Yoni je napisal/-a:kopron daj vsaj en spodoben posnetek števca pa še en filmček štarta z mesta itd....
v nasprotnem primeru pa bodi raje tiho, ker če ne bo tudi ta tema zaklenjena zaradi te vaše "rakete", tako kot je bilo že par tem do zdaj..
PEACE
Saj to tudi že vem nekaj časa . Hja, delamo, delamo na tem, čeprav, kot ste opazili, izreeeedno počaaasii . Ampak, zdaj mi je pa vseskupaj malo doool padloo . Ker , kanta ne daje željenih rezultatov . In to samo zaradi moje "samoprevare" . Ker je že kazalo, da bo to kaj konkurenčnega, sedaj pa: več kot sekunda slabše, : to je pa zaniiič . Nevem kaj bom sedaj . Čist me je "zabremzal" . Saj nekaj sicer je, ne rečem, vendar, to ni to . Če nisi pri vrhu, bolje da nisi sploh . No, treba bo še malo premisliti, da se poštudira, kaj se sploh še da, če se sploh še da, kaj narediti . Zaenkrat pa , kot kaže : preeeslabo z tole mini kanto . No. saj še vedno je nad povprečjem , vendar, to ni nič . Tooorej, do prihodnjič, študiramo, gruntamo, iščemo, razmišljamo, ... nekaj bo že ... Sorry 4 troubles ...