leoCar je napisal/-a:A maš serijski sesalni kolektor ali pa kakšnega drugega?
Kakšen tlak pa fila turbina?
Drugače pa vse pohvale tvoj Leon je res strup
Glede tlaka beri poste zgoraj.
Nope, sesalni kolektor samo naredili nov.
Black Jack je napisal/-a:En star filmček od 100-280...kr lepo vleče....![]()
![]()
Seat Leon by Cicero
Zdej pa ne vem a tisto cviljenje proti rdečem polju se turbina čuje al kaj?
Cicero je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:En star filmček od 100-280...kr lepo vleče....![]()
![]()
Seat Leon by Cicero
Zdej pa ne vem a tisto cviljenje proti rdečem polju se turbina čuje al kaj?
Cviljenje?
Jaz čujem samo veter...
speedfreak je napisal/-a:ja veter je..sam tvoj pol pač ne gre 280 da bi ti to vedel :P ...dobr da moj avto gre 290..vsaj vem kak zgleda taka hitrost :P :P
speedfreak je napisal/-a:ja veter je..sam tvoj pol pač ne gre 280 da bi ti to vedel :P ...dobr da moj avto gre 290..vsaj vem kak zgleda taka hitrost :P :P
Dejan_S2 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:ja veter je..sam tvoj pol pač ne gre 280 da bi ti to vedel :P ...dobr da moj avto gre 290..vsaj vem kak zgleda taka hitrost :P :P
Ajde, filmček! Samo besedam se težko verjame!![]()
Pa kteri avto?![]()
btw. Tale Leon gre na temle "starem" filmčku že noro, na novem pa UBER noro!![]()
Sam Edo mi je reko da gre avto brutalno, torej če komu kaj pove če Edo to reče...
Upam da se bom mel čast enkrat v tem avtu peljat!??
Pugi je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:jst pa drugi :P
aja pa jst bi se pelu s tabo in ob tebi
How gay iz dat?
Dejan_S2 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:ja veter je..sam tvoj pol pač ne gre 280 da bi ti to vedel :P ...dobr da moj avto gre 290..vsaj vem kak zgleda taka hitrost :P :P
Ajde, filmček! Samo besedam se težko verjame!![]()
Pa kteri avto?![]()
btw. Tale Leon gre na temle "starem" filmčku že noro, na novem pa UBER noro!![]()
Sam Edo mi je reko da gre avto brutalno, torej če komu kaj pove če Edo to reče...
Upam da se bom mel čast enkrat v tem avtu peljat!??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov