Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So sep 18, 2004 9:28 pm

taygra je napisal/-a:
tony je napisal/-a:Sm meu tud jst Walkerjev športni lonc na Fiat Tipu 1.8 16V, pa tud kolektorje zamenjane pa brez ta srednga lonca in katalizatorja pa se je vse skup poznal za ene 5-7 KM. Res malo v primerjavi z 140 orig. KM. Ropotal pa je ko hudič..

in kako si tistih 5-7Km občutil???

ker se je tolk dru, je pol mislu da ma 5 KM več :lol:
Slika

Uporabniški avatar
tony
Nov uporabnik

Napisal/-a tony So sep 18, 2004 10:54 pm

killah bee je napisal/-a:ker se je tolk dru, je pol mislu da ma 5 KM več :lol:

Po svoje maš prov, tud to je res. Občutu sem jih pa v Višnjegorskem klancu na avtocesti , ka sem se lahk ene dobrih 10km/h hitrej pelu kot prej z "zaprtim" auspuhom. Mert pa nisem dal. Na žalost. Ta pridobljena moč je bla sam moja ocena. Čist lahk, da je blo več al pa manj. Navsezadnje tud blizu nič, čeprav tko po občutku je bla razlika... majstr, ka mi je to delu je reku, da bo razlika že zarad kolektorja, ka je bil čist drgač speljan in pa katalizatorja..

Kakorkoli, zdej mam lepo orig. izpuh na Carismi pa raje uživam v 1kw muske 8) . Mam pa nastavk gor, pa lepo pobarvan vse skup, da se ne svet ven lonc in to je to (na sliki ga še ni :wink: ) pa je čist ql..

LeVaK
Nov uporabnik

Napisal/-a LeVaK Ne sep 19, 2004 9:47 am

Ja padu bo navadn avspuh.... 70 jurjev proti 23 jurjev:)

Za ostalih 50k pa en amp:) Well spend(?) money:)

LeVaK
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost