UM.design je napisal/-a:Pel se h RSRu zmert. Bos dobil bolj realne podatke. Pri Senici vsem kaze "ultra" rezultate. Nocm simfat, tako pac je - preverjeno.
Lp,
UM
No ko bo pr RSRu meritev bom jst 100% tam

UM.design je napisal/-a:Pel se h RSRu zmert. Bos dobil bolj realne podatke. Pri Senici vsem kaze "ultra" rezultate. Nocm simfat, tako pac je - preverjeno.
Lp,
UM
swifty je napisal/-a:UM.design je napisal/-a:Pel se h RSRu zmert. Bos dobil bolj realne podatke. Pri Senici vsem kaze "ultra" rezultate. Nocm simfat, tako pac je - preverjeno.
Lp,
UM
No ko bo pr RSRu meritev bom jst 100% tam
swifty je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:swifty je napisal/-a:Punto II je napisal/-a:swifty kdaj dobim svoj krog
A se poznamo![]()
Dobro vprašanje?![]()
Jah jz sm ex-draveljčan in sedanji šiškar.. vse je možno, sej veš kok je ta svet mejhn, sam verjetno ne :P
Krog bi rd zato k bi rd vidu kako se je furat v tem avtu, se bomo 1x zmenil na brezalko drinki pa upam da bom dubu "moj" krog
A maš rumenega punta
NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehe swifty danes zvečer pokazo česa je sposobna honda!
leti lepo! počla dol acord 2.0 SVAKA ČAST switiyu!
lp venom
Hehe hvala,res ornk leti za 128hp,sicer pa važn mi je da je swift gti 3x dol padu
Čez 2 tedna te izzivam!!!
z GTI seveda!!!
swifty je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehe swifty danes zvečer pokazo česa je sposobna honda!
lp venom
Hehe hvala,res ornk leti za 128hp,sicer pa važn mi je da je swift gti 3x dol padu
z GTI seveda!!!
Kaj si dal gti motor v cabria![]()
NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehe swifty danes zvečer pokazo česa je sposobna honda!
lp venom
z GTI seveda!!!
Ne nisem, se vedno ga prodajam, pa mi je mal hudo ga prodat. Imam pa motor ze doma. Zdaj bom bolj resno prodajal cabria, ko ga prodam bom vzel navadnega GTIa s streho, pa dal ta motor notri. Menda ima 140 PS, tako pravi. Bom sel pa na valje potem. MIslim, da bom ta teden prodal cabria. Potem pa nekaj dni za menjavo motorja. MIslim, da bo kr 14 dni v redu, seveda ce si za??? Tako malo za hec....
V cabriu me skoz boli glava (pihanje po 5 pretresih mozganov), pa zadnjic me je opeklo ko cigana in nasploh je v cabrioletu tako svinjsko vroče, da je kar groza...
Prodam ga ful ugodno, ce ga kdo hoce...
NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehe swifty danes zvečer pokazo česa je sposobna honda!
lp venom
z GTI seveda!!!
Ne nisem, se vedno ga prodajam, pa mi je mal hudo ga prodat. Imam pa motor ze doma. Zdaj bom bolj resno prodajal cabria, ko ga prodam bom vzel navadnega GTIa s streho, pa dal ta motor notri. Menda ima 140 PS, tako pravi. Bom sel pa na valje potem. MIslim, da bom ta teden prodal cabria. Potem pa nekaj dni za menjavo motorja. MIslim, da bo kr 14 dni v redu, seveda ce si za??? Tako malo za hec....
V cabriu me skoz boli glava (pihanje po 5 pretresih mozganov), pa zadnjic me je opeklo ko cigana in nasploh je v cabrioletu tako svinjsko vroče, da je kar groza...
_VeNoM_ je napisal/-a:matr še jst čakam da dam na meritve da vidim kok mi da škoda kej vn!!![]()
![]()
RasTa je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:swifty je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehe swifty danes zvečer pokazo česa je sposobna honda!
lp venom
z GTI seveda!!!
Za kok ga pa prodajaš?
Lp Rasta
Symon je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:matr še jst čakam da dam na meritve da vidim kok mi da škoda kej vn!!![]()
![]()
A čmo it skupaj, da nam dajo skupinski popust.![]()
Aja Swift Cabrio (če se vam ne da iskati): http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=94602
Pa še na forumu ga prodaj pod prodam... Uporabite iskanje...![]()
Drugače pa Swiftey huda Honda. To bo enkar Simon mel...Mimogrede a si v petek ta avto posojal kakšni Maji? Sem se peljal čez BTC in zagledam takole Hondo... Nakar mi začne voznik trobiti in mahati in vidim, da je kolegica Maja. Pa nisem uspel izvedeti, če je njen ali ji je kdo posodil...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov