Type-RCivic je napisal/-a:
Ti res nisi cist gladek, leta 91 ko je Honda imela motor z vtec tehnologijo pri oplu, renoju in ostalih firmah pri serijskih avtih niso nasli vec kot 100hp!
...da ne govorimo o izkoristku ccm/kw
ful obvladas, dejmo primerjat tehnologijo letosnjega leta (2004) in pa 14 let staro tenologijo - si faca nikaj
Mimogrede Hondin dizel, ki ga je naredila samo zaradi Eu trga je tud cist zanic ane!
Meni osebno honda ni najboljse kaj je mogoce kupit, ampak takile tepci ki primerjate 14 let stare motorje z .....
greddy je napisal/-a:silver je napisal/-a:mojster je napisal/-a:to je pa honda, je pač korak pred vsemi![]()
ne pametuj mal si preber kašno tehniko imajo pri VWu in audiji (FSI), BMWju (VALVETRONIC), mercedesu, mitsibushiju (GDI), saabu (SVC), mazdi...
b16 motor vgrajujejo že od leta 92, ti pa primerjas sodobne bencinske motorje z 12 let staro tehnologoijo sam raje pomisli na svoj IQ...
hepan je napisal/-a:Če že pravjo da je honda zakon, jst še zmerom mislm, da je toyota pred hondo.
Pa sam tok za informacijo: Toyota Celica 1.8 V-VTI ma 192 konjev in se Civic 1.8 VTi lohk skrije...
mojster je napisal/-a:hepan je napisal/-a:Če že pravjo da je honda zakon, jst še zmerom mislm, da je toyota pred hondo.
Pa sam tok za informacijo: Toyota Celica 1.8 V-VTI ma 192 konjev in se Civic 1.8 VTi lohk skrije...
kaj pa mazda rx-8 1.3 pa ma 231 KM
mini_db je napisal/-a:hepan je napisal/-a:Če že pravjo da je honda zakon, jst še zmerom mislm, da je toyota pred hondo.
Kaj pa 1.8 Type-R intefra kolk ma konjev pa kdo se lahk skrije proti toyoti...............
Toyota je šele zdj poštekala kaj lahko stisne iz motorja brez turbine........
Evropejci pa u življenju ne bojo brez TURBINE tok konjev vn dobil če govorimo o 1.8 motorju... Evropejc zna sam traktorje delat................
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost