kopron je napisal/-a:No, mal' narobe razmišljaš , Jeaka, in tudi ostali, ampak bo že .
Glej, projekt je tam kjer je zato, ker sem jaz trenutno brez časa, brez denarja in še brez avta, ker sem zadnje 4 mesece delal zastonj, in še moj avto mi je crknil spotoma , potem je crknil še fotrov, in potem je imela v Soboto še mat' karambol , tko da je hiša brez avta + brez denarja + v pufih. Mislim, da sem bil dovolj jasen.
Podatke o odmični smo dobili zraven odmične, v škatli + so bili podani še preden smo odmično sploh naročili - logično .
Problem pa je, da jih Mitja ne želi objaviti, zato, ker tudi kak drug mojster ( Edi, Mike, itd) ne objavi kakih podobnih podatkov . In ker spoštujemo skupne odločitve, jih zgleda za1X nebomo objavili . Morda pozneje , po rezultatih .
Lahko pa še povem, da ima najbolj "čudne" kote, kar sem jih videl, in da je premaknjena precej nazaj in pozno odpre izpušni ventil. Sicer mi ni toliko všeč, ker Mitja pravi, da bo šlo precej v vrtljaje, ampak od te firme je to od 3. vrst ki so jih imeli na izbiro po kotih/moči pač najhujša , zato je "ta huda" - stage 3 .
Grem zdej delat nazaj, za pufe ki so nastali v teh 3-4 mesecih .
Lp .
Pro_Tuning je napisal/-a:Bostjana sem prosil naj ne pusca hrane v blizini polzev. Pa ni poslusal, tako da so se veselo namnozili in zredili.
Manjkata dva, ki sta ze na avtih ter prav tak najvecji wastegate. Mogoce sledi kdaj se kaksna vecja skupinska slika. Ce se prej ne bodo raztepli vsak na svoj konec.
Hvala vsem za izkazano zaupanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost