Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Če feb 26, 2004 10:55 am

ice je napisal/-a:
s.hio je napisal/-a:Stos pa je v tem da powerful brez enega sportnega filtra da bolj slab zvok od sebe, zato jaz priporocam se en raid filter gor, ker potem (po mojih izkusnjah) motor malo manj zvizga, auspuh pa ima dober zvok, ko spustis gas pa se poka iz njega, pa brez predelave ostalih delov auspuha.

Navem kakšn avto imaš, ampak na mojem tudi brez športnega filtra je dobr sound. Tu se lahko prepričaš - na posnetku gre za cliota s srednjo glasnim:
http://www.avtomobilizem.com/movies/clio_sound.avi (DivX 5.0.4>).

Jaz sicer nimam renaulta, ampak vem pri prjatlih ko imajo cliota 1.2 in megana 1.6 da pri renaultu se slisi dobro s powerfulom, se bole pa ce das se sportni filter! clio 1.2 ima s sprint filtrom tak zvok ko tovornjak na ful gasa (torej strasljivo) megan s raidom pa zarohni tudi dobro a so boljsi je efekt pokanja. oba pa imata srednje glasnega okroglega fi 100mm
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Jaxx
Nov uporabnik

Napisal/-a Jaxx Če feb 26, 2004 11:16 am

ja jest imam power full fi 110mm na clio 1.2 rl letnik 97, pol mam se sprint filter in odusnik za olje. skupaj doda cca. 5-10KM.

:lol: pol si se pa zbudu... zadnji lonc pa filter ti ne znese 5 konjev, kaj šele 10. :lol:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če feb 26, 2004 11:34 am

Men osebno Powerfulli niso všeč (velik auspuh, sam premajhna lukna k se vid).

Jst mam na bravotu DTM DeVitota, ta tiho izvedbo, sam sm odstranu še ta tretji lonc, pa je zdej kr dobr sound. Sam k vozm po avtocesti mi pa počas začne presedat.

Jankovič ti v lj. (na Viču bliz interspara) lahko zrihta ta pocen različico DeVitota (ni odtisnjenga znaka na rolu). Pejt pogledat če ti bo všeč.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Če feb 26, 2004 11:51 am

dejan84 je napisal/-a:Men osebno Powerfulli niso všeč (velik auspuh, sam premajhna lukna k se vid).

Jst mam na bravotu DTM DeVitota, ta tiho izvedbo, sam sm odstranu še ta tretji lonc, pa je zdej kr dobr sound. Sam k vozm po avtocesti mi pa počas začne presedat.

Jankovič ti v lj. (na Viču bliz interspara) lahko zrihta ta pocen različico DeVitota (ni odtisnjenga znaka na rolu). Pejt pogledat če ti bo všeč.

Saj powerfuli so se zdaj spremenili in imajo tudi modele z veliko luknjo. Meni pa je osebno vsec un ta nov model za 32k sit, ki ima dvojni glas. Tihi: ima majhno luknjo na koncu in izgleda ful grdo, potem pa vzames koncni dusilec ven in izgleda kot uni auspuh ki ga imajo fri f&f in po moje je tudi glas kar hud. Sem ga videl v ta novem kaktalogu!
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če feb 26, 2004 12:14 pm

a je ta katalog kje na netu?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Če feb 26, 2004 1:53 pm

Ne katalog ni na netu, ga imajo pa pri a3m in gai mam tudi jaz. Btw to je ta nov katalog od autostyle
Slika

Uporabniški avatar
mulc_2000
Nov uporabnik

Kraj: nekje na primorskem

Napisal/-a mulc_2000 Če feb 26, 2004 2:14 pm

Jst mam tud Powerja...
Sigurno ne moti okolice, sicer pa je odvisno kako vozis....
zgledal pa je tako nekako (sicer je nekoli skrit, sam zdej ga je pa bolj videt.. :) )
Slika

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane Če feb 26, 2004 9:48 pm

a se dobi tudi za cliota 14 16v z homologacijo? :?:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če feb 26, 2004 10:06 pm

djstane je napisal/-a:a se dobi tudi za cliota 14 16v z homologacijo? :?:
Dobi se, to ni problema, sam tipski.Je velik dražji kot univerzalni.Univerzalni nimajo homologacije :cry:

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Če feb 26, 2004 10:23 pm

Mene pa powerfull veselo čaka da ga našvasam :lol: na avto
Avto je pa mazda mx-3.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če feb 26, 2004 10:30 pm

Jaxx je napisal/-a:
ja jest imam power full fi 110mm na clio 1.2 rl letnik 97, pol mam se sprint filter in odusnik za olje. skupaj doda cca. 5-10KM.

:lol: pol si se pa zbudu... zadnji lonc pa filter ti ne znese 5 konjev, kaj šele 10. :lol:

Se strijam!
kaka 2konjicka si dobu, glih da je kaj :D
Remus (zadnji lonec) ti pri 100km doda komi 5KM! :wink:

Tisti odusnik pa je tak, da ko se je avto nov ce ga odklopis ne pridobis nic, razn ko je avto star in ze kadi se nekaj malega pozna
LP

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Če feb 26, 2004 10:37 pm

Jest mam direkt sam zadni lonc brez prvega to pa kar dobr seka. K hodm od punce ponoč dam mi vsi njeni sosedje težijo da jih zbudim (grozijo da bo šel yugc na klocle), pa me nč kj dost ne gane 8) v glavnem sam da dobr rušta.
Yugo 4 ever

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe feb 27, 2004 12:00 am

YugoGTI je napisal/-a:Jest mam direkt sam zadni lonc brez prvega to pa kar dobr seka. K hodm od punce ponoč dam mi vsi njeni sosedje težijo da jih zbudim (grozijo da bo šel yugc na klocle), pa me nč kj dost ne gane 8) v glavnem sam da dobr rušta.
Yugo 4 ever

LOL pol pa meni pravijo da sem psiho ko se z 120db okol vozim! :lol: :lol:

yugoGTI vem kak zgleda encas sem mel tak kot ti, ko mi je lonec dol pa mal sem sredinskega na lezecem utrgal pa se del lezecega policaja :D :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov