_VeNoM_ je napisal/-a:ker letnik maš favoritke?
zdej odvisno od letnika!Z bratom sva mela tastaro mašino z compom 95letnik favoritka(zadnji letnik,redek)
Letnik 2001
_VeNoM_ je napisal/-a:piagolo je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:ker letnik maš favoritke?
zdej odvisno od letnika!Z bratom sva mela tastaro mašino z compom 95letnik favoritka(zadnji letnik,redek)
Letnik 2001
stari ne zamert!ampak a ti sploh ves da ni favoritke 2001 je prej FELICIA!!
Ti mas pol masino 1.3 MPI 8)
domiter je napisal/-a:: KOzMO slučajno veš koliko troši vaša felicija? Koliko KM ima vaša felicija? ker so različne 60 in 75KM!
domiter je napisal/-a:Ja saj vem da niso favoritke bog ve kaj! Ampak sem vseeno mislo da bi se dalo kaj predelat!![]()
Sicer pa doma imamo tri škode! oče ima oktavio, mama ima fabijo, jaz pa sem dobil favoritko! :P In z ostalima dvema sem zelo zadovoljen! Letita kot strela!
K0zM0 je napisal/-a:em pa še neki, zj sm lih do konca prebral temo.
BREZ ZAMERE samo:
lej če hočeš ti neko zverino delat iz avta, pol si z škodo favorit mim brcnu!
je uredu avto za vozit, od A do B sam za kake predelave, je pa bolš da kej drugega nabaviš, ker bo 3x bol poskočno, pa majn bo žrlo!
OK zj boš reku nimam dnarja, sam na dolgi rok te vseen cenej pride kaka Ford Fiesta 1.3 (mal reklame an) ko majn žre pa blj potegne , to govorim iz izkušenj, kot pa škodilak, +tega da favoritka zna fajn rjavet, kar pa ne pomen da ford ne
moje mneje: menji avto če hočeš tuning izvajat, škodo (favorit) pa šenki nekam bo najmajn stroškov z njo
pa LP
_VeNoM_ je napisal/-a:K0zM0 je napisal/-a:em pa še neki, zj sm lih do konca prebral temo.
BREZ ZAMERE samo:
lej če hočeš ti neko zverino delat iz avta, pol si z škodo favorit mim brcnu!
je uredu avto za vozit, od A do B sam za kake predelave, je pa bolš da kej drugega nabaviš, ker bo 3x bol poskočno, pa majn bo žrlo!
OK zj boš reku nimam dnarja, sam na dolgi rok te vseen cenej pride kaka Ford Fiesta 1.3 (mal reklame an) ko majn žre pa blj potegne , to govorim iz izkušenj, kot pa škodilak, +tega da favoritka zna fajn rjavet, kar pa ne pomen da ford ne
moje mneje: menji avto če hočeš tuning izvajat, škodo (favorit) pa šenki nekam bo najmajn stroškov z njo
pa LP
a ti prpeljem modela k ma fiesto doma 1.3 pa gre slabs k skoda favorit, kar se glede rje tice je pa tko da fiesta spodaj gnije ker ni zascitena dobr!!Poglej mal podvozje pri fiesti!!! Aja kontaktiraj alanQ4 modela pa ti bo povedu kaj je glede fieste!
Pa ce se ne motim smo mel doma favoritko pa je sla k prnorcih!
lp venom
kaj si mislu s tem???????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov