tornado je napisal/-a:apex vzmeti so čist vredu.Sem jih sam imel na accentu, samo v določenih primerih se slabše drži avto ceste če maš enake amortizerje ,pa že na pol zanič.Priporočam ti da zamenjaš še amortizerje, pa daš še gor emejevalce amortizerjev.Kolega je imel na accentu komplet nastavljiv kit od apexa ,samo to pa je že čisto druga pesem.Pride pa okrog 211k SIT.Pozimi si dvigneš avto ,poleti pa spustiš.Gre celo za 9cm spustiti.
yugofreak je napisal/-a:OLA !
Kje pa je toti Turnšek![]()
![]()
Jaz bi maminega peugeota 106 dol spustil pa ne vem h komu naj grem (sem iz Mb)
LP
mazda-mx3 je napisal/-a:tornado je napisal/-a:apex vzmeti so čist vredu.Sem jih sam imel na accentu, samo v določenih primerih se slabše drži avto ceste če maš enake amortizerje ,pa že na pol zanič.Priporočam ti da zamenjaš še amortizerje, pa daš še gor emejevalce amortizerjev.Kolega je imel na accentu komplet nastavljiv kit od apexa ,samo to pa je že čisto druga pesem.Pride pa okrog 211k SIT.Pozimi si dvigneš avto ,poleti pa spustiš.Gre celo za 9cm spustiti.
No sej če imaš amortizerje zanič, se vsak avto slabo drži ceste....ne glede nato......
..... končno nekdo ki komentira apexe, glede na to, da jih je SAM TUDI preskusil.........bravo!
Sam ta zadeva za 211K je malo huda....vsaj jaz nebi dal na avto 211K vreden komplet razen ce bi imel avto za 22.100.000 SIT hehehe
monster_d je napisal/-a:Ok lisko opretiravas malo prekleto trd ni bil!
Bil je glih ok, da ni blo prevec pa premalo, jaz bi se malenkost trse raje mel!![]()
limalo je fajn, hehe kak sem ga peglal![]()
![]()
FAjn je blo!
saso mladenovic je napisal/-a:Obnova amortizerjev je pa zelo dobra stvar če se naredi! Kar se pa Vuge tiče mi je dvakrat že obnavlal obakrat spustil!!!" Že res da je Amortizer dražji ampak naredi bol!!!" OK fantje zdej pa moje razočaranje nad AMORTIZER-SP! Mi je žal za zgornji post, ki sem ga napisal!! Imam avto R-clio in sem pri njih spuščal šalčko in obnavlu amortizerje, okej vse uredu in prou do tistega udara snega ki nas je po Sloveniji zamedu. Veste da cestarjem ne rata lih splužit vsega po cesti in ostanejo grbine, to je bil začetek da so mi amortizerji z nekim čudnim zvokom začel blažit in to ropotanje je nadležno!!! Še bol pa se vse skupaj sliši pri zavijanju pa da je grbina kot da bi vse skupaj bilo polomleno! Dones kličem tja da bi vprašal če je kako možnost da bi se to dalo odpravit, da ne bi obnavljal amortizerjev na vsaka 2 meseca. Javil se je delavec pri njih in sem mu povedal problem seveda on je normalno odreagiral in hotel dati njihovo osebo ki je v pisarni ne bom je omenjal sej tisti ki ste bili na njihovi strani veste kdo je, pa sem na drugi strani samo zaslišal jest sem bil na dopustu vi ste to delal pa kaj hoče ta mulc kr zmeni se ne bom govoril z njim! Res lep odnos sej ne rečem sej dostim so sigurno naredil tko k je treba samo jest sm razočaran! Kaj bi vi naredili na mojem mestu??? LP
saso mladenovic je napisal/-a:...hotel dati njihovo osebo ki je v pisarni ne bom je omenjal sej tisti ki ste bili na njihovi strani veste kdo je, pa sem na drugi strani samo zaslišal jest sem bil na dopustu vi ste to delal pa kaj hoče ta mulc kr zmeni se ne bom govoril z njim! Res lep odnos sej ne rečem sej dostim so sigurno naredil tko k je treba samo jest sm razočaran! Kaj bi vi naredili na mojem mestu??? LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov