Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To apr 18, 2006 10:15 pm

ponoci ko je ic hladn bo se lepse slo :D

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To apr 18, 2006 10:46 pm

Pa tud zrak je gostejš , tooorej: be carefull ...
In kmalu bo spet čas za AX-a na valarje dat , de vidmo kolk smo pridobl v parih mesecih dela ...če bo še hodu, kot v zadnjič ...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To apr 18, 2006 11:26 pm

... pa graf čakamo :)
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr apr 19, 2006 4:59 pm

De ne bo grafit ...

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Sr apr 19, 2006 7:57 pm

Heh fantje nejeverni ne verjamete. Tipo je mel res 1.4 turbo v tempri... nazadnje me je pa našibu z belim AX-om turbo... najprej na brnčički, potem pa še na obvoznici (vozu sm pa astro 2.5 v6). Model more met neki pojma, tko da sam kapo dol. Kar se pa konjev pa grafov tiče... čas iz legalnega draga pove dovolj. Če je šla astra z izmerjenimi 203 konji in cca 1060 kg+voznik (brez zicov in odvečne krame, drugače cca 1130+voznik), 14.7.. rabite pogledat samo še njegov cajt in vam bo vse jasno.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Če apr 20, 2006 6:15 am

Ha. pa se je le še najdu še en .Hvala, in kapo tud teb dol, pa rundo gor.(čeprav mi H2O pijemo).To pa so neverniki, a ne !!! Kaj čmo, tako je dons človeštvo z temi zavoženimi generacijami . No, pa nič zato, rešitev je v Bogu . Torej , s Tempro so bili šele začetki na nivoju, zdaj pa si lohk zračunate kje smo zdaj. Vendar to še nič ni, v primerjavi kaj šele bo ! Pa nič zato, ker to sploh ni bistvo: mi mamo tud še večje stvari, ki še pridejo . Trenutn pa tud ni časa tolk pisat , ker me čas za delo baše ...so, till next time...A si ti bivši Ircer, z bivšo Astro, bivše rdeče barve ? Računam, de drug skor ne more bit...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Če apr 20, 2006 8:11 pm

Evo, glih iz Alexam ( AX -Turbo) zdela prebirava naše debate, A maš Ircer še isto raketo, al maš kej druzga ? Lord is all .

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Če apr 20, 2006 8:17 pm

... je že na 4WD...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Če apr 20, 2006 9:15 pm

Torej , kot vidm sliko Subaru. Ej Mrdr, a ga ti osebn poznaš, de si mi to reku, al si isto k jest iz slike sklepu ? Zgleda de vsi na babah binglajo, de nč ne delajo/klepetajo . Ker z Ircerjem je vse tih . Dons itak z nami nič več nič ni ! Is maybe Ircer gone :cry: or lost somewhere :oops: Sej res, ke pa je tist Lost ? Tud un je dobr šu u Celu, zdej se je pa kr u zemlo udru, a kdo kej ve o temu, oz. pozna LOSTA ? Ha, ha, ime ma že isti, taprav ...People they come, people they go ... songs (Wendy & Lisa) . Uglavnm pogreb use skup ! Če je še kdo živ, se lahko javi, naslov je uzadi , :) za ekranom ...
Zadnjič spremenil kopron, dne Če apr 20, 2006 9:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Če apr 20, 2006 9:19 pm

jah ta AX GT se P R O D A J A !!!

kupil smo nov avto pa smo se spomnil, da bi blo dobr registracijo nazaj potegnt

ewo vam dam še linkec
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=728499

avto se prodaja za 180 000 SIT

kar je pomojem kar ugodna cena za ta ZELO LEPO ohranjen avto glede da je letnik 1990

l.p. drsokodj
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Če apr 20, 2006 9:22 pm

Čigav že to je ? :? , naš ni , . a bo to za Turbo ? A ni nekam drag, precenjen ? Al se men sam zdi, k smo tolk nizko ? Naš Alex je dal za svojga Sporta 30K , na katerem ma zdej Turbo-tuning : čeprav je še zmeri bol bogi :cry: No, ej , sorry, ta hip sem pa glih pregledu nazaj, in vidu mojo zmoto. Torej je to vaš bivši Ax . Ja, ke maš pa tuki turbino !!! :-P Al s jo zgubu pupot, al kaj ... ;)

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Če apr 20, 2006 9:34 pm

jao kake maš...na nov prebarvan avto(prekitan in pošvasan) nova sklopka, zimske gume po dogovoru, uglavnm avto KO NOV!!!

če ste pa zainteresirani mogoče bi se dal mal nižje spustit ...no za več info: 041 849 745

avto je pa res VREDEN OGLEDA mašica tut laufa k urca res avto nas ni še nikol pustil na cesti zarad kakršnekoli okvare samega motorja al pa kej druzga...ž
l.p. drsokodj
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Če apr 20, 2006 9:42 pm

Sevede, priznam,se mi že mal blede od te trapaste motorizacije, ... Če si jo zgubu , pa ti lohk novo turbinco namontiramo, poceni. Če ste zainteresirano resni, lahko tudi drugim zrihtamo , vsakemu (skoraj) . Jaz grem spat, (zadn cajt ) , sm kr mau zdjan ( se tud že vid ) ...No life without Lord !

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Pe apr 21, 2006 1:55 pm

folk avto je ko nov ... jutr (v soboto) pride en pogledat za 150k ... če ker da 160 ga takoj prodamo!!!!

vm pa povem, takšnega AX-a GT ZELO TEŽKO dobite, vam powem !!!!

tko č je ker zainteresiran nej kr pogledat na http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=728499 pa pokliče na cifro.

l-p- drsokodj
:D :) ;)
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Pe apr 21, 2006 2:17 pm

drsokodj.. ..kakšne dimenzije gum ima ta AX GT?

PS: sorry za offtopic

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Pe apr 21, 2006 2:35 pm

hja zdele ma 175/60/14 smo probal 16" z distančniki pa mogoče z malo širjenja blatnikov se da spravt gor sm bi mogla bit pa čist nizkoprofilna ene 40 višine!! se prav ene 185/45/16 al pa 185/50/15

gume niso bla "pršravfane" ampak k smo gume menal doma smo probal od enga avta, k je biu glih takrat pr nas na popravilu gume gor dat tko d se da velik gor dat

l.p. drsokodj
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So apr 22, 2006 2:26 pm

avto je PRODAN...

Na avtu bodo štirje Fergaserji Dellorto (zelo kvalitetni) pa druga odmična,......

pa čist nov podvozje za približn 1.4 mio SIT avto bo mel okol 125 KM tko d...bi bil taprav za dirkat!! hehe

če ker rab cifro od modela nej mi to sporoči na mail: a.soklic@email.si al pa nej pošle PM kle na forumu

l.p. drsokodj
Slika
Slika
Slika
Slika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh So apr 22, 2006 9:17 pm

Kaj a ti si od sokliča sin?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne apr 23, 2006 1:03 am

drsokodj je napisal/-a:avto je PRODAN...

Na avtu bodo štirje Fergaserji Dellorto (zelo kvalitetni) pa druga odmična,......

pa čist nov podvozje za približn 1.4 mio SIT avto bo mel okol 125 KM tko d...bi bil taprav za dirkat!! hehe

če ker rab cifro od modela nej mi to sporoči na mail: a.soklic@email.si al pa nej pošle PM kle na forumu

l.p. drsokodj

...Si se pa hitro razpisal... niti domov še nisem prišel pa sem že izvedel kaj bo... Bo - če bo školjka o.k. no gre lahko tudi čez z konji... vendar gledaš vedno tudi na uporabno stran ... ni lepo če ti pije 17,20 in več - gre dobro tudi z 10 12... pa tudi motorno gred ojnice in vztrajnik bi bilo dobro lajšati pa balansirati pa predelati glavo si pozabil omeniti,pa kolektor izp.4v1, cev in terminal inox... hladilnik olja dodati pa posodo za vodo ... ax, in vseeno je stena bloka (ležišče tesnila) pretanka in meče olje kmalu pri tesnilu ven. Turbo na ax - saj ne rabiš toliko konjev (razen za drag race) raje bi delal na zavorah in podvozju... Avto je takoalitako hitrejši od večine avtomobilov pri pospeševanju do 150 zaradi teže 670 - 730 ? kg z 110 km( tj- 6 - 7 kg na konjsko moč)-(toliko kot Cossworth) pa še nič katalizatorjev in sond in euro norm ... daj mu gor podvozje od Saxoja in zavore C.T.F ali tarox in Koni ali Bilstein amortizerje ali Turnškovo pa naj te lovi kdor te more... do 190... naprej je zaradi teže takoalitako zona somraka(vedno se ustavim v kakem odbijaču) prebral sem da je nekdo na forumu pisal, da se raje sprehaja kot vozi ax ... Ax ima poljekleno pločevino in posrečeno obliko tako, da se jaz raje razbijem z njim kakor z Kliom isti letnik... Pri Stolli gomme v Trstu dobiš zanj cevno kletko iz krom molibdenovega jekla ... Daj še dva bob sedeža in pasove pa si varen. L.p. vsem - Midva, pa se vidiva v soboto...bye :D :D :D
Priponke
rs4_mot.jpg
Konji o konjih....
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne apr 23, 2006 3:10 pm

cresh je napisal/-a:Kaj a ti si od sokliča sin?

ja

a ti si z litije ane???

k tegale megana poznam jz !!

l.p. drsokodj
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov