Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning To dec 22, 2009 9:28 pm

Po preracunih je dobra za 500KM. Upam, da se Bostjan ni kje ustel in bo potem 550KM.
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike To dec 22, 2009 10:04 pm

A je tak težko dat specifikacije odmične? Al ne veste kaj mate?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To dec 22, 2009 10:15 pm

tale tema je eno cisto prepucavanje kdo ma kok dolgega.oni s to odmicno pa tavelko turbino majo najvecjega.seveda samo na papriju in v glavi.na cesti(dragih) jh ni pa nkedr za vidt.
govorite o enih tlakio okol 4-5 barou a motor jh ne more 3 bare pozret pa vm napihuje cevi k balone.in vi mislte kako moc mate.
pa uni vasi valji pa nevem o enih brzinah na 300.pjt na ac pa da te vidm pr 300.se avto dobesedno razpade.
skrivnostni ste pa tok k da mate nevem kake prototip nasa odmicne pa turbine da se podatkou ne morete povedat.al pa nimate pojma kaj mate.
obup uglavnem.ta tema zmeraj bol postaja podobna escapetovi temi.
kr tako naprej
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr To dec 22, 2009 11:05 pm

dokler ne bo zadeva podkrepljena z dokazi, vsaj slikami če že videa ni, je tole samo lapanje v prazno..... le kako vas nben ne ukrade ko ste tko pametni, le kje spite?
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ To dec 22, 2009 11:38 pm

odmična do 500km al turbina... specifikacije odmične se podaja na mal drugačne načine kukr za turbo, če ste lahko za turbino prlepl specifikacije gor jih dejte še za tahudo odmično, sej ni tezko če maš, če nimaš je pa tud od 1.1 motorja od psa-ja tahuda, če jo tko poimenujš... pričakujejo se podatki: druation, maximum lift, lift na TDC...nimate neki kar nebi blo poznano, ker dvomm da ste si svojo odmično spomnl, pa ne da vs podcenjujem da si je nebi mogl, sam topla voda že iz pipe teče...tko da se je neda več odkrit... :D

l.p.

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG To dec 22, 2009 11:41 pm

EPIC tema! :D 74 strani prepucavanja, 10x vmes zaklenjena, ampak jo še vseeno rad berem! :-P Če pa iz tega Saxoja še kaj rata, pa še toliko boljše! :D

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka To dec 22, 2009 11:52 pm

Mislm men se zdi kot da bi steni govoril, ma sej ubistvu mi je čisto vseeno kakšne so specifikacije odmične, sam da vs rajca TA HUDA ODMIČNA in TA VELKA TURBINA, misl če se mate za take tunerje da ste boljši od vseh itd. pol še pišite na tak način. Za moje pojme je bil projekt v štartu zelo narobe PREDSTAVLJEN, zato pa je tam kjer je.
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Sr dec 23, 2009 8:19 am

No, mal' narobe razmišljaš , Jeaka, in tudi ostali, ampak bo že .

Glej, projekt je tam kjer je zato, ker sem jaz trenutno brez časa, brez denarja in še brez avta, ker sem zadnje 4 mesece delal zastonj, in še moj avto mi je crknil spotoma , potem je crknil še fotrov, in potem je imela v Soboto še mat' karambol , tko da je hiša brez avta + brez denarja + v pufih. Mislim, da sem bil dovolj jasen.

Podatke o odmični smo dobili zraven odmične, v škatli + so bili podani še preden smo odmično sploh naročili - logično .
Problem pa je, da jih Mitja ne želi objaviti, zato, ker tudi kak drug mojster ( Edi, Mike, itd) ne objavi kakih podobnih podatkov . In ker spoštujemo skupne odločitve, jih zgleda za1X nebomo objavili . Morda pozneje , po rezultatih .
Lahko pa še povem, da ima najbolj "čudne" kote, kar sem jih videl, in da je premaknjena precej nazaj in pozno odpre izpušni ventil. Sicer mi ni toliko všeč, ker Mitja pravi, da bo šlo precej v vrtljaje, ampak od te firme je to od 3. vrst ki so jih imeli na izbiro po kotih/moči pač najhujša , zato je "ta huda" - stage 3 .

Grem zdej delat nazaj, za pufe ki so nastali v teh 3-4 mesecih .

Lp .

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr dec 23, 2009 8:46 am

sam en komentar na tiste k se pizdite da gre za "prepucavanje kdo ma daljsega"... zmeri rabis dva za primerjat, tko da ce ne bi blo opletanja s kurcem tudi z druge strani bi bla debata se nekak na nivoju...

ma itak mi ni jasno kaj se pizdite forumasi, ki se vas kopronava turbina popolnoma nic ne tice. edin ce se bojite da bo imel vecjo kot vi :roll:

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr dec 23, 2009 2:11 pm

kopron je napisal/-a:No, mal' narobe razmišljaš , Jeaka, in tudi ostali, ampak bo že .

Glej, projekt je tam kjer je zato, ker sem jaz trenutno brez časa, brez denarja in še brez avta, ker sem zadnje 4 mesece delal zastonj, in še moj avto mi je crknil spotoma , potem je crknil še fotrov, in potem je imela v Soboto še mat' karambol , tko da je hiša brez avta + brez denarja + v pufih. Mislim, da sem bil dovolj jasen.

Podatke o odmični smo dobili zraven odmične, v škatli + so bili podani še preden smo odmično sploh naročili - logično .
Problem pa je, da jih Mitja ne želi objaviti, zato, ker tudi kak drug mojster ( Edi, Mike, itd) ne objavi kakih podobnih podatkov . In ker spoštujemo skupne odločitve, jih zgleda za1X nebomo objavili . Morda pozneje , po rezultatih .
Lahko pa še povem, da ima najbolj "čudne" kote, kar sem jih videl, in da je premaknjena precej nazaj in pozno odpre izpušni ventil. Sicer mi ni toliko všeč, ker Mitja pravi, da bo šlo precej v vrtljaje, ampak od te firme je to od 3. vrst ki so jih imeli na izbiro po kotih/moči pač najhujša , zato je "ta huda" - stage 3 .

Grem zdej delat nazaj, za pufe ki so nastali v teh 3-4 mesecih .

Lp .

Sem vedel da me boš narobe razumel. Nimam nič proti projektu, kot sem že prej napisal da mi je všeč, hotel sem samo povedat, da je bil projekt na začetku ko ste ga predstavili narobe predstavljen in tiste primerjave z bivšimi F1 dirkalniki itd. Tema bi bila veliko bolj čista in lepša če nebi bilo tistega. Drugače pa vam želim veliko sreče.
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr dec 23, 2009 2:36 pm

Aja, no sorry,...
Tiste primerjave pa sem podajal le zato, da se ve od katerih parametrov/stopenj izhajamo.
Kakorkoli že, važno da le bo .
Lp.

kinkyllama
Novinec

Kraj: ww

Napisal/-a kinkyllama Sr dec 23, 2009 5:03 pm

Bila je huuuuda mravljica, šest črnih nog je imela.
__Je migala, je vohala, je čisto poooonorela!

kinkyllama
Novinec

Napisal/-a kinkyllama Sr dec 23, 2009 5:16 pm

zgodi se... od "žeje"

nč grem brat Lejdi

kinkyllama
Novinec

Napisal/-a kinkyllama Sr dec 23, 2009 5:27 pm

Blagoslovljene božične praznike in srečno Novo leto

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro_Tuning Pe dec 25, 2009 2:24 pm

Meritve turbine.

Slika

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro_Tuning Po dec 28, 2009 9:57 pm

Bostjana sem prosil naj ne pusca hrane v blizini polzev. Pa ni poslusal, tako da so se veselo namnozili in zredili.

Slika

Manjkata dva, ki sta ze na avtih ter prav tak najvecji wastegate. Mogoce sledi kdaj se kaksna vecja skupinska slika. Ce se prej ne bodo raztepli vsak na svoj konec.

Hvala vsem za izkazano zaupanje.

b_line
Nov uporabnik

Kraj: KOPER, PLAVJE

Napisal/-a b_line Če jan 21, 2010 12:28 am

zanimivo zanimivo res....
samo eno vprašanje.......kolko pa je kej stroškov z vso to predelavo in tko?al je bolše da ne prašam??

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro_Tuning Če jan 21, 2010 10:15 pm

Precej. Ce prisraufas turbino gor ter vse kar spada zraven in kaj delas okoli elektornike si takoj prek 2 jurja. Kar se tice materiala.
Tukaj pa je bil poseg bolj temeljit.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe jan 22, 2010 2:38 pm

b_line je napisal/-a:zanimivo zanimivo res....
samo eno vprašanje.......kolko pa je kej stroškov z vso to predelavo in tko?al je bolše da ne prašam??

Skor' bolš' da ne ... 5K + + + ... : - (

lp + #

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Pe jan 22, 2010 9:51 pm

Pro_Tuning je napisal/-a:Bostjana sem prosil naj ne pusca hrane v blizini polzev. Pa ni poslusal, tako da so se veselo namnozili in zredili.

Slika

Manjkata dva, ki sta ze na avtih ter prav tak najvecji wastegate. Mogoce sledi kdaj se kaksna vecja skupinska slika. Ce se prej ne bodo raztepli vsak na svoj konec.

Hvala vsem za izkazano zaupanje.

a se kaj od teh polzev prodaja?mal me zanimajo specifikacije in cene.lp m
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost