Jeli momci a kolko ste vi stari? 16+ 19-

BeniHawk je napisal/-a:A je še kak kraj poleg a3m kjer bi se dalo vgrajevati turbine?
lp
BeniHawk je napisal/-a:A je še kak kraj poleg a3m kjer bi se dalo vgrajevati turbine?
lp
Turbobitch je napisal/-a:Čaki model rab pomoč vi ste pa vedno tečni, ka 70 let stare zafrustrirane babe ka grejo u nedelo iz maše. Če kdo kej ve kako je z tem nej modelu pomaga in to je to. Avto mu je všeč, rd bi ga natuni in mi mu bomo pomagal, jst mu bom skratka. Tko da model mal se u tijini pozanimi. To ti je spas, pa da nebi slučajno kdo zaklenu to temo.
mito155 je napisal/-a:O vgradnji turbota danes sanja že vsak vaški posebnež, ki je ravno včeraj gledal F&F 1 del. Teh tem je bilo na forumu malo morje, večina se jih pa konča z prepiri ( z ali brez zaklepa). Prosim pa vsakega ki misli da ve kako na navaden avto daš turbo in to pol zdrži vsaj 50k km, napiše en spis, ki ga bodo mojstri foruma prilepili na vrh vseh topicov, kot obvezno branje. Ker pa imajo vaški posebneži posebne tudi sosede, lahko dandanes vsak ki je si ogledal tudi 2. del F&F vgrajuje turbine. Večina teh poskusov se pa konča... sej vemo vsi... pod 13s na dragu...delovanja motorja. 99% ljudi na tem forumu inc. me ne zna niti šraufati, od teh 99 pa jih veliko misli da znajo. Pametni in vešči tega pa se ob prebiranju teh tem samo nasmihajo in jim misli vodijo v vrtec oz. os. šolo, ko je imel vsak strica v Ameriki, ki je imel doma ferarija.
lp
krt206 je napisal/-a:Chen Lee je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:greddy je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:Jst ti sam čist amatersk povem, da bi dobu verjetn okol 50 konjev, pr teh avtomobilih vgradnja niti ne bi smela bit problem, stal bi te pa, kokr sm gledu kataloge v a3m od 1500 do 2000 eur nekje
Hehe, potem se res nisi videl turbine, da tako na pamet govoris o konjih..vsi zgoraj nasteti avti se dajo spraviti na 300+,400+, 500+ HP, odvisno koliko denarja si pripravljen vlozit v avto..Eclipsi gredo z stock motorjem tja do 350 HP brez problema..
poceni tuning, kolektorji pokajo, ampak to niti ni problem..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33742
Ja, ampak samo z vgradnjo take turbine, k jo lahko u a3m kupš, po mojem mnenju kej dost več ne morš dobit, odvisn od avta
Khm, khn.........................sam od kdaj prodajajo turbine v a3m-u.?
Kup si njihov katalog oz. katalog, ki ga prodajajo, ampak ne od autostyla pa se pol do konca izkašli
Turbobitch je napisal/-a:Čaki model rab pomoč vi ste pa vedno tečni, ka 70 let stare zafrustrirane babe ka grejo u nedelo iz maše. Če kdo kej ve kako je z tem nej modelu pomaga in to je to. Avto mu je všeč, rd bi ga natuni in mi mu bomo pomagal, jst mu bom skratka. Tko da model mal se u tijini pozanimi. To ti je spas, pa da nebi slučajno kdo zaklenu to temo.
FireSTORM je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Čaki model rab pomoč vi ste pa vedno tečni, ka 70 let stare zafrustrirane babe ka grejo u nedelo iz maše. Če kdo kej ve kako je z tem nej modelu pomaga in to je to. Avto mu je všeč, rd bi ga natuni in mi mu bomo pomagal, jst mu bom skratka. Tko da model mal se u tijini pozanimi. To ti je spas, pa da nebi slučajno kdo zaklenu to temo.
ma to je pač faušija na tem forumu
vprašaš za pomoč
pa ti začnejo težit kak je to drago, pa zakomplicirano
to je že prav bedno...
pomagaš mu kak mu lahko, potem bo pa on že sam videl če je predrago za njegov žep ali si bo lahko to privoščil...
res...prav nevoščljivi ste eni...
pa on tam nekaj mori da nas 99% nezna šraufat...
saj ma pa mehanike kateri mu lahko to gor "prilepijo"
Biskvitek je napisal/-a:Na danasnje avte vrajevat turbine je zelo drag postopek. Sam se sicer na to področje ne spoznam vem pa da je zakompliciran. No ko o turbini sanja že vsak vaški posebnež, če je bil kdo zadne cajte kej na dragih v lj, pol je zihr vidu belga AX-a iz kamnika! in potegne hudičevo dobro ker pač ima dograjeno turbino... zdej pa mal cene kokr sm jst zastopu lastnika:
-za AX-a 1.1 je dal 40k
- za turbino 40 k( rabjena od volvota 1,7 turbo)
- še ostal materjal ga je pršu 30k
- pa en teden dela
rezultat okrog 150KM na 700kg
In tuki se mi zdi dober primer kako se da tud pocen pridit čez....
killah bee je napisal/-a:BeniHawk je napisal/-a:A je še kak kraj poleg a3m kjer bi se dalo vgrajevati turbine?
lp
Najbolje da greš v kako hidro ali termoelektrarno povprašat,tam dobiš tanajtabul pa tanajvečje turbine, bolj bi predlagal kako hidroelektrarno,k majo zih večje,sej niti ne vem več,k nism več za peskovnik ,pa se ne spomnim![]()
Ah ,lepo je bilo obuditi spomine na kanglce in lopatke,zdej vas pa zapuščam,ker vidim da grejo mamice po vas,po mene pa žena![]()
![]()
![]()
![]()
LP Killah bee
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov