Bor je napisal/-a:Včeraj sem tršal amortizerje na mojem puntotu pri Vugi v NG. Stršal mi jih je za 10% naredil progresivne, pobral vn neke stabilizatorje in skrajšal stebla. Avto se drži k svinja in tudi čez luknje ga ne zabije.
Sedaj pa problem : Na avtocesti avto stalno poskakuje in zadeva močno najeda. Sem ga klical in pravi, da so krivi Apex fedri, češ da so premehki. Pravi še, da če bi dal FK noter, da bi blo dober. ( mu ne vrjamem čist)
A ima kdo podoben problem ? Ali pa napišite tisti, ki imate tršane amortizerje in apex fedre kako se pri vas obnese?
Hvala za odgovore.
CupraR je napisal/-a:Problem je ker folk misl kaj je naredu če menja fedreče maš slabe amortizerje si sam na slebšem. Niso amortizerji đabe glavna stvar kar se podvozja tiče in same lege na cesti.
Bor je napisal/-a:V četrtek ob ene 7.30-8.00 nekje umes. Glih je neko hondo narazen deval. A si biil to ti? A teb je vredu naredu?
tt je napisal/-a:Če Vuga zvrta luknjico v amortizer in prilagaja silo dušenja z viskoznostjo olja je logično, da je v zimskem času takšna vožnja, da ti ledvice ven vrže. V letnem času pa je vožnja takšna, da si ledvice pozdraviš. Sicer ne vem če je to res vendar lahko to vsak preveri če se na ohišju vidi, da je luknjica zavarjena.
Očitno problem lahko rešite tako, da si pri Vugi naročite amortizerje za letni čas in amortizerje za zimski čas. Premontiravate pa jih lahko takrat ko zimske gume.
Sicer pa me debate o tršanju amortizerjev pri "najboljših mojstrih" in vaše uživanje v vožnji s njihovimi utrjenimi amortizerji spominjajo na sledeči vic:
KO se je nekdo z dvema opekama tolkel po jajcih ga je kolega vprašal če boli. Dotični mu je odgovoril da je bolje odkar ne drži več opeke z palci.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov