Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Pe sep 29, 2006 5:10 pm

ShineR je napisal/-a:dejan - ja kwa pa wem kaj točno si si zamislil.. približno vem in mrbit bi lahko bila skupaj KAR SE ČASA NA 402m TIČE! :P

A tako celo? :vc

RWD vs. AWD pa na 402m, no ja dobre gume rabiš, ampak drugače pa LEPO slišat tole :EE ... se pravi bi mogo met vsaj tolko pesov kot jaz, al pa še več, zaradi trakcije mislim.

Jaz mam bolj kot drag v mislih "vs." pospeševanja na AC od 80 naprej. :D To mi je osebno bolj zanimivo kot sam drag. :pivo

Pa še izgovorov zarad pogona ni. :yum :mrgreen:

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Pe sep 29, 2006 6:41 pm

Black Jack je napisal/-a:
Dejan_S2 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:ja veter je..sam tvoj pol pač ne gre 280 da bi ti to vedel :P ...dobr da moj avto gre 290..vsaj vem kak zgleda taka hitrost :P :P

Ajde, filmček! Samo besedam se težko verjame! :lol:

Pa kteri avto? :wink:

btw. Tale Leon gre na temle "starem" filmčku že noro, na novem pa UBER noro! :shock:

Sam Edo mi je reko da gre avto brutalno, torej če komu kaj pove če Edo to reče... :twisted:

Upam da se bom mel čast enkrat v tem avtu peljat!?? :lol:

Ja sej zato sm pa dau filmček gor da se vidi razlika...mam še velik filmčkov sam jih nam glih gor limu...mi je pa želja se kdaj peljat v tem avtu da vidim kak to lima v zice!!!

Cicero če te kdaj vidim me boš pelau en krog.... :?: :?: :?: :?:

Itaq, da testna vožnja ni problem!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne okt 01, 2006 10:21 pm

Cicero če te kdaj vidim me boš pelau en krog.... :?: :?: :?: :?:[/quote]

...Cicero imaš sporočilo v predalu ... preberi L.p. Max
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Po okt 02, 2006 3:49 pm

ShineR je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:
ShineR je napisal/-a:jst pa drugi :P

aja pa jst bi se pelu s tabo in ob tebi :twisted:

How gay iz dat? :D

looool, matr si pokvarjn.. lahko bi vedu :P

dejan - ja kwa pa wem kaj točno si si zamislil.. približno vem in mrbit bi lahko bila skupaj KAR SE ČASA NA 402m TIČE! :P

Tole se sliši obetavno, sam se bo treba orng potrudit.. :twisted:

@ cicero, pošteno, vidim, da bo naslednje leto napeto, ampak itaq smo VAG grupa :twisted:

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Po okt 02, 2006 8:49 pm

greddy je napisal/-a:
ShineR je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:

dejan - ja kwa pa wem kaj točno si si zamislil.. približno vem in mrbit bi lahko bila skupaj KAR SE ČASA NA 402m TIČE! :P

@ cicero, pošteno, vidim, da bo naslednje leto napeto, ampak itaq smo VAG grupa :twisted:

Ded, verjami, da VAG grupi drugo leto ne bo konkurence.
Če bo vse po planu, se ti pridružim pri 4x4!

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To okt 03, 2006 9:20 am

Op, op, op, prišlo je do napake, se opravičujem. Preverjeno ( delno ) . Moja računica je bila napačna, ker nisem vedel kaj je E.T. , elapsed time . Upam, da zdaj vem ... Torej, gre AX najmanj 1,036 sekunde počasneje, kot pa je bilo predvideno ... Hvala za razumevanje in nasvidenje prihodnjič .
Zadnjič spremenil kopron, dne To okt 03, 2006 12:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To okt 03, 2006 9:37 am

:noro :noro :noro :noro :noro :noro :noro :noro
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To okt 03, 2006 2:26 pm

kopron je napisal/-a:Op, op, op, prišlo je do napake, se opravičujem. Preverjeno ( delno ) . Moja računica je bila napačna, ker nisem vedel kaj je E.T. , elapsed time . Upam, da zdaj vem ... Torej, gre AX najmanj 1,036 sekunde počasneje, kot pa je bilo predvideno ... Hvala za razumevanje in nasvidenje prihodnjič .

smetiš temo, dokler ne bo uradnega rezultata, ne bo nič ;)

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack To okt 03, 2006 6:23 pm

Opažam da spet Kopron neki nabijana zarad tega veličastnega AX-a...No Cicero ko te vidim pridem po kolenih do tebe :D
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr okt 04, 2006 6:42 pm

Yoni je napisal/-a:kopron daj vsaj en spodoben posnetek števca pa še en filmček štarta z mesta itd....

v nasprotnem primeru pa bodi raje tiho, ker če ne bo tudi ta tema zaklenjena zaradi te vaše "rakete", tako kot je bilo že par tem do zdaj.. :evil: ;)

PEACE
Saj to tudi že vem nekaj časa . Hja, delamo, delamo na tem, čeprav, kot ste opazili, izreeeedno počaaasii . Ampak, zdaj mi je pa vseskupaj malo doool padloo . Ker , kanta ne daje željenih rezultatov . In to samo zaradi moje "samoprevare" . Ker je že kazalo, da bo to kaj konkurenčnega, sedaj pa: več kot sekunda slabše, : to je pa zaniiič . Nevem kaj bom sedaj . Čist me je "zabremzal" . Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr okt 04, 2006 8:43 pm

Cicero je napisal/-a:
greddy je napisal/-a:
ShineR je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:

Ded, verjami, da VAG grupi drugo leto ne bo konkurence.
Če bo vse po planu, se ti pridružim pri 4x4!

Pa mogoče se vama še jaz pridružim. :P

:EE

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Sr okt 04, 2006 8:45 pm

Yoni je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:
Yoni je napisal/-a:kopron daj vsaj en spodoben posnetek števca pa še en filmček štarta z mesta itd....

v nasprotnem primeru pa bodi raje tiho, ker če ne bo tudi ta tema zaklenjena zaradi te vaše "rakete", tako kot je bilo že par tem do zdaj.. :evil: ;)

PEACE
Saj to tudi že vem nekaj časa . Hja, delamo, delamo na tem, čeprav, kot ste opazili, izreeeedno počaaasii . Ampak, zdaj mi je pa vseskupaj malo doool padloo . Ker , kanta ne daje željenih rezultatov . In to samo zaradi moje "samoprevare" . Ker je že kazalo, da bo to kaj konkurenčnega, sedaj pa: več kot sekunda slabše, : to je pa zaniiič . Nevem kaj bom sedaj . Čist me je "zabremzal" . Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...

z drugimi besedami povedano....
Padli ste na realna tla... ;) ...

... ki pa znajo bit včasih zelo trda... :twisted:

Še zdaleč niso "niti pri teh odkritjih" na realnih tleh!

Treba bo enkrat pokazat nekaj!

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr okt 04, 2006 10:15 pm

Kdo je to "padli ste" ? Saj sem samo jaz padel na realna tla, in to ravno na gofljo . Alex je bil vedno malo bolj previden . Ah, kaj čem zdaj ...? ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr okt 04, 2006 10:39 pm

Black Jack je napisal/-a:No Cicero ko te vidim pridem po kolenih do tebe :D

Ja no tko nekako bi tut jst rekel :lol:
Sicer pa Cicero,če ti uspe 4X4 si zmagal,ker res FWD je premalo,da spraviš tolikšno moč na cesto.Se pa definitivno moramo videt enkrat kot sva se že menila,da malo pokomentiramo in se pogovorimo.Glede šob in podobnega.Sicer sam nimam interesa delat tko extremnega tuninga kot ti ampak na mal več hp bi pa blo čist vredi prit.
Se pa tut sam priporočam za kakšno demonstracijsko vožno.Ob dejstvu,da mam pol več noči skupaj mokre sanje. :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr okt 04, 2006 11:00 pm

kopron je napisal/-a:Kdo je to "padli ste" ? Saj sem samo jaz padel na realna tla, in to ravno na gofljo . Alex je bil vedno malo bolj previden . Ah, kaj čem zdaj ...? ...

kakorkoli že....močno si padel na goflo...ampak še vedno premalo.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Če okt 05, 2006 4:53 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:Kdo je to "padli ste" ? Saj sem samo jaz padel na realna tla, in to ravno na gofljo . Alex je bil vedno malo bolj previden . Ah, kaj čem zdaj ...? ...

kakorkoli že....močno si padel na goflo...ampak še vedno premalo.

LP!

"Bojim" se da bi še bolj padel na goflo če bi se res prikazala z avtom, ker me pa res zenima kakšne čase bi bil sposoben peljat.

@kopron: ste merli avto z g-techom da veš podatke?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če okt 05, 2006 6:14 pm

mogoce z štoparco :lol:

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 Če okt 05, 2006 9:55 pm

g.tech verjetno stane več kot je vreden cel njihov projekt...torej s štoparico :)

tud 206T še nisem nikjer videl oz. kakih rezultatov
leti...leti.... S16

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe okt 06, 2006 10:39 am

P206S16 je napisal/-a:g.tech verjetno stane več kot je vreden cel njihov projekt...torej s štoparico :)

tud 206T še nisem nikjer videl oz. kakih rezultatov
206 T by Kopron ne dirka , ker Boris noče . Itak pa je avto poslikan na Peugeot forumu , sicer pa je sedaj že demontiran + prodan . rezultati pa so na Senicinih grafih. Za nas je to dovolj . Kaj bi radi še več ? Ta avto itak ni nikoli dragal . Čeprav je škoda, da ni, ker je izredno hud , in bi bil kar precej dober. Namreč je hitrejši kot S 16 in hitrejši kot Clio sport . Dost dobro mi je ratal tale 206 T . Čeprav pa je še vedno daleč za AX-T .
Zadnjič spremenil kopron, dne Pe okt 06, 2006 10:52 am, skupaj popravljeno 4 krat.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe okt 06, 2006 10:43 am

Drugače pa kakih preciznih meritev časov nimamo, ker Alex to meri z svojo štoparico na ročni uri . Ravno zato pa Alex gre na drag , da izve točen čas, ker edino tako ve, koliko je napredoval na avtu, ker tudi na valje ne hodimo kar vsak dan . Od predlani , od Celja, je bil to edini razlog, da sva še šla še potem še na dirke , torej, meritev časa .
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov