Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Po mar 29, 2004 8:52 am

Fiat Tipo je napisal/-a:A pa si prepričan da je kolektor? Meni se je enkrat una pregibna cev med kolektorjem in ostalim delom avspuha pretrgala in je tulilo ko svinja. Imel sem še neko zadevo ki je bla nekak pletena iz nekih žic pol so mi pa drugo konusno izvedbo gor dal. Tulilo pa je najbolj ko si dal gas in je motor zategnilo luknja na tistem delu pa je ratala večja. Ko sn se peljal skozi sp. idrijo me je folk takrat sam gledal. Sej zvok je bil res morilski ampak sn imel drugi teden tehnični :evil:

Ja upam da ni kolektor, gibljiva cev bi bila vsekakor cenejša za menjat ;)

Grem do mojega servisrrja čez kako uro.. se pa informiram že malo prej, tok da vem pri čem sem 8)

Kar se zvoka tiče.. sej je res zverina, sam nekak se nebi dolgo tko vozil (tehnični ni problem - je šele naslednje leto januarja), pa tudi avto je zelo len trenutno Slika

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Po mar 29, 2004 10:14 am

Ok.. včasih znajo mehaniki tudi razveselit :D

Ni kolektor.. ampak cevi med kolektorjem in gibljivo cevjo - se da pošvasat 8)

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Po mar 29, 2004 10:18 am

Ja lahko ga zavariš samo ne bo za dolgo... Mam izkušnje :( :cry:
Slika

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Po mar 29, 2004 3:29 pm

DeVičo je napisal/-a:Ja lahko ga zavariš samo ne bo za dolgo... Mam izkušnje :( :cry:

Men en znanc šraufa avto, tako da mam garancijo :)

Drugače je pa že zavarjeno (odtrgano je bilo v tistem delu kjer se cevi sploščijo, da se jih lahko prišraufa na kolektor - praktično nisem mel izpuha..) Sem šel ob 14h na servis z viča proti rudniku. Po ozkih ulicah kot je aškerčeva se je 90% folka obračal, men je blo pa po pravici povedan kr :oops:

Tako, da če je kdo vidu danes kakšnega zelenega puntota ki je "razgrajal" po lj sem bil jaz :wink:

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po mar 29, 2004 3:59 pm

jeb.o pas matr glup forum, napisem cel odgovor, pa kliknem na smajlija pa vse zbrise!!!!

ok, nazaj na poanto

a sm ti reku ze na carhifi forumu, da te fiat ze owna :lol:

cupra: hehe, jst mam zdej not od tanovga modela kolektor (ne me prasat kako, ker je avto mk1).. pa je bil sam 29k :D

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po mar 29, 2004 4:01 pm

Serđo če ti ceu tekst zbriše sam prtisn Ctrl + Z pa ti bom use nazaj vrgl :wink:
LP

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Pe apr 02, 2004 11:43 pm

se bo treba za kakšen skupinski popust dogovorit :twisted:
sem kandidat, glede na razpoko ki se je pojavila (sicer še ne vpliva) in cene novega originala cca.75k SIT :shock: :?

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Škoda lover
Nov uporabnik

Re: izpušni kolektor

Napisal/-a Škoda lover Po apr 05, 2004 9:17 pm

RegY je napisal/-a:recite mi kdo v sloveniji dela dobre športne izpušne kolektorje po naročilu?

kolk je kaj cena? kolk lahko na original ostalem izpuhu pričakujem moči.... itd

razmišljam v smeri devito, če dela on kaj tukaj

Za kakšen avto? A imaš še kaj drugega narejeno? Devito je car. Akrapovič je pa najboljši na svetu! Sicer se primarno ukvarja z motorji ampak za kupčkek denarja naredi tudi za avto.

Sam povej kolk si pripravljen potrošit? Pa koliko nevozen avto želiš imet? S raznimi supersprinti, remusi... pridobiš razen zvoka zelo malo moči je pa res da cena ni previsoka in navor ti preveč ne upade. Hujše variante so pa večinoma namenjene dirkalnikom...

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po apr 05, 2004 9:19 pm

Ma kaj boš sam kolektor gor daju, a ni to mal brezveze?? Raj prvo od lonca do kolektorja za ta dnar, pol pa še kolektor, pa se ti bo zihr največ poznal, ne pa da je neki napou :roll:
LP
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost