Napisal/-a Mad Po apr 24, 2006 5:38 am
[quote="kopron"]With GOD's help, all can be done !!! Dobr bi blo pa probat še en kompresor. Alex pa pravi, da bo šel zdej na Butan-plin , z turbino na 2 bara ... naš max sodelavec/kooperant/prijatelj/duhovni brat/racer... etc . Ornk tuning majstrov nas je zelo mal ( če sploh kak ), sploh pa za Puglne ...Alfe...Fiate...Maseratije...Citroene...Renolde...piši kao što govoriš ...[
/quote]
...Z tvojega zornega kota je res tako ... Adriatika avtomehanika iz Šmarij pri Kopru je samo meni predelala štiri avte ... 265km na Sierri 290 km na Sierri 122 km na Yugotu in 91 km na polotu 6N 1.6 brez podirat motorja ... samo odmična in nastavitve... predelali so kadeta 2.0 16v, astro 1.4 si , kup druge robe Cossworthov najmanj 10 unotov tudi pa celic in wv-jev - prvi avto ,ki sem ga pri njih predelal leta 94 je bil Yugo (Tipo1.4 ) z 122 km, kolega je pa predelal Fiesto 1.8 16v v 1.8 16 v Turbo in je imela leta 94 nekaj čez 220 km in z njo se je vozil eno leto Koper - Pivka cca 25 min... Črni kal za navzgor vedno čez 200... Delajo ne več radi tuningov, ker jih redkokdo lahko plača inje Franko imel probleme z kosi, ki jih stranka ni plačala... Cenim delo ki ga opravljaš in sem že leta fun street bandit scene vendar se je vse skurbalo - danes je samo še denar. plastika in mi nekdanji carji, ki smo padli v povprečje... L.p. kolega Zraven njega je še vedno stari R. Fikfak, Da o Maraš Markotu ne govorimo pa seveda Target motorsport pa Prunk (Mega Racing)Bržan,Kljun, in še in še ....samo obala... V Ljubljani je bil nekdanji moj tuner Motorsport Urbančič, prav Peugeote je imel najraje in zastave... SRS, Mazi,Senica,Sluga...Boooo no pa lep pozdrav iz Kopra.
kinkyllama & Yoni fun club ...