mloncar je napisal/-a:kako napreduje? je avto že "na tleh"???
Ne še, čakam da bo mehanik mel cajt.
Al je cajt trgatev, pa mora doma pomagat. Bo sigurno do 23.10.
alesi je napisal/-a:A ti na cliotu fedri nic skup ne tolcejo ker jaz mam istega pa so mi skup tolkli,sem jih samo dol vrgu.
Za kolk jo bos pa spustil,spredi verjetno 40mm zadi pa? (30mm)?
TeF je napisal/-a:JohnyR:
Mava dost podobmo situacijo, pa me zanima, ker pojma nimam kje bi se spravil to urejat.
Skratka, mam 19ko in nimam homo kartončka, zdele čes zimo mam cas in sm se odloču
popedenat homolomo zadeve. Kar se certifikatov tice je ok,mam vse, me pa mal matra, pač nisem se se pozanimal kje se dobi kartonček.
Na LPPju ob pregledu pač ne?
Al ja, ne vem
?
monster_d je napisal/-a:TeF je napisal/-a:JohnyR:
Mava dost podobmo situacijo, pa me zanima, ker pojma nimam kje bi se spravil to urejat.
Skratka, mam 19ko in nimam homo kartončka, zdele čes zimo mam cas in sm se odloču
popedenat homolomo zadeve. Kar se certifikatov tice je ok,mam vse, me pa mal matra, pač nisem se se pozanimal kje se dobi kartonček.
Na LPPju ob pregledu pač ne?
Al ja, ne vem
?
Na lpp ju ti ga naredijo ce se ga nimas, tako so tudi meni za jugota.
CEna je bla par mesecev nazaj 5k, zdaj mislim da je ze jurja ali dva drazje. Ko neses homologirat ti ga dajo delat ja.
lp
bOnZy je napisal/-a:tale 46ka me pa po obliki zlo spominja na rossijevo 46 :P ... aja auto je res zej lep, kje spuščen![]()
ene 2x sm se mal poglobu v tele 19ke pa sm zmerj reku da jih je treba mal spustit, po je pa hudo![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov