Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen To avg 17, 2004 7:36 am

fastfury je napisal/-a:Fantje hvala za pomoč, ampak žal je malo zaje.... moja situacija ker lukna v havbi je najbolš rešitev ampak žal predraga glede na to da ma moj avtek samo 55 KM. Tud pločevino bom težko sam obdelal ker nimam niti orodja kaj šele kakšno delavnico. Bi mi pa ful pomagalo če bi kdo kje zasledil kakšno pločevinasto škatlo premera vsaj 14 cm pa bi mi to sporoču :P

Ce ti je ta varjanta predraga, kupi uno aluminjasto cev (za nape) metersko. Najdi luknjo v odbijacu, razen ce ti hladilnik ne zasede celo in jo spelji do filtra.
Made in Japan

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury To avg 17, 2004 3:57 pm

Ja zgleda, da neki se bo le dalo. Sm dobil eno pločevinko od kompota k ma premer ene 17cm pa bom dal to škatlo okol filtra v A3M-u pa bom nabavu tisto alu cev za spelat do filtra oz. direkt notr v škatlo. A se vam zdi, da je bolš če je škatla malo bolj široka k filter - bo zrak več krožu okoli filtra - po moje bolš k če se tesno prilega pa vleče filter z manjšo površino, se pravi samo tam kjer je cev :!: :?:

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 17, 2004 4:07 pm

Naj bo kr malo večja škatla, da boš pridobil na povšini filtra.
Pa ne jet cevi kupovat v A3M, ampak pejd v kak merkur, metalko, bauhaus...
Slika

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury To avg 17, 2004 4:25 pm

J a malo je problem k rabim skor 2m cevi in tiste alumijaste (za napo) v merkurju so prekratke pa tud preveč široke in trde. Drenažna cev je pa premalo prožna in ne bi mogu speljat okol motorja tko, da mi najbolj ustrezajo tiste v A3M-u. Bom pa šou v ta Bauhaus pogledat če imajo tam podobne.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To avg 17, 2004 5:58 pm

zdaj pa mene nekaj zanima, vprasanje je mogoce malo off topic
ko das box okoli filtra, se zvok kaj zadusi, ali ostane enak?

LP FireSTORM :hi

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Ne avg 22, 2004 7:15 pm

Evo ga, končno sm naredu šktalo iz ene pločevinke premera skor 16cm. Sicer je bol bogo ampak drži. Jutr pa grem v LJ kupit cev, čeprav še ne vem kakšen fi naj ima cev. Al 7cm al 8 - manj več?? Kar se zvoka tiče pa se po moje ne bo zadušil ker je škatla na vrhu itak odprta tko da zvok bo po moje skor isti k prej. Če dobim jutr cev ti dam odgovor v torek.

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury Če avg 26, 2004 12:47 pm

No končno sm montiral celotno zadevo. Ko dobim fotoaparat bom še malo poslikal za kašn nasvet. v glavnem zvok je v bistvu še bolj hud k prej - verjetno zato ker je škatla na vrhu odprta in pol zgleda, da deluje k en zvočnik pač akustično še bolj ojača zvok. Morm pa rečt da sicer razlika je ampak ne prou tolk drastična k sm mislu. Bom moru pofotkat - mogoče sm kej narobe naredu :roll:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov