lancia hf je napisal/-a:kingroad je napisal/-a:da ne bo še kdo omenil MB E 2,5 EVO
In potem se čudijo/čudite nekateri zakaj pride do nejasnosti ali kreganja, ker poznajo samo naslov/ime znamke![]()
![]()
PS: MB je bil tudi Cosworth.
lancia hf je napisal/-a:Yoni je napisal/-a:Sorry mactron za tole kar bom rekel ampak si pa res en b****r. Po eni strani toleriraš topice s po nekaj 10 strani čistega totalnega nabijanja, po drugi strani pa (samo v določenih temah) takoj brišeš 5 postov ki niso ravno v smeri teme. Človek bi pomislil da ti kdo od glavnih v tejle temi liže rit ali pa še kaj drugega.
Zdaj pa me magar banaj, boli me falus...osebno praoti tebi nimam čisto nič, ker nimam razloga, samo na jetra mi pa grejo tvoja zelo očitno dvojna merila kar se moderatorstva(ki je tule itak na psu) določenih tem tiče.
Saj se tudi jaz na pol strinjam stabo, samo če pa že govorimo v EVO, brez znamke avtomobila, bodo pa vedeli vsi poznavalci avtomobilov gdo je bil prvi EVO. Tako da jaz tudi nisem prav nič drugega pisal, kot samo zgodovino naslova debate EVO
SORRY ! Naslednic bom zate napisu ime topica:
MITSUBISHI MOTORS LANCER EVOLUTION vs. SUBARU IMPREZA WRX STi da ne boš mel težave z razumevanjem.