R 34 GT-R je napisal/-a:@sika: hvala, a ta projekt sploh še kdo spremlja![]()
trudim se naredit funkcionalen voz, ki zaradi tuninga in pri primernem vzdrževanju ne bo omejen s trajanjem...
=ZiAn= je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:@sika: hvala, a ta projekt sploh še kdo spremlja![]()
trudim se naredit funkcionalen voz, ki zaradi tuninga in pri primernem vzdrževanju ne bo omejen s trajanjem...
Nič skrbeti da spremljamoZaenkrat vse pohvale, ta projekt je prijetna sprememba dogajanja na forumu
![]()
Lp
alanq4 je napisal/-a:Me zanima kak tlak bodo zmerili na servisu, kaj pa olje, je možno da si ga pregrel, kaj točiš v motor?
Mi je všeč način dela, avto kao stock leti pa noro![]()
HaMzO je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Enkrat, ponavljam enkrat, bi se pa splačala kaj na quattro porihtatpa tudi karavana , jaja
nič ni nemogoče![]()
če so dal 4x4 od subaruja na vw golf 2, (upam da je gledu kdo oddajo na discoveryu) pol se da tut za tvojga narest
Vasc0 je napisal/-a:lepo zgleda to![]()
distančnike preko ebaya naročil??
airmike je napisal/-a:Kak si pa z gumami zadovoljen? Jaz mam tud te pa so mi zaenkrat majka! Edin škoda jih je ker je pretoplo![]()
off: Zakaj so pa te črte na gumi? Na mojih tega ni blo?
R 34 GT-R je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:lepo zgleda to![]()
distančnike preko ebaya naročil??
Najprej ja, že vse plačal, 38eur par z vijaki + 20eur poštnine, ebay mi javi, da je paket poslan, čez teden dni o paketu ne duha, ne sluha, pišem prodajalcu, ga prosim za tracking in mi odpiše v polomljeni ang., da mu moram še 35 eur doplačat za poštnino, ker paš Slovenija ni v EU, hehe. 55 eur se mi pa za skoraj nič teže iz ITA malo preveč, pa še razkuru me je...nismo v EU, my ass. Nisem hotel in vztrajal pri svoji, potem je kar vrnil denar. Tile so od ASR, sem jih pa že počasi nujno rabil.
Vasc0 je napisal/-a:maaa... ti pač nimaš sreče s temi z ebayahehe... pa še IC praviš da ni prispel...
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost