branee je napisal/-a:tist ni ravno kontakt kar si mi dal ?
aha videl ty
... Prideš v Koper - en dan preden startaš me pokličeš da rezerviram prosto ... kaj bi ti več od kontaktov kakor je moj telefon ???
Edini problem je bil, da je na avtocesti odpadel blow off, snel se je s cevke. Katerega smo nato na pocivaliscu pritrdili nazaj.
pinny je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Pa dejte kej posnet tega čudnospecijalnega saxoja
se čist strinjam z alanom, če se že nekaj dela (če se sploh, upam da se) pa se nej to tud pokaže, da bomo -bodo ostali k vas okol tega saxo-ta ne poznamo da bomo vedel res da se nekej počne
modriDIRKAC je napisal/-a:Edini problem je bil, da je na avtocesti odpadel blow off, snel se je s cevke. Katerega smo nato na pocivaliscu pritrdili nazaj.
ser ravno to govorim....vsi smo prepričani da je osnova odlična...problem je vse ostalo kar ni original...ne morte enkrat stvari kvalitetno sestavt ter uporabit primernih komponent...zato pa skoz neki razfukava, lomi, stran pade itd...to je sramota take stvari niso nobenmu v ponos...ko boste enkrat naredl tko da se stvari ne bodo podirale zaradi šlamparije šele potem boste lahk sploh govorl o kakih performansah...do takrat je pa to tako kot sem že omenu NORČEVANJE IZ TUNINGA
_KL3_ je napisal/-a:Kaj nej rečem,men ste super, vedno k odprem to temo se nasmejem pa ne zato ker mam slab smisel za humor pa mi je to dovolj da se nasmejem, ampak zato ker od samga začetka ista zgodba... sam da so umes nekateri ratal blazno užaljeni, ker jim je kdo povedal kar jim pač gre, eni misljo da bojo z svojimi rešitvami iznašl nekar kar veliko inženirjem na kupu z velikimi proračuni še ni oz. jim je za zelo ozek namen...eni pa pač misljo da če prilepijo par grafov da se že lahko kujejo v zvezde in se primerjajo z nekom, ki pač ne rab 3 blokov da nardi mapo k se ji lahko od daleč reče mapa... in tako naprej.
Uglavnm cela santa barbara, fantje zabavni ste 100 na uro al pa 300 če vam je ljubše
Če se kdo prepozna v mojem postu je pač to njegov problem![]()
l.p. KL3
kopron je napisal/-a:Vzmeti niso več serijske, ker je dal Mad kompletno drugo glavo .
Za podatke odmične bo Mitja potrdil, če bo.
Serijske ojnice so pa itak nadpovprečno močne + nadpovprečno trde , ko sem izmeril trdoto po HRC , tko , da sploh ni nebene panike glede ojnic, ker tudi prevrtavali nebomo več nevemkam . Jaz bi itak blokado znižal, če bi blo po moje .
Zdaj pa morm na delo nazaj.
juhica je napisal/-a:drmocar, kaj je smisel tvojega postanja v tej temi?
ocitno mas zlo majhen falus. drugac bi povedal svoje in zadeva zakljucena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost