Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
alko
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a alko Če feb 10, 2005 9:47 am

HORSE je napisal/-a:ID je fotrov, tako da razna "posojanja" nažalost odpadejo... Tudi za druge se mu ne da več naročevat, ker je za moje kolege že ogromno naročal, računal jim valda ni nič, kar tako v en dan pa se mu ne da... Sorry.
Slika

Ne tvoj ID, ne od fotra, ampak ID OD PRODAJALCA KOMPLETA FK... Od koncnega prodajalca, od koga si kupil me zanima. NE tvoj, hehe mam svojega zato :))
S-CORNER: MEDIUM RIGHT - Aim speed: out 230 km/h

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: Vzmeti - kje kupiti?

Napisal/-a _VeNoM_ Če feb 10, 2005 9:58 am

alko je napisal/-a:Kje lahko kupim vzmeti? Nekaj v stilu Eibach ali KV? Hvala za odgovore.

kaj pise v mojem podnapisu???? 8)

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Če feb 10, 2005 9:59 am

alko je napisal/-a:
HORSE je napisal/-a:ID je fotrov, tako da razna "posojanja" nažalost odpadejo... Tudi za druge se mu ne da več naročevat, ker je za moje kolege že ogromno naročal, računal jim valda ni nič, kar tako v en dan pa se mu ne da... Sorry.
Slika

Ne tvoj ID, ne od fotra, ampak ID OD PRODAJALCA KOMPLETA FK... Od koncnega prodajalca, od koga si kupil me zanima. NE tvoj, hehe mam svojega zato :))

Slika

Bewertungsprofil: streetweartuning_de (2029)
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če feb 10, 2005 10:26 am

jaoooo jaz pa še vedno ne znam kupovat prek ebay.de ne vem kak je z plačilom, kaj mi lahko to kdo razloži preko PM ker sem pred 2 mescema naročil fedre, pa ipolnil obrazec, dal sem da plačam po prevzetju, pa še do danes nisem dobo paketa :(

daj kiri obvlada to zadevo naj mi piše na PM, pa se natančneje spozanimam :D
Bi bil zelo hvaležen :)

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Če feb 10, 2005 10:35 am

BaSe je napisal/-a:jaoooo jaz pa še vedno ne znam kupovat prek ebay.de ne vem kak je z plačilom, kaj mi lahko to kdo razloži preko PM ker sem pred 2 mescema naročil fedre, pa ipolnil obrazec, dal sem da plačam po prevzetju, pa še do danes nisem dobo paketa :(

daj kiri obvlada to zadevo naj mi piše na PM, pa se natančneje spozanimam :D
Bi bil zelo hvaležen :)

Verjetno bo še koga zanimalo:

Prijaviš se na eBay, po email-u dobiš geslo, drugi del gesla po pošti čez par dni.

Potem klikneš na artikel, ki ga hočeš kupit in ni na licitaciji (zraqven je znak "sofort faufen" ), se ti odpre obrazec s ceno (cena artikla in poštnina), potem dobiš podatke o prodajalcu. Če tu ni navedenega bančnega računa, mu pošlješ mail, da ti pošlje še št. računa. Ko ima denar nakazan na svojem računu, pošlje robo po pošti (pošta/UPS/DHL/...). To je to. Enako je z licitacijami, samo da se proces ne začne takoj, ampak šele ob izteku licitacije, če si seveda zmagovalec. Plačilo po povzetju pa, kolikor jaz vem, v SLO ni možno...
Slika

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Če feb 10, 2005 11:04 am

Kdo ti pa garantira da zadevo dobiš?Pa da je notr tist k si naroču?K jst bi tut kej prek ebaya naroču sam.....

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če feb 10, 2005 11:18 am

ja jaz sem že vse dobo po pošti... hoto fedre naročit na fotrov naslov v avstriji, pa jih še zaj ni poslal..

Te praviš, da moraš dnar prej nakazat, kaj to ko dodajo spodaj "Versandkosten" moraš tudi v ceno vštet??

pa kaj vedno pošlje če dnar naprej nakažeš???
tam ko ono pogodbo pol dobiš na tvoj naslov v ebayu, ki to označiš, da mu boš takoj nakaza???

LP

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE Če feb 10, 2005 11:25 am

Miholl je napisal/-a:Kdo ti pa garantira da zadevo dobiš?Pa da je notr tist k si naroču?K jst bi tut kej prek ebaya naroču sam.....

Garantira eBay. Čeprav se pomojem nimaš česa bat, če je prodajalec več kot 90-95%...

BaSe je napisal/-a:ja jaz sem že vse dobo po pošti... hoto fedre naročit na fotrov naslov v avstriji, pa jih še zaj ni poslal..

Te praviš, da moraš dnar prej nakazat, kaj to ko dodajo spodaj "Versandkosten" moraš tudi v ceno vštet??

tam ko ono pogodbo pol dobiš na tvoj naslov v ebayu, ki to označiš, da mu boš takoj nakaza???

Zakaj niso bili poslani nevem. Si ga kaj pobaral preko email-a? Ponavadi se pravi posel sklene šele preko mail-ov. Ja, denar se nakaže vnaprej, versandkosten pa so stroški pošiljanja, ki niso všteti v ceno. Ppav tako je treba kakšne 2000-3000sit računat še bančne stroške nakazila v tujino (naša banka ti takoj zračuna 1500sit, tuja ti kasneje trga z računa). Do sedaj je fotr naročil že precej različne robe. Od klaviatur (po domače sitisajzer), laptop-a, do baterij za fotoaparat, raznoraznih konektorjev in podobne krame... Vse je prišlo v takem stanju, kot je bilo objavljeno v oglasu.

Tega ne razumem povsem dobro...
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če feb 10, 2005 11:32 am

Dodal bi še to, da se največkrat nakaže preko IBANa, torej greš na banko in vplačaš prenos. Stroški pošiljanja v tujino so praviloma nekoliko višji in ti jih sporočijo prodajalci po emailu, oz. jih kar prej povprašaš koliko je celotni znesek za Slovenijo (Evropa). Seveda se splača preverit pred nakupom tudi rating kupca,...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Satan666
Nov uporabnik

Napisal/-a Satan666 Če feb 10, 2005 12:22 pm

V Ljubljani ( podutik) mate enga , ku iz tujine uvaža nove stvari z vsemi papirji seveda... ma ful katalogou pa ti zrihta ugodno glede na cene v slo trgovinah...

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če feb 10, 2005 6:14 pm

Ali so stvari kupljene preko ebay-a nove ali "kot nove"?

Nekateri trdite, da so stvari na ebay-u pol cenejše, kot pri prodajalcih.

Zakaj potem ljudje še vedno kupujejo pri prodajalcih, če je na ebay-u toliko ceneje, kot pravite nekateri?

Kako je z garancijami? Ali vedno dobite tisto, kat ste naročili?
Poznam kar nekaj ljudi, ki ne bodo nikoli več kupovali preko ebay-a, ker
so jim poslali drugo stvar, ki so jo plačali.

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Če feb 10, 2005 6:48 pm

Satan666 je napisal/-a:V Ljubljani ( podutik) mate enga , ku iz tujine uvaža nove stvari z vsemi papirji seveda... ma ful katalogou pa ti zrihta ugodno glede na cene v slo trgovinah...

in kdo je to.daj malo povej kaksen mail, telefon itd
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če feb 10, 2005 7:22 pm

Nasty je napisal/-a:Ali so stvari kupljene preko ebay-a nove ali "kot nove"?

Nekateri trdite, da so stvari na ebay-u pol cenejše, kot pri prodajalcih.

Zakaj potem ljudje še vedno kupujejo pri prodajalcih, če je na ebay-u toliko ceneje, kot pravite nekateri?

Lahko so rabljene lahko pa čisto nove, saj zraven piše (neueware ali nekaj takega :D)
Seveda so cenejše
Kupujejo pa zato pri prodajalcih, ker ne vejo za ebay ali pa se jim ne da plačevati poštnine, ker še nekateri vedno mislijo, da je astronomska cifra poštnine ;)

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe feb 11, 2005 10:33 am

Pri Ebayu se vekakor držite tistih, ki imajo kvalitativen in kvantitativen feedback! Drugih se raje na širiko ognite.

Res je, da Ebay krije stroške v primeru "prevare", a mislim da le do 150 ali 200$, pa še to samo v primeru, da je bil izpeljan celoten postopek na Ebayu. Lahko pa uporabite escrow storitve, ki jih ponujajo nekatera podjetja (nekakšen akreditiv). Vosoto nakažete neodvisnemu podjetju, to podjetje denar zadrži, obenem daje vedeti prodajalcu, da je ta denar na razpolago, a mu ne izroči denarja dokler kupec ne potrdi ustreznost kupljeneg izdelka. Sam sem že uporabil to storitev in prihranil 40K, ko me je en tipo iz ZDA hotu nategnt pri AR.

Plačilo po povzeju v SLO ni mogoče. Vem pa ne zakaj, saj smo na enotnem trgu! Dejte se mal podvizat no!

LP
Slika

Satan666
Nov uporabnik

Napisal/-a Satan666 Pe feb 11, 2005 10:46 am

nightrider31 je napisal/-a:
Satan666 je napisal/-a:V Ljubljani ( podutik) mate enga , ku iz tujine uvaža nove stvari z vsemi papirji seveda... ma ful katalogou pa ti zrihta ugodno glede na cene v slo trgovinah...

in kdo je to.daj malo povej kaksen mail, telefon itd

To prodaja Urban... poklič ali piš pa se lahko pogovoriš dobiš pa lahko skoraj vse od feder do športnih amortizerjev...Tel. 041767470 ali cetron@siol.net

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Pe feb 11, 2005 3:03 pm

BaSe

Ta, da ne vedo za ebay se mi zdi mal "bosa".

Eno konkretno vprašanje.
Ko naročiš, npr. fedre, jih plačaš, dobiš po pošti. Ko jih odpakiraš, pa ugotoviš, da niso tiste, ki si jih naročil. Kaj narediš?

Kako so lahko pol cenejše, kot pri prodajalcih? Kako je s garancijo?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov