Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind So mar 05, 2005 10:43 am

[/quote]Ne preitravam - govorim iz lastnih izkušen - sem imel twingota, ko sem živel še v kranju, če se ga kdo spomni rdeč s spojlerji v barvi tiste gume, ki je na vratih
Na avtu sem menjal
- druge odmične
- druge bate
- brušeno glavo in bakrene dihtnge
- športni filter(24k sit)(takrat sem bil še butl kar se tiče teh zadev in sem ga dal gor tako, da sem imel zadnji del filtra odprt - samo nabil sem ga v tisto škatlo in ga nisem zaprl - avto se je drl ko zmešan
- športen kolektor(60k sit)
- športni katalizator(26k sit) u bistvu samo odebeljena cev, sam takrat še niso težil na tehničnem.
- športni zadni lonc narejen po meri od devitota z elipsastim izhodom (8X14 cm)
- vmes pa nobenega srednjega lonca in samo cev 6cm premera

Avto je bil pri 170 km/h tok glasen, da se nisi mogel več kot 50km daleč vozit, pa tut orenk radio in hud ojačevalc nista pomagala - je zvok mašine in auspuha preglasil še tok glasen radio.[/quote]

aha...no sej ja moj ni tolk glasen kot DeVito..ker vem, ima kolega na meganu copeju tak auspuh in je ful glasnejsi kot moj powerful!!!
tko da cist verjamem, da se je pol ze mal prevec drl :) pa se ce si tolk predelav imel kot si napisal, ti cisto verjamem da je bilo vse skupej mal preglasno....jest nimam lih tko ekstremov :)
Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So mar 05, 2005 10:47 am

BlackWind je napisal/-a:aha...no sej ja moj ni tolk glasen kot DeVito..ker vem, ima kolega na meganu copeju tak auspuh in je ful glasnejsi kot moj powerful!!!
tko da cist verjamem, da se je pol ze mal prevec drl :) pa se ce si tolk predelav imel kot si napisal, ti cisto verjamem da je bilo vse skupej mal preglasno....jest nimam lih tko ekstremov :)
Lp

Jap zato bi pa zdej rad dobil en športni lonc ki bi bil čist tih - da ko se prpelješ z avtom se bl sliš bencinska pumpa kot pa mašina motorja in izpuh.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind So mar 05, 2005 10:55 am

nebivedu je napisal/-a:
BlackWind je napisal/-a:aha...no sej ja moj ni tolk glasen kot DeVito..ker vem, ima kolega na meganu copeju tak auspuh in je ful glasnejsi kot moj powerful!!!
Lp

Jap zato bi pa zdej rad dobil en športni lonc ki bi bil čist tih - da ko se prpelješ z avtom se bl sliš bencinska pumpa kot pa mašina motorja in izpuh.

pa ne da ti motorcek piska pri bencinski pumpi piska :)
ja ce hoces zvok mojega slisat mi dej mejl pa ti poslem filmck...na pm dej mejl ce hoces...
drgac pa ce ti gre cist za goli stayling pa najbols pol da samo en nastavk nekje dobis pa da ga nekako privaris zraven...pa bo dobr zgledal pa se tih bo!
pa se homologacije naus rabu :) ane
Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So mar 05, 2005 11:11 am

Na matkinem piska motorček od pumpe - pr mojem ni nič.
Mail je nebivedu@yahoo.com

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind So mar 05, 2005 11:41 am

nebivedu je napisal/-a:Na matkinem piska motorček od pumpe - pr mojem ni nič.
Mail je nebivedu@yahoo.com

ja pri mojem, ko sem ga kupil je tudi pisakl! to je zelo pogosto pri twingih..pa tudi pri kakem drugem renault-ju se zgodi...je pa tko da to ni nic narobe...saj tko pravjo...ampak meni je slo zelo na jetra...tko da sem zamenjal motorcek..cca 20 jurjev stroska...sam eni pravjo da tut ni nujno, da ko ga zamenjas, da ne bo vec pisakal...ampak pri meni ne piska vec!
Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu So mar 05, 2005 12:08 pm

Moja mat ma letnik 1997 twingača in že od začetka piska res hudo, sam se noben ne sekira - smo se navadl in še kr dela čist normalno.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So mar 05, 2005 12:18 pm

nebivedu je napisal/-a:Jap zato bi pa zdej rad dobil en športni lonc ki bi bil čist tih - da ko se prpelješ z avtom se bl sliš bencinska pumpa kot pa mašina motorja in izpuh.

DeVito ti naredi vse po želji (samo da ne boš pol tako razočaran kukr sm bil jst k sm vzel pol zaprtega, da boš mogu cev čez vlečt :twisted: )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov