G-4S je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Jaz sm hotu kupt notranjega, tako da mi kapsi nebi težil![]()
Zakon za vgradno športnega filtra ne zahteva homologacije, zato vgradnje tudi ne prepoveduje.Športni zračni filter je nadomesten rezervni del, za katerega se homologacija ne zahteva!(Uredba o homologaciji, spisek posamičnih homolgacij vozila, Ur. list 33/98 )
dualband je napisal/-a:Kok $$$ pa pride športn filter?
gre_up je napisal/-a:lucky je napisal/-a:poskusi naredit en krog brez filtra (pusti vse kot je, je vložek ven potegni) pa boš videl če je kaka razlika, no, z notranjim športnim filtrom je lahko le slabše!
![]()
![]()
![]()
ne se brez filtra vozit, je tam z namenom![]()
LP
G
domzalcan21 je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:bsmuk31 je napisal/-a:Jaz sm hotu kupt notranjega, tako da mi kapsi nebi težil![]()
Zakon za vgradno športnega filtra ne zahteva homologacije, zato vgradnje tudi ne prepoveduje.Športni zračni filter je nadomesten rezervni del, za katerega se homologacija ne zahteva!(Uredba o homologaciji, spisek posamičnih homolgacij vozila, Ur. list 33/98 )
HEHE, aja? To pa nism vedu, sm pa mislu kolk mi bojo polcaji težil![]()
hetric je napisal/-a:Da ne bom nove teme odpiru, dons sva bla s kolegom v techno -racingu in je kupu filter za accenta in morm reč da je zvok res dober.zanima pa me katero koleno ali pa cev je bolša plastična ali pa iz rostfraja.trgovc je reku da ni razlike
lucky je napisal/-a:Če bi bilo po tvoje bi po 20.000 kilometrov, koliko se navadno zračni filter menja v airboksu same smeti, pa ni nikoli nobene!!!!!!!! Dirkamo z peugeotom 205 gti že neki časa, pa ima vsak cilinder svoj karburator, in od karburatorja naprej popolnoma nič, vse je čisto odprto, pa še nič ni noter šlo ne na dirki ne na treningih, ne ko se po sosednjih vaseh vozimo!!!!!
Včasih je treba tzudi kej sam prešraufat in videt kako kej dela in za kaj čemu služi ne pa vse na servis pelat.
brez filtra pa sem mislil, da naj naredi samo en krog, glih toliko da vidi če je kaka razlika!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost