jmajdic je napisal/-a:Hvala za odgovore.![]()
Verjetno se bom odločil za podjetje: CSS Tehnologije d.o.o.
http://www.chip-tuning.name/index.html
lp Janez
Pro_Tuning je napisal/-a:Velja samo za turbo motorje. Kjer s cipanjem turbina da vec od sebe.
Pri atmosferskih se pridobi 5 do 10KM.
ABOARD je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče: Na neki strani sem prebral, da traja čipanje 1 uro ali več. To je splošno, al je možno to zrihtat td v 10 min? Namreč meni ga je en tip naložil v 10 min ali prej.
Stup0 je napisal/-a:ABOARD je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče: Na neki strani sem prebral, da traja čipanje 1 uro ali več. To je splošno, al je možno to zrihtat td v 10 min? Namreč meni ga je en tip naložil v 10 min ali prej.
Če se bo nekdo poglobil v tvoje vozilo in naredil tako kot se zagre ter ga preizkušal tudi na valerjih, potem lahko porabi cel dan.
_furby_ je napisal/-a:Stup0 je napisal/-a:ABOARD je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče: Na neki strani sem prebral, da traja čipanje 1 uro ali več. To je splošno, al je možno to zrihtat td v 10 min? Namreč meni ga je en tip naložil v 10 min ali prej.
Če se bo nekdo poglobil v tvoje vozilo in naredil tako kot se zagre ter ga preizkušal tudi na valerjih, potem lahko porabi cel dan.
v 10 minutah ne naredi nic pametnega
evilfury je napisal/-a:Koliko bi pa prišlo čipanje Focusa 2009 letnik? Pa na koliko konjev/navora bi spravil 1.8 tdci mašino? Nekje sem slišal da se da mapo tako prilagoditi, da motor bolj vleče v višjih prestavah? Je to res v mojem primeru izvedljivo?
evilfury je napisal/-a:Koliko bi pa prišlo čipanje Focusa 2009 letnik? Pa na koliko konjev/navora bi spravil 1.8 tdci mašino? Nekje sem slišal da se da mapo tako prilagoditi, da motor bolj vleče v višjih prestavah? Je to res v mojem primeru izvedljivo?
ser76muh je napisal/-a:In kaj se da dodelat z motorjem od MAZDE 6 letnik 2005 120 Km diezel ...... ter jasno za kake pare???
evilfury je napisal/-a:@speedfreak: Iz Jesenic sem drugače. Nima pa ta motor DPF tko da ni panike. Torej box ali pa mapa... dilema...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov