Yoni: Marsikater audi, in ne samo audi.
Evo sedaj sm si uzel 10min časa in posnel 2 posnetka, da povem v naprej, to je bilo voženo samo do
0,8bara, ker sm že povedu da mi turbina fila čez 1,5 naštelano mam na 1,5 in še malo zraven zato tudi do 1,2 ne smem vozit, ker mi je kolega odsvetoval da ne bo kaj uničlo motor. Že zdj motor dobiva manj bencina , ful stvari je blo spremnjenih zato avto tut ne gre kot bo mogu it... Torej ponavljam voženo je do 0
,8 bara in to z polovičnem gasom ker če ne mi takoj fila polno in mi lahko uniči mašino, na katero sm vložu preveč denarja da bi jo uniču, bo tudi posnetek proti evotu itd takrat bo poln gas in pritisk okoli 1,6 do 1,8 bara..bomo sproti vidl v petek ali soboto kaj in kako se bo nardilo ker bom tudi menjaval
map senzor. Ta posnetek je bil narjen na 17col platiščih z bol slabimi kot dobrimi gumami.
Kot sm že reku do dirkice z evolutionom bom nabavu tut gume toyo r888 15col samo za drag in podbono, drugače pa za vsakodnevno vožnjo ostanejo 17ke in kake povprečne gume. Tako da posnetek je kar je itak pa avto v speljevanju preveč koplje tko da gume bojo prva rešitev, in konec novembra se
LSD . In mislim da bi mogl bit veliko bolše.
Posnetek od 0-100 in dalje kot se vidi je števec za 10km/h bol dol ni pri ničli in ko smo merl mi avto za 10manj kaže kot se res vozim tako da je tudi vidno na posnetku.Lahko pa dokažem tut s kakem testom ali podobno.
http://www.shrani.si/?t/bi/1suGQozP/p1010004.mov
http://www.shrani.si/?2I/rE/1eNW4m3V/p1010007.mov
Prosim brez kakega kol podjebavanja tolko sem fer da malo nardim bol zanimivo vse skupaj in sm šou se zapelat čeprav nebi smel v nobenem primeru ampak rečmo da sm malo razkiru ker res se ne želim z nikomr kregat.
Imam tudi digitaln števec ki mi kaže bol natančno kolko se vozim in mi analogn kaže za 8km/h do 10manj kot se res vozim ker analognega sm jst tiku ko sm menju števce in mi kaže žal manj. Mene ne moti, gavno je da je digitaln natančn.
In tam kjer vozim do 210 .... sm 4to mogu hitrej menjat kar v 5 ker je tlak mi skoču na 1 bar.
Še en hitr info:
1.prstava: 70km/h
2.prstava:105-110km/h
3.prstava:155-160km/h
4.prstava:205km/h
5........
In za konec tega posta dodam da ste prvi forum in zadnji na katerem se objavu posnetek! Sm tudi na hondinem forumu in ga nikoli ne bojo dobil.Lahko ga tukaj vidijo ampak tamje bilo veliko kreganja ker posnetka ni bilo...no tukaj je ker sta prava druščin, veliko zanimivega se da zvedt in veliko ste v pomoč.Hvala lp..