Čakamo na kakšen filmček

Dejan1 je napisal/-a:Za dobro in kvalitetno predelavo nej se pozanima pri autodelti ( www.autodelta.com ) al pa pri novitec-u ( www.novitec.com )
Lahko pa še povem da je 147GTA zelo dobro vodljiva po ovinkih pa tud če ma 300hp+
Avto se res lepo pelje.
LP
Dejan
JohnyR je napisal/-a:Dejan1 je napisal/-a:Za dobro in kvalitetno predelavo nej se pozanima pri autodelti ( www.autodelta.com ) al pa pri novitec-u ( www.novitec.com )
Lahko pa še povem da je 147GTA zelo dobro vodljiva po ovinkih pa tud če ma 300hp+
Avto se res lepo pelje.
LP
Dejan
Zanimivo je da se vsi strokovnjaki iz svetovnih revij strinjajo, da ima GTA pretežek nos in je zaradi tega podkrmarjena.
Enako velja za RS4 in podobne avtomobile.
Naj povem da to ni moje mnenje, tko da me ni treba napadet.
CupraR je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Dejan1 je napisal/-a:Za dobro in kvalitetno predelavo nej se pozanima pri autodelti ( www.autodelta.com ) al pa pri novitec-u ( www.novitec.com )
Avto se res lepo pelje.
LP
Dejan
Zanimivo je da se vsi strokovnjaki iz svetovnih revij strinjajo, da ima GTA pretežek nos in je zaradi tega podkrmarjena.
Enako velja za RS4 in podobne avtomobile.
Naj povem da to ni moje mnenje, tko da me ni treba napadet.
Tut po raznih stezah se ni najbolj pokazala naprom konkurenci, sam dobr pustmo detajle
To ne pomeni da je slab avto, daleč od tega. Enostavno je tako da so avti od konkurence bolj vodljivi in okretni. Predvsem gre tu za Ford Focus RS in podobne.
INFINITI je napisal/-a:To ne pomeni da je slab avto, daleč od tega. Enostavno je tako da so avti od konkurence bolj vodljivi in okretni. Predvsem gre tu za Ford Focus RS in podobne.
No jst sm prsežen Japaner, sam najraje bi mel to Alfo če bi gledal vozila v tej klasi. Sej tisto o podkrmarjenju - vsak FWD ima ta "problem", ki zame ni problem, saj imam to dosti raje kot da mi odenkrat rit odleti v ovinku nekontrolirano ven - to pa je hudič zrihtat še posebej če maš kak promet/ovinek. Sam k sm gledau katalog - avto je res narejen z veliko, veliko okusa in stila - meni osebno ima najbolj prepričljivo zunanjost in notranjost da gre za pravo raketo. Ceno ima viskoko ja, še posebej v primerjavi z Type R, samo le-ta je popolnoma oskubljen in "nag" avto v primerjavi.
Tale dečko "GTA", al pa njegov oče (ki v bistvu financira zadevo če sem prav razumel) sta pa res nora od entuzijazma - cca 11 mio za ultra-upedenan avto v golf klasi? -Tko da kapo dol ker ne počneta tega zaradi izplačljivosti ampak ljubezni do avtomobila.
GTA je napisal/-a:U bistvu ni tolk , ker je bil avto v osnovi slabih 6 mio. Vozilo od marketinga - 3000 km
Pa hvala za pohvale![]()
LP
AR_146 je napisal/-a:jst ne vrjamem
Nasty je napisal/-a:JohnyR
Mislim, da ne moreš primerjati Alfo GTA in Focus RS. Focus je 4WD, štirikolesni pogon.
Primerjavo sem mislil glede tega, kot ti praviš "bolj vodljivi in okretni".
Sem pristaš ALF in FIATOV.
LP
Nasty
Cicero je napisal/-a:Focus RS ima samo sprednji pogon in je eden redkih FWD avtov, ki ima izjemno dirkaško lego.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov