot,da se mi postavljajo nekatera vprašanja le zakaj bi se sploh hvalil z takim polizdelkom od tuninga...

Predvidevam, da je ta oseba Honda uber ales fan glede na količino slik svoje ljubice katera se sedaj magično prodaja

mogoče je to razlog, da je sploh odpru to debato samopromocija in iskanje interesentov kateri bodo bili pripravljeni dati denar za to idejo ...

Ko gledam samo izdelavo se mi definitivno postavljajo nekatera vprašanja
Prvo kako sploh tako zadevo lahko registriras in še več zavaruješ ?
tudi če ti to rata, definitivno se ne smeš zabiti (sedaj tudi zavarovalnice pri zahtevkih za odšodnino katere presegajo določen znesek pogledajo če je tvoja igračka taka kot je deklarirana v zavarovalni polici)
Potem je tukaj seveda tudi problem homologacije in takoj ko te policaj ustavi te pride 500eur

Ok potem zgleda, da mora biti avto zelo kvalitetno tuniran. Pa tudi tukaj se pokažejo problemi
Ko sem gledal slike kako je ta zadeva narejena sem bil prepričan, da bo človek vsaj tok pameten, da bo dal kak zračni filter cez trobente vendar ko vidim slike iz avto.net vala no filer kar je recept za dizaster (malo makedama pa bo)
na youtubu se vidi kako zelo kvalitetno je nastavljen motor idle je definitivno zanimiv in če je to indikator za ostale režime delovanja ....
sicer pa če si prebereš malo komentarje ti je lahko zelo hitro jasno.
Glede na to, da se vidi pogosto na slikah nalepko Tunerc se tudi sprasujem če preprosto to ni reklama samo glede na kvaliteto izdelave mi tudi ni jasno le zakaj bi se hvalil z tako dobro tuning realizacijo.

Če pogledaš npr. slike od fanta ki se je spravil na alfin V6 ti je takoj jasno kaj pomeni kvalitetni tuning.

Zato prosim če mi kdo pove kaj je point tega avta in kaj je dobrega na njemu ?

sem definitivno zagovornik tuninga vendar le če je kvaliteten
exvitermini all the time

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne avg 22, 2010 10:47 am

nopower je napisal/-a:Ko sem malo spremljal tole debato glede te igračke ne morem drugače kot,da se mi postavljajo nekatera vprašanja le zakaj bi se sploh hvalil z takim polizdelkom od tuninga...

Predvidevam, da je ta oseba Honda uber ales fan glede na količino slik svoje ljubice katera se sedaj magično prodaja

mogoče je to razlog, da je sploh odpru to debato samopromocija in iskanje interesentov kateri bodo bili pripravljeni dati denar za to idejo ...

Ko gledam samo izdelavo se mi definitivno postavljajo nekatera vprašanja
Prvo kako sploh tako zadevo lahko registriras in še več zavaruješ ?
tudi če ti to rata, definitivno se ne smeš zabiti (sedaj tudi zavarovalnice pri zahtevkih za odšodnino katere presegajo določen znesek pogledajo če je tvoja igračka taka kot je deklarirana v zavarovalni polici)
Potem je tukaj seveda tudi problem homologacije in takoj ko te policaj ustavi te pride 500eur

Ok potem zgleda, da mora biti avto zelo kvalitetno tuniran. Pa tudi tukaj se pokažejo problemi
Ko sem gledal slike kako je ta zadeva narejena sem bil prepričan, da bo človek vsaj tok pameten, da bo dal kak zračni filter cez trobente vendar ko vidim slike iz avto.net vala no filer kar je recept za dizaster (malo makedama pa bo)
na youtubu se vidi kako zelo kvalitetno je nastavljen motor idle je definitivno zanimiv in če je to indikator za ostale režime delovanja ....
sicer pa če si prebereš malo komentarje ti je lahko zelo hitro jasno.
Glede na to, da se vidi pogosto na slikah nalepko Tunerc se tudi sprasujem če preprosto to ni reklama samo glede na kvaliteto izdelave mi tudi ni jasno le zakaj bi se hvalil z tako dobro tuning realizacijo.

Če pogledaš npr. slike od fanta ki se je spravil na alfin V6 ti je takoj jasno kaj pomeni kvalitetni tuning.

Zato prosim če mi kdo pove kaj je point tega avta in kaj je dobrega na njemu ?

sem definitivno zagovornik tuninga vendar le če je kvaliteten

nopower marsikaj se lahko danes homologira.. čigav sin je lastnik in kako je z enakostjo pred zakoni smo že zvedeli. sicer v začetku njegove kariere na avtomobilizmu, ki ga je tudi nekaj izučila. pa pustimo osebne stvari.. nevem pa čemu služijo tvoji posti?? kaj bi si želel garancije pri 15let stari hondi s 300.000km?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 22, 2010 2:32 pm

no no ne bodite faus.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sej pa se je vpiusal na solo v Tacnu, ni vec ocka tisti ki ga resuje...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

dox
Novinec

Napisal/-a dox Ne avg 22, 2010 2:42 pm

ja in če ga je reševal ? v življenju se je treba znajt. mislim da gre tema v napačno smer.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov