Loopz je napisal/-a:no ja...stvar okusa...ampak js bi za ta dnar (4 mio) rajš poiskal GT-ja in ga po potrebi zrihtal tako kot se zagre...pa še ostal bi ti za kšn konkreten tuning...pa dobiš precej več avta...
Loopz je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:...1.8 16V s 130 konji je star kot zemlja, pije kar precej, performansi niso niti približno na nivoju...s svojim 1.6 16V cliotom sm ga kr fino stresu
Phahaha ta pa je dobra, za se zjokat kaj eni govorijo tuki gori, kaj so ble lepe sanje?![]()
Od kje tebi da je mašina 1.8 16v 130 konjska stara kot zemlje mislim da 8 let star motor ni taka reč, tudi tvoj je motor je star že 6 let.
eh...v tovarniških podatkih sicer navaja pospešek HGT-ja okrog 8.5, ampak se lažejo za debelo sekundo...preverjeno...dec je slabo štartal, rezultat pa je bil, da sm ga povozil za celo dolžino avta...proti GT-ju pa nisem mel za burek...med njima je precej več razlike kot tistih 6 konjev na papirju...
...glede motorja...lepo te prosim, prastare 19ke in clioti so mel bolje izkoriščeno 1.8 16V mašino...če je to zate nek konstruktorski dosežek, potem res ne vem...
...sploh pa ne vem, kaj skačeš...če ti voziš puntota, ne pomeni da so vsi puntoti zadetek v polno...ta se meni pač ne zdi avto, vreden svojega denarja...Turbo in GT sta bila legendi...HGT je bleda kopija...
Loopz je napisal/-a:hm...v AFM je bil hgt na testu izmerjen 9.7 sek...kar je 1.2 s slabše od tovarniških podatkov...prejšnji model clia 1.6 16V je bil na best motoringu izmerjen na isti čas...punto je bil obut v 17 colke z 205 gumami, clio v 16ke z isto dimenzijo...clio tehta po prometni 995 kg, za hgt-ja ne vem...
...ne mislim se zdej tuki kregat kdo bi koga...če bi dragala 5x, bi me morda punto ostale 4 vožnje premagal...a v tistem momentu sm ga krepko nascal, 20 konjev gor, dol...pač...
gregy je napisal/-a:punto hgt res nima dobrih pospeskov (preverjeno) delam na fiat servisu pa smo mel testnga
sicer pa drug let jeseni pride nov punto k bo mel 1.6 16V turbo masino 180 KM
Slide je napisal/-a::
Pa še to, Clio 1.8 16V ma do 100 8 sekund, williams 7,7, tvoj punto pa 7,9...huh...močno ga zlomiš...
P.S Peljal sem se s Punom GT in nimam pripomb, avto lima, super potegne ampak tud GT raketa vseen ni noNe vem no a je to najmočnej avto s katerm ste se nekteri peljali al ste res tako zaljubljeni v tisto kar mate
![]()
LP
Slide je napisal/-a:Mah, poglej svoje poste, kako subjektivno pišeš in kuješ fiata v zvezde...vsaj v tej temi...obnašaš se pa tko ko da bi mel najhitrejši avto v Sloveniji, zato sm tud napisu, če mogoče nisi pelu močnejšega avta...Sicer pa...ehhh...ne ni najmočnejši avto ta petka, k sm ga pelu...ehhhh...sej vse veš, najboljši avto maš, skratka ti si THE BEST, kaj se jaz ki mam eno petko sploh upam tebi pamet solit a ne? Ne vem no...res si carOčitno bo treba kupt GT-ja, da bom boga za j***a prjel tko kot si ga očitno ti
Pjeb, dej mal poglej svoje poste...v vseh se neki posmehuješ...a v sanjah...a petka z 48KM itd itd...sam si pa popoln a ne?
![]()
pa LP
Slide je napisal/-a:Bom popravu, k sm reku da se ne bom vč kregu...
Samo malo pa le poglej svoje poste, ker se v vsakem nekomu posmehuješ, loopzu da je sanjal, meni s tisto petko z 48KM(pa ne ni o najmočnejši avto k sm ga pelu)...sam si pa verjetno popoln? Mogoče/zagotovo je tu marsikdo, ki ve več o avtomobilih/izmu in ima več izkušenj kot ti, verjemi!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov