Tuningcar je napisal/-a:Sem kontaktirov eno firmo iz LJ in so mi rekli da namontirajo turbinco na mojega accenta za 400.000Sit in to je pa zelo dalec od 1.000.000 Sit kolikor je omenjal techno....
ps, firma je Beja d.o.o. , reklamo ma v avtomagazinu...email:beja@siol.net
LP,Sandi
Zok je napisal/-a:a ni velik cenejsi (in enostavnejsi) RAM AIR System?vec moci (a sele pri visjih hitrostih), ni turbo luknje, manj stroskov, itd... to je v bistvu zajemanje zraka spredaj v kao lijak, da ti ob vecji hitrosti naredi dolocen nadtlak, pol pa ta nadtlak vodis skoz filter v mashino...
D.J. je napisal/-a:Ne upoštevaš pa še vsega kar moraš dodat, da sploh lahko turbino namontiraš.
Tuningcar je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Ne upoštevaš pa še vsega kar moraš dodat, da sploh lahko turbino namontiraš.
Ta firma po moje da vse naredi za ta denar, drugac bi mi pa kam montiral turbino v prtljaznik,za 400.000Sit?... Tok pa ze vejo da noben accent nima turbine ze notri,in da morajo naredit komplet sistem...
LP,Sandi
Tuningcar je napisal/-a:Sem kontaktirov eno firmo iz LJ in so mi rekli da namontirajo turbinco na mojega accenta za 400.000Sit in to je pa zelo dalec od 1.000.000 Sit kolikor je omenjal techno....
ps, firma je Beja d.o.o. , reklamo ma v avtomagazinu...email:beja@siol.net
LP,Sandi
Lucas je napisal/-a:ah jaz pravim da mas dva extrema pac eni focjo met turbo samo z zelo malo boost a tako da ni treba prakticne nobene predelave masine samo zamenas avspuh al pa ce ze mas 4-1 extraktorje samo predelas da turbo lahko sedi v mestu pol pa vastage ventil nastimas na nizki boost recmo .2 - .5
ce pa hoces met vecje buste pa mores vse predelat tako kot yugo majstore pravi
tako da se lahko zelloooo veliko razlikuje kok dejansko stane turbo pa se to pri 0.3 al pa kej tazga ne rabis nobenga intercoolerja zato ker se zrak ne segreje zaradi kompresije toliko da bi ga bilo treba dodatno hladiti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov