__PAJSAR__ je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:vzameš vso motorno elektroniko, motor.... vn iz trojke in daš not vse od sedmice
in pol nč ne zajebaš s tem al paše al ne, use paše, vse dela...
Ja ane, sej čist simpl. Skor tolk kot napisat zgornje ane.
lublancan je napisal/-a:jah mau več konjičou pod haubo, pa bi blo dobr vse skp mau ojačat ane?
mislm ni nujn sam verjetn je dobr
JureT je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:jah mau več konjičou pod haubo, pa bi blo dobr vse skp mau ojačat ane?
Ja,mal več...like enkrat več.Pa tud motor tehta konkretno več kakor šestvaljnik,navora je ogromno,vprašanje če bi serijski nosilci zdržali.V glavnem preveč komplikacij...
Evo,se kar upam stavit tule pred vsemi,obljubim kišto laškega če projekt uspe.Motor M70 iz E32 750i v E36,kompletno pripravljen za na cesto,z vsemi papirji,registriran.
__PAJSAR__ je napisal/-a:JureT je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:jah mau več konjičou pod haubo, pa bi blo dobr vse skp mau ojačat ane?
Ja,mal več...like enkrat več.Pa tud motor tehta konkretno več kakor šestvaljnik,navora je ogromno,vprašanje če bi serijski nosilci zdržali.V glavnem preveč komplikacij...
Evo,se kar upam stavit tule pred vsemi,obljubim kišto laškega če projekt uspe.Motor M70 iz E32 750i v E36,kompletno pripravljen za na cesto,z vsemi papirji,registriran.
LOL !!!
Spet NAMO pjani....![]()
![]()
![]()
Jest sem VENOMU obljubil že takrat, ko je pisal, da bo dal 1.8T v Škodo, da si dam j***a pokromat, če bo on speljal ta projekt. Pa mam še zmerej čist natural look j***a,hehe....
![]()
![]()
![]()
Pugi je napisal/-a:Ja venom - medvedjo uslugo delas... Nic sej vazno je, da smo prisli do zakjucka. Mislim, da bo tvojemu prijatelju prihranjeno veliko truda in zivcev ter seveda denarja...
Zalosten naj pa nebo, ker ocitno ima dost dnarja, da mu ni treba. Ves da obstaja se veliko drugih moznosti kako priti do hudega bmwja...
Zal v tej rubriki nisn mod, tko da prosm koga druzga nej zaklene...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov