Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Pe nov 26, 2004 8:10 pm

shusuglao je napisal/-a:kako se pa čez tehničnega pride z izpuhom od Jemca?

S pomocjo trikov in magije :P ;) :idea:

/jan

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe nov 26, 2004 8:59 pm

Tako je mutni posli s.p :lol: Sej brez kata 1.8T sploh nimo tok previsoke emisije :lol:
Btw 1.8T veš mogoče ceno samo za downpipe, pa hvala za cifro :P

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Pe nov 26, 2004 9:31 pm

CupraR je napisal/-a:Tako je mutni posli s.p :lol: Sej brez kata 1.8T sploh nimo tok previsoke emisije :lol:
Btw 1.8T veš mogoče ceno samo za downpipe, pa hvala za cifro :P

Ceno downpipea ne vem, nikoli nisem spraseval. Itak mora cel avspuh biti preracunan kot celota, razen zadnji lonec je bolj tko, samo za nizati glasnost, performanc pa niti ne izgubis ce ga imas (jasno praznega brez prekatov), niti pridobis ce ga nimas...

Tko da samo downpipe ti ne pomaga, mora se vse ostalo stimat...

/jan

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe nov 26, 2004 9:40 pm

Čist tko uprašam ker bi bla ena varjanta dobit rablenga (od Jemca za Ibizo) downpipe je isti, ostale cevi pa so druagče speljane. Drgač mi je pa dobr jasn al komplet al pa nč :lol:

ale10
Novinec

Napisal/-a ale10 Sr jan 26, 2005 12:09 pm

mene pa zamima, če so ti od Jemca za 1,8T tihi al to ropota da vse zbudiš- Kaj je z glasnostjo. Kajti jaz bi tak avspuh k bi z njim neki prodobil na moči in bi bil tih kot serijski.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Re: ;)

Napisal/-a mito155 Sr jan 26, 2005 1:57 pm

OPELpover je napisal/-a:pa misli devito al pa jemc v prihodnosti urediti kaj papirje in pridobiti dovoljenja da bodo njegovi izdelki vsebovali a test, oziroma karkol že da se bo to dalo homologirat?

Dokler mu bo prodaja cvetela tako kot sedaj in ne bodo 90% uporabnikom njegovih izpuhov dali primernih kazni, je odgovor NE. Ker pa ljudje veselo nakupujejo, gospod pa pri prodaji pove da do sedaj ni še noben imel problemov na tehničnem, ni prave potrebe po atestu. Človek je rojen biznisman, seveda pa je treba pudarit da so izpuhi vrhunski.

Kot kaže je Slovenija dežela izpušnih sistemov. :D

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Sr jan 26, 2005 3:05 pm

ale10 je napisal/-a:mene pa zamima, če so ti od Jemca za 1,8T tihi al to ropota da vse zbudiš- Kaj je z glasnostjo. Kajti jaz bi tak avspuh k bi z njim neki prodobil na moči in bi bil tih kot serijski.

Ni glih tih kot serijski, malo globlje zveni. Se pa zadeva ne dere in policaji niti ne opazijo, da je kaj drugace. Malenkost se jim zdi, da je auspuh "malo zmatran" in ti to tudi povejo, ti se pa z njimi jasno strinjas.

/jan
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov