Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po apr 19, 2004 6:13 pm

Fedre rezat: :ne

Avto bo nižji, ampak original fedri so premehki. Avto se bo v ovinkih še zmer nagibal tko k se je zdej.

Sam fedre menjat: :ne

Boš mislu da se s skokico vozš :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 6:29 pm

dejan84 je napisal/-a:Fedre rezat: :ne

Avto bo nižji, ampak original fedri so premehki. Avto se bo v ovinkih še zmer nagibal tko k se je zdej.

Sam fedre menjat: :ne

Boš mislu da se s skokico vozš :P

No torej ostane najbolja varianta tudi najdrazja (kot vedno) amortizerje utrdit, da so manj odzivni in avto se ne nagiba vec, ter trse fedre. No ce mam sreco pridem skoz za 50 tisoc tolarjev.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po apr 19, 2004 6:41 pm

Usi govorite o apexih! Kako so za falus!

In pol dalje... Kaj vi pricakujete od zjebaniga amortizerja in od sportnih feder in se le teh mehkih???
Pa niste resni...
Ce kdo pravi da je apex za falus naj gre trsat amortizerje in pa naj apexe gor porine!
Sem sam vozo petko ko je mela tak narjen pa je limal!
Trenutno pa ma v jugotu na bogih amortizerjih apexe... pa se je slabse skor kot z serijskimi fedrami...
Mah nemores sam od fedrov pricakovat da bo avto limal...
Niste resni... :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po apr 19, 2004 6:48 pm

monster_d je napisal/-a:Usi govorite o apexih! Kako so za falus!

In pol dalje... Kaj vi pricakujete od zjebaniga amortizerja in od sportnih feder in se le teh mehkih???
Pa niste resni...
Ce kdo pravi da je apex za falus naj gre trsat amortizerje in pa naj apexe gor porine!
Trenutno pa ma v jugotu na bogih amortizerjih apexe... pa se je slabse skor kot z serijskimi fedrami...

Živčki živčki a? Popij kozarec AC-ja :P u stresu si.......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 6:53 pm

monster_d je napisal/-a:Usi govorite o apexih! Kako so za falus!

Pa niste resni...

Svete besede. Zdaj se vedno ne vem ali naj grem tezit za apex k a3m, ker apex so sport-comfort kaksni eibachi so hudo trdi in (samoumevno) trsat amortizerje bi bilo dobro da ne dam kake pretrde fedre ker bi bilo prehudo za se vozit. Vsekakor ne vem kaksni so FK ali pa OMP (ceprav italianom nikoli nisem prevec zaupal ceprav mam avto odvisen od italianov - elektronika od magneti marelli). Saj itak mam se cel mesec za naokoli povprasat in videt kaj se mi splaca vzet.

Najraje pa bi probal hondo od g4-s ker ona ma posteno narejeno, ce se ne motim.
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po apr 19, 2004 11:06 pm

jah sej ql
ampak jst mam KAVALITETO!!

sej nimam proti APEXU nč na enmu avtu se fenomenalno obnesejo jebiga pač so eni mel slabe iskušnje za APEX!!

jst sm kupu komplet EIBACH!!!
več keša ampak mam ne! zakaj ne apex hja zato ker je kolega mel pizdarijo z njimi pa sm reku da nočem met apex ampak EIBACH

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 11:22 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:jah sej ql
ampak jst mam KAVALITETO!!

sej nimam proti APEXU nč na enmu avtu se fenomenalno obnesejo jebiga pač so eni mel slabe iskušnje za APEX!!

jst sm kupu komplet EIBACH!!!
več keša ampak mam ne! zakaj ne apex hja zato ker je kolega mel pizdarijo z njimi pa sm reku da nočem met apex ampak EIBACH

Saj men tud ne disijo prevec teli apex.

Saj v bistvu so edine fedre z tuv od eibach in od H&R za felicio. H&R so mi ponudili pri centri, katerim pa ne zaupam prevec, ceprav se mi zdi da so tebi oni zrihtali spojlerje (mar ne?), za 35k sit.

Koncno pa bom sel pogledat se v italijo pogledat kaj mi ponudijo in potem pri vugi montirat ter na lpp.
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po apr 19, 2004 11:25 pm

krvečja cena od 35 k :-P :P

h&r dobri so!!!

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 11:27 pm

koliko pa sploh stane en komplet eibach, ker niti ne vem cene? Moral bi bit tam okrog 40k sit ce se ne motim.
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 11:28 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:krvečja cena od 35 k :-P :P

h&r dobri so!!!

slabo razumel, je vejica tam in sem mislim da so mi ponudili H&R za 35k
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Po apr 19, 2004 11:32 pm

za take spojlerje kot mas pa sem nekje zasledil ceno in se mi zdi da pride tisti komplet spredaj okrog 60k, pragovi pa okoli 80k, drugo pa ne vem kaj mas razen nekih krom dodatkov ki ziher nanesejo 30k.

Tvoja opreva je od milotec, jaz pa mam cenik od ms design ki je verjetno okrog 20% drazji.

Vsekakor pa so me zamikali ta novi odbijaci. Zadnjega sem prejsnji teden videl na odpadu, pa se dobro ohranjen je bil in neposkodovan.
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To apr 20, 2004 3:40 pm

Danes sem dobil odgovor za fedre OMP in je cena ubijalska: 46.200 sir. Pa to brez papirjev. Drazje so od eibach. Moram se za FK vprasat.
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To apr 20, 2004 3:44 pm

Dražji od Eibacha-si preveru, ker Eibachi so hitr čez 50000. FK ma pa cene v rangu Apexa. Gled na cene ki si jih navedl bi jst kr H&R ubodu, sploh če jih majo na zalogi.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To apr 20, 2004 4:58 pm

CupraR je napisal/-a:Dražji od Eibacha-si preveru, ker Eibachi so hitr čez 50000. FK ma pa cene v rangu Apexa. Gled na cene ki si jih navedl bi jst kr H&R ubodu, sploh če jih majo na zalogi.

FK me pridejo 42k sit za felicio, torej niso v rangu apexa. Za H&R bom pa se enkrat preveril kaj mi ponudijo in za kasno ceno.

Katerekoli vzamem pa jih bo zagotovo treba cakat en mesec da jih uvozijo, nakar se zna celo cena spremenit.

Moram pa se v a3m zatezit.
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To apr 20, 2004 8:38 pm

Pol je blo sam pr men tko da sta bla Apex in Fk po 35000. Lih zarad tega čakanja sm jst Apexe uzel, ker sm jih takoj dobil, za ostalo bi lahk tut po 3 mesce čaku.

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe jul 02, 2004 9:25 pm

jaz sem mel apex na vseh avtih pa so se zelo vredu obnesle, niso se nič posedle kot nekateri trdijo.Če ma en pač eibach drugi pa FK,... bo vsak svojo hvalil drugo pa bo vse zanič itd.Je mel kolega na istem avtu eibach, pa ni bilo razlike.Če pa vam ni jasno zakaj so nemške tako drage, pa si poglejte cene VW in Audi-ov pa vam bo vse jasno.Ni vse najboljše kaj je drago.Drugače pa dela apex fedre in amortizerje tudi za A grupo avtomobilov za dirke.Firma ma certifikat ISO 9001/9002 in če komu ni jasno kaj to pomeni, si naj malo prebere in potem govori dalje neumne stvari.Če bi bile te fedre slabe tega certifikata firma zagotovo ne bi mogla dobiti.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov