noobie je napisal/-a:CarInvent kaj pravis ti na to, glede bencinarja?
Mislim malo tunat Clia 1.6 110KM. Sportni filter, tuning cip ter izpuh.
Clio24v je napisal/-a:Koliko bi prišlo navora in konjskih moči za cliota Dci ki ima 100KM/74KW.Ter kolikšna bi bila cena čipa.
_spirit_ je napisal/-a:CarInvent: kaj pa bi se dalo naredit na 100KM ibizi 1.9tdi? Približno koliko bi pridobil?
_spirit_ je napisal/-a:CarInvent: kaj pa bi se dalo naredit na 100KM ibizi 1.9tdi? Približno koliko bi pridobil?
CarInvent je napisal/-a:Clio24v je napisal/-a:Koliko bi prišlo navora in konjskih moči za cliota Dci ki ima 100KM/74KW.Ter kolikšna bi bila cena čipa.
100 konjska verzija dCi je trenutno še v razvoju. pričakujem, da bo nekje v parih tednih pripravljena (istočasno bo tudi za 82 konjev). medtem ko za 65 je pa že dolgo.
kolko Nm in KM bo še ne morem reči, ker ta motor nima več toliko rezerve kot ta švohnejši različici, saj gre za isti motor.
že imaš novega 100 konjskega CLio dCi-ja?
CarInvent je napisal/-a:@clio24v: a potem nimaš 24v cliota, si šel na dizlalepo.
sam sem se tudi že peljal z 100 konjskim in moram reči, da gre res lepo. tako kot moj![]()
če boš slučajno v Mozirju jutri lahko probava malo namontirat, pa kake bolj blage parametre dava notri. tako na ene 110 KM za kakšen krog. ni potem nikakršnih sledi, da ni treba skrbeti za garancijo.
lahko pa potem tudi kakšen drag odpeljeva, da vidimo če je kaka razlika med original in Rapid konji
CarInvent je napisal/-a:_spirit_ je napisal/-a:CarInvent: kaj pa bi se dalo naredit na 100KM ibizi 1.9tdi? Približno koliko bi pridobil?
spirit, a boš jutr na srečanju v Mozirju? lahko prnesem RAPID za tvoj avto, pa sprobamo na licu mesta. samo sporoči mi, da vzamem s seboj.
pa če bi kdo drug tudi rad sprobal v Mozirju, naj se obrne name, pa gremo en krog z mojim avtom, al pa montiramo še v kak drug avto.
Clio24v je napisal/-a:@carinvent najprej se lahko srečamo v Kopru 9.Maja
CarInvent je napisal/-a:Clio24v je napisal/-a:@carinvent najprej se lahko srečamo v Kopru 9.Maja
po vsej verjetnosti bom 9.5 na drugem koncu SLovenije; v Mariboru na drag tekmovanju.
pa v Mariboru bomo imeli naslednjo soboto 24.4. še predstavitev pri "Center Perko"
od kod pa si? če si iz kopra, čez kak dober mesec bo predstavitev tudi v Kopru (mercator center)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost