drmocar je napisal/-a:Kopron LOL.

Verjetno sva z bratom prešraufala teh motorjev veliko več kot jih boš ti kdajkoli videl.
Marsikaj vem o teh motorjih, marsikaj sem tudi ugotovil kako so bili nekateri v zmoti glede določenih tipov teh motorjev, tudi razlike med različnimi glavami, kaj je kje boljše narejeno.
Bati že zgledajo kot večina starih tu3, samo kolikor gledam luknje na tesnilu mi ni jasno kako da ima blok luknje od kanalov za vodo, ker pri pušah jih ni...to me je zmotilo, kar pa bi vseeno lahko pomenilo da je blok iz gus-a (ja, obstaja tudi 75bhp motor z gusastim blokom). Se posipam s pepelom.
Čudnospecialna?

Kaj ima izrastke?

Ti si model.

Tolk nabijaš da je že četrt kamjon klobas šel tukaj mimo lj proti kamniku.
Za tapravo turbo odmično za to glavo imaš samo dve varianti. Predvidevam, glede na govoričenje, da je ta druga. Upam da ste pravo naročili, ker če ne bo spet en velik BUM. Sicer je pa vseeno, bodite skrivnostni, sej se bo vse videlo na rezultatu.
Boost all the way!
Ja, Mitja je naročil Max-Naj kar jih obstaja ( pri tej firmi) , tko da drugega ni .
In, ja, morda si prešraufal marsikaj , nisi pa šraufal 1,4 alu bloka z tesnilom od 1,6 . . . .
No, pa nimaveze, to , to je btw .
Btw je pa tudi , da ga še dooooolgo nebo "atata" z 3,0 tdi, da bi se približal Saxotu pri minimalnih 2,35 Barih , edinole če bi dal tisto mašino v manjšo školjko .
Ko je bilo še skromnih 254 Hp , je šlo že hitreje kot čipan Evo9 od kolega, z izpuhom, in nekaterimi dobrotami zamenjanimi .
Nazadnje je šlo preceeej bolje - pri zdajšnjih 315 Hp .
Kar pa šele bo, bo pa šele zares zanimivo .
Lp + # ... - do tedaj , sedaj pa moram it' delat' nazaj , za pufe itak , ... čaw .