WhiteRider pravi:
Da..gre za polota z 120KM. Kje bi dobil vec podatkov o izpuhih Sebring?
Noben se ni povedal priblizne cene odmicnih gredi in ce lahko na koncu pricakujem od 110-120KM, ker se da 100KM le iztisniti le z odmicnimi gredmi in predelavo elektronike?
WhiteRider pravi:
dvomim pa da si voznik,ki se odloča za ta poseg kar tako za brezveze.sepravi..pripravi denarnico...
Povedal sem ti zakaj sem se odlocil za ta poseg...in pri razbiranju sem naletel na marsikatere tezave...
[zacni ze postavljati pike tja kamor sodijo in veliko zacetico na zacetek stavka...saj ni tezko. Pri tem lahko tudi stavke oblikujes malo bolj smiselno]
SAFRANE pravi:
...
nevem no: dej se mal v špegu poglej pa si mal DREK spucej od nosa katerga maš usranga ker ga v vsako rit tlačš
Prepovedano je uporabljati kletvice, žaliti in zmerjati ostale uporabnike...
4Sale pravi:
Najprej naj se opravičim vsem, ki ste od moderatorja pričakovali, da bo zaklenil debato (kar bi bilo tudi prav že ob prvih simptomih "virusa", ki so ga sem žal zanesli določeni novi uporabniki). Skratka, zaradi praznikov nisem utegnil prebirat foruma - včasih sem le malce preletel in sem spregledal poste, ki tu nimajo kaj iskat.
V bodoče ste lahko prepričani, da bo takšna debata takoj zaklenjena, če ne že izbrisana!!!
Na željo večine se lahko dogovorimo, da se določeni posti izbrišejo.
GFors pravi:
....... ASSSSSSAAAAAAAA....:D:D
WhiteRider pravi:
tako tako
WhiteRider pravi:
Kaj je s temi turbo kiti...dobis v tem kitu use kar rabis predalti za turbino, kje to delajo in kaksne so cene?
WhiteRider pravi:
Da..sej Remusa sem imel na zacetku tudi v mislih pa si rekel da nimajo celotnega izpusnega sistema ampak samo lonec pa to...jaz bi pa rad zaenjal celoten izpusni sistem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost