... da a tudi z amortizerji, ki sem ti jih v soboto prinesel - zadnji 50 in prednji 40 % trši z skrajšanim steblom za 15 mm ...kopron je napisal/-a:Da, tam bo limit Number 1.
Zato ga nebomo dodatno obteževali z svincem kot smo načrtovali, ampak bo že teža SL bloka doprinesla dovolj.
Lp + #
kopron je napisal/-a:Da, tam bo limit Number 1.
Zato ga nebomo dodatno obteževali z svincem kot smo načrtovali, ampak bo že teža SL bloka doprinesla dovolj.
Lp + #
glej tisti nosilec Boštjan, ki je na blatniku lahko predelaš tako da nagnemo nazaj motor za ene 7 - 8 stopinj - z tem boš povečal težo na premi če hočeš in pol spodnji nosilec za toliko mm premakneš naprej ... SL blok je težji max nekje 25 kg ... Kdaj boš šel iz zimskega dremeža Boštl ? ... prav na jok mi je šlo ko sem reveža vidu zakopanega v sneg ! LPkopron je napisal/-a:Da, tam bo limit Number 1.
Lp + #
Mad je napisal/-a:glej tisti nosilec Boštjan, ki je na blatniku lahko predelaš tako da nagnemo nazaj motor za ene 7 - 8 stopinj - z tem boš povečal težo na premi če hočeš in pol spodnji nosilec za toliko mm premakneš naprej ... SL blok je težji max nekje 25 kg ... Kdaj boš šel iz zimskega dremeža Boštl ? ... prav na jok mi je šlo ko sem reveža vidu zakopanega v sneg ! LPkopron je napisal/-a:Da, tam bo limit Number 1.
Lp + #
moderator, iz pravilnika, je napisal/-a:1.4 - grožnje članom, moderatorjem in administratorjem so STROGO prepovedane in že smo imeli primere, ko smo zbrali dokaze in ovadili take osebke kriminalistom. Tak član bo odstranjen BREZ OPOZORILA.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
alanq4 je napisal/-a:Tole je bolj santa barbara![]()
Mislim da nobenega forumaša ne zanimajo osebni problemi in finance nekaterih v tej temi.
Zmenite se u živo kar se mate za zmenit, tukaj pa čakamo na kako pametno sliko dela in kak video. Lapanja je že tako preveč po forumih.
Tako govoriš kot da še nikoli nisem videl obeh motorjev.Pro_Tuning je napisal/-a:Lahko prides pomerit blok in bate ter se prepricas. Prinesi svoj subler, da bo bolj zanesljivo. Lahko tudi danes.
Znacilnost 1.4 motorja je da ima alu blok in plavajoce jeklene puse. Ce se ne motim je 1.6 blok cel iz gusa.
Blok v Saxu je 1.4 alu s pusami.
rokbrumen je napisal/-a:![]()
![]()
![]()
stari ti pa mas izgovore v zivo sm ti ze povedu pred folkom!! zgleda da ti bom se 1x mogu. Nategovalec protuning pa tut samo nategatorji
, itak pa bos dobil ti in motja obiske od vseh nas katerim sta prodala fake in zjebane stvari!!!!
Da, podatki od odmične so zate skrivnost ... če bi bili še kolegi pač ne bi bili skrivnost, sam ker si me imenoval javno da sem nategator pol pojdi h komu drugemu po podatke ...drmocar je napisal/-a:Tako govoriš kot da še nikoli nisem videl obeh motorjev.Pro_Tuning je napisal/-a:Lahko prides pomerit blok in bate ter se prepricas. Prinesi svoj subler, da bo bolj zanesljivo. Lahko tudi danes.
Znacilnost 1.4 motorja je da ima alu blok in plavajoce jeklene puse. Ce se ne motim je 1.6 blok cel iz gusa.
Blok v Saxu je 1.4 alu s pusami.
Meni je vseeno kaj imate. Želim vam čimveč sreče pr tuningu.
Ali so podatki od odmične mogoče skrivnost?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov