Fry je napisal/-a:alfa:
Slej al prej bi probu zrihtat da bi lahko naviju, zato bi si ta kabel zrihtu.
HUGO_BOSS je napisal/-a:ah... mislm da ne bi blo problemov če bi bla klubska last, večji problem je
financiranje![]()
ampak ok, lohk dava mi2 keš pa je najin![]()
![]()
am.... pojma nimam kje bi dobu tist konektor...
kaj pa v kaki štrom freak štacuni? mislm sej, konc koncev tud če da vsak tistih
9 jurjev naumo bankrotiral![]()
sam upam da ne bi zastonj naroču, pol pa ne-bi delalops:
je pa stvar uporabna, preberte si PDF ki sem ga objavil!!!
ne pametujte, če niste prebrali...
Sanja svinja kokuruz a kokuruza nema (upam da sem prov napisov )
Fry je napisal/-a:Sanja svinja kokuruz a kokuruza nema (upam da sem prov napisov )
Kolker vem je kukuruz je, o=u. Sej je dvosmerni kabel, software bi edin nucu. Tak al tak bi bla to mega varjanta, tak da bom probu še na kakem drugem forumu pogledat. Če to komu rata, pol lahk praktično zastonj chip tuna. In halo da bi to še z drugim folkom delil. Res se mi zdi nesmiseln da deva folk enomesečno plačo zato, da jim nek EPROM čip preprogramirajo.
Fry je napisal/-a:Sanja svinja kokuruz a kokuruza nema (upam da sem prov napisov )
Kolker vem je kukuruz je, o=u. Sej je dvosmerni kabel, software bi edin nucu. Tak al tak bi bla to mega varjanta, tak da bom probu še na kakem drugem forumu pogledat. Če to komu rata, pol lahk praktično zastonj chip tuna. In halo da bi to še z drugim folkom delil. Res se mi zdi nesmiseln da deva folk enomesečno plačo zato, da jim nek EPROM čip preprogramirajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov