Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Če okt 28, 2004 11:38 am

Po mojem bi ga zdej skor mogla zadi pustit, kubatura+kompresor vseeno naredijo svoje...

Čakamo na kakšen filmček :-P

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če okt 28, 2004 3:40 pm

ich auch :-P

Uporabniški avatar
GTA
Nov uporabnik

Napisal/-a GTA Pe okt 29, 2004 7:39 am

Za Cicera ne vem. Po grobih meritvah od 100-200 sva si nekako blizu . Sej bova probala v kratkem. Ma pa on tud zlo dobr porihtan avto , in k mu turbina prime......samo...ssssss :-P

LP ;)
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 29, 2004 8:27 am

Zdj bo pa že fiesta mela probleme ;)

Drgač pa kar se splošnega tuninga tiče - najbolj izpopolnjen avto v sloveniji. Seveda z veliko denarja, ampak vseeno. Svaka čast, avto mi je bomba in nekega dne bom mel js podobnga :D Mislm bolšga ampak podobno predelanga :D (ne smem prenisk cilat)

Vglavnem - všeč mi je zato k je plastika izjemno lepo pa kvalitetno narjena, brez pretiravanja, o preformansih nebi, ker sm gledov top gear in je to itak eden najbolših fwd avtov sploh... Upam, da ti ne bo motorček za šipe crknu :D

LP, pa se kej vidmo na kšnem trefnu/dragu ;)
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe okt 29, 2004 10:36 am

avto je res super,samo mislim da ni najbolj izpopolnjen. ;)

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Pe okt 29, 2004 11:25 am

Dejan1 je napisal/-a:Za dobro in kvalitetno predelavo nej se pozanima pri autodelti ( www.autodelta.com ) al pa pri novitec-u ( www.novitec.com )
Lahko pa še povem da je 147GTA zelo dobro vodljiva po ovinkih pa tud če ma 300hp+
Avto se res lepo pelje.
LP
Dejan

Zanimivo je da se vsi strokovnjaki iz svetovnih revij strinjajo, da ima GTA pretežek nos in je zaradi tega podkrmarjena.

Enako velja za RS4 in podobne avtomobile.

Naj povem da to ni moje mnenje, tko da me ni treba napadet.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe okt 29, 2004 11:28 am

JohnyR je napisal/-a:
Dejan1 je napisal/-a:Za dobro in kvalitetno predelavo nej se pozanima pri autodelti ( www.autodelta.com ) al pa pri novitec-u ( www.novitec.com )
Lahko pa še povem da je 147GTA zelo dobro vodljiva po ovinkih pa tud če ma 300hp+
Avto se res lepo pelje.
LP
Dejan

Zanimivo je da se vsi strokovnjaki iz svetovnih revij strinjajo, da ima GTA pretežek nos in je zaradi tega podkrmarjena.

Tut po raznih stezah se ni najbolj pokazala naprom konkurenci, sam dobr pustmo detajle :lol:

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Pe okt 29, 2004 11:30 am

CupraR je napisal/-a:
JohnyR je napisal/-a:
Avto se res lepo pelje.
LP
Dejan

Tut po raznih stezah se ni najbolj pokazala naprom konkurenci, sam dobr pustmo detajle :lol:

Sej.

To ne pomeni da je slab avto, daleč od tega. Enostavno je tako da so avti od konkurence bolj vodljivi in okretni. Predvsem gre tu za Ford Focus RS in podobne.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe okt 29, 2004 11:56 am

To ne pomeni da je slab avto, daleč od tega. Enostavno je tako da so avti od konkurence bolj vodljivi in okretni. Predvsem gre tu za Ford Focus RS in podobne.

No jst sm prsežen Japaner, sam najraje bi mel to Alfo če bi gledal vozila v tej klasi. Sej tisto o podkrmarjenju - vsak FWD ima ta "problem", ki zame ni problem, saj imam to dosti raje kot da mi odenkrat rit odleti v ovinku nekontrolirano ven - to pa je hudič zrihtat še posebej če maš kak promet/ovinek. Sam k sm gledau katalog - avto je res narejen z veliko, veliko okusa in stila - meni osebno ima najbolj prepričljivo zunanjost in notranjost da gre za pravo raketo. Ceno ima viskoko ja, še posebej v primerjavi z Type R, samo le-ta je popolnoma oskubljen in "nag" avto v primerjavi.
Tale dečko "GTA", al pa njegov oče (ki v bistvu financira zadevo če sem prav razumel) sta pa res nora od entuzijazma - cca 11 mio za ultra-upedenan avto v golf klasi? -Tko da kapo dol ker ne počneta tega zaradi izplačljivosti ampak ljubezni do avtomobila.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe okt 29, 2004 12:00 pm

INFINITI je napisal/-a:

No jst sm prsežen Japaner, sam najraje bi mel to Alfo če bi gledal vozila v tej klasi. Sej tisto o podkrmarjenju - vsak FWD ima ta "problem", ki zame ni problem, saj imam to dosti raje kot da mi odenkrat rit odleti v ovinku nekontrolirano ven - to pa je hudič zrihtat še posebej če maš kak promet/ovinek. Sam k sm gledau katalog - avto je res narejen z veliko, veliko okusa in stila - meni osebno ima najbolj prepričljivo zunanjost in notranjost da gre za pravo raketo. Ceno ima viskoko ja, še posebej v primerjavi z Type R, samo le-ta je popolnoma oskubljen in "nag" avto v primerjavi.
Tale dečko "GTA", al pa njegov oče (ki v bistvu financira zadevo če sem prav razumel) sta pa res nora od entuzijazma - cca 11 mio za ultra-upedenan avto v golf klasi? -Tko da kapo dol ker ne počneta tega zaradi izplačljivosti ampak ljubezni do avtomobila.

:bow

Uporabniški avatar
GTA
Nov uporabnik

Napisal/-a GTA Pe okt 29, 2004 4:51 pm

U bistvu ni tolk , ker je bil avto v osnovi slabih 6 mio. Vozilo od marketinga - 3000 km

Pa hvala za pohvale ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe okt 29, 2004 4:57 pm

GTA je napisal/-a:U bistvu ni tolk , ker je bil avto v osnovi slabih 6 mio. Vozilo od marketinga - 3000 km

Pa hvala za pohvale ;)

LP

No jst sm računau popolnoma novo vozilo z vso možno opremo in vsemi dodatki ki si jih naštel - bi bilo kar blizu a ne? Koliko si pa dejansko dal, za kakšne cene si se zmenil glede avta, diffa, kompresorja itd je pa tvoja osebna stvar ;)

Jaz imam pač rad izjemne avtomobile in nisem ultra navezan na samo eno znamko, imam preference ja in te so japonske. Ampak ne poznam nikogar ki bi vozil samo eno znamko celo življenje - vem pa da taki tut obstajajo. Anyway - GTA bi bil tudi moj izbor v tej kategoriji; že ko sem bral teste sem videl da novinarji vsi po vrsti orgazmirajo, pa so peljali tudi konkurente in tudi "hujše" avte izven konkurence - pa vendar toliko entuzijazma iz vseh delov sveta glede enega samega vozila še nisem zasledil. Vsekakor pohvale alfi ker je naredila izjemno vozilo z sexy dizajnom in perfektno šasijo, ki uspešno kljubuje logiki in pričakovanju obnašanja vozila z tako močjo pod havbo. It is truly a special car ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
GTA
Nov uporabnik

Napisal/-a GTA Pe okt 29, 2004 5:06 pm

Hvala ;)

Vidim da je nekaj govora o težkem nosu...he he....standard :D

Mormo pa upoštevat da serijska GTA nima zapore differenciala. Zato tudi kritike novinarjev. Ko pa je Autodelta izdala zaporo , se je zgodba obrnila. Moram povedat , da je avto z zaporo čisto drugače za vozit skozi ovinke. V ovinku ga dejansko vleče nazaj na idealno linijo , ko prime zapora diferenciala.

Če kdo ne verjame , ga oče z veseljem zapelje krog ali dva in bo kaj hitro spremenil svoje mnenje. ;)
Slika

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Pe okt 29, 2004 5:10 pm

jst ne vrjamem :)
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe okt 29, 2004 5:24 pm

ej gta dej povej kako je to neka "iridescenti" (ne vem če sem prav napisal) barva za doplačilo, ker je kovinska barva ločeno za doplačilo od te. :?:

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Pe okt 29, 2004 5:58 pm

JohnyR

Mislim, da ne moreš primerjati Alfo GTA in Focus RS. Focus je 4WD, štirikolesni pogon.

Primerjavo sem mislil glede tega, kot ti praviš "bolj vodljivi in okretni".

Sem pristaš ALF in FIATOV.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe okt 29, 2004 6:15 pm

AR_146 je napisal/-a:jst ne vrjamem :)

Jaz bi tudi šel krog :P . Drugače se mi zdi da je Focus RS kr fwd in ne awd. Drugače sem že vidu te Alfice in so mi zlo lepe, prevzela pa me je policiska 156 GTA, ko sem enkrat zagledal mašico :shock: , pa ko so mi pustili da malček za volan sedem (seveda brez ključa).
P.S.: A je niso policaji zdej prodal?

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Pe okt 29, 2004 6:18 pm

Nasty je napisal/-a:JohnyR

Mislim, da ne moreš primerjati Alfo GTA in Focus RS. Focus je 4WD, štirikolesni pogon.

Primerjavo sem mislil glede tega, kot ti praviš "bolj vodljivi in okretni".

LP

Nasty

Focus RS ima samo sprednji pogon in je eden redkih FWD avtov, ki ima izjemno dirkaško lego. Ima že Quaife zaporo serijsko.

Malo več se bo treba poglobit v določene zadeve in pol pisat.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Pe okt 29, 2004 6:21 pm

Nasty je napisal/-a:JohnyR

in tako je tudi prav :D

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe okt 29, 2004 7:33 pm

Cicero je napisal/-a:Focus RS ima samo sprednji pogon in je eden redkih FWD avtov, ki ima izjemno dirkaško lego.

Sam ne pozabt na integro ;)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov