Napisal/-a hemingway Sr maj 04, 2005 11:32 am
V moj sistem je vlozenih priblizno 400k sit. V petek sem bil na brncicevi kjer sem naredil tudi dve voznji z nosom vendar pa zaradi dolocenih kretenov ki so se pojavili tam nisem zelel odpeljati drag dirk. Drugace pa sem porabil v enem dnevu obe bombi plina in motor se vedno deluje kor prej. Avto trga tako da bo verjetno letos na kaksni uradni dirki res slo pod 14 sekund.
Se to naj povem da je yariska delovala odlicno dokler ni lastnik avtomobila brez moje vednosti povecal shot ceprav sem mu to ze prej odsvetoval dokler se ne bi uredilo se nekaj stvari ki pa bi ga prisle se okoli 40 000 sit. Fant je pac zelel prisparati in si je tudi na lastno pest in neznanje polnil jeklenko preden je sel sprobavati mocnejsi shot.(sam sem izvedel sele prek interneta in tega foruma da je z avtom res nekaj narobe, ker me on sploh ni poklical da bi mi povedal kaj bilo, tako da sem ga poklical jaz in ga vprasal ce je res kar pise in mi je povedal celo zgodbo, lepo od njega da je bil vsaj odkrit, verejmite da sem bil sam se bolj razocaran).
Ce bo meni sla masina se ni toliko hudo ker jaz res delam vse na meji ker se na lastni kozi zelim cim vec nauciti, ne zelim pa nikakor in nikoli nikomur drugemu povzrociti kakrsne koli skode, vendar pa ne moram vplivati na trmo nekaterih.
Nitro ne unici masine, unici jo neznanje.....
Lep pozdrav
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )