Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr apr 09, 2003 8:08 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:Vsak si po svoje predstavlja sportni auspuh. Jst osebno se nism slisal remusa z globokim zvokom. Res da jih tudi nisem slišal dosti, a vseeno, mene zvok ne prepriča.

skoda...par let nazaj ga je prijatelj mel na starem bmwju 535...
sem mislil, da se bo njihova firma (montazna bajta, marles ali nekaj takega) podrla, ko je ato startal :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Mr-B
Novinec

Napisal/-a Mr-B Če apr 10, 2003 1:23 am

Querty 100% je pohvalu je blo kot pohvala mišljeno! :D :D :D Drugač pa sploh ni tolk od konj al pa kubature odvisen zvok ampak od tistga k ti auspuh dela tko da če ti ni všeč tvoj zvok pol pel k strokovnjaku da ti ga spremeni info ima pa TechnoBoy ker maher je to mi je on pravu :D :D :D Moj osebni okus je pa čisto drug očitno men je pa to ful uredu k mi pr 4000-4500 neha lonc pet pa se v višjih obratih samo še mašinkasportiva sliš :wink: pa me ne boli glava k pridem z dolge vožnje :P :P :P

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Če apr 10, 2003 5:18 am

Sej ponavad te glava boli za cesa drugega:))
Sam ti res dobr masinka ropota:))

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So apr 12, 2003 3:04 pm

CupraR je napisal/-a:Pri Remusa je fora , da dajo konji pod havbo zvok. Se pravi ce mate 80 konjev ne pricakovat bobnenja :) Pri Remusu je tut vazn da se odtran katalizator, da avspuh lepo "zadiha", pol sele zacne pet.. Tist pa k hoce da mu ropota, pa da se mu avspuh dere, pa nj kupuje razna j***a od powerfula itd...

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
poznam par ki imajo remusa in imajo manj konjev kot jaz ampak imajo drugačen model izpuha pa se jim avto kar globoko "dere", tako da to da da motor zvok izpuhu ne bo držalo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Mr-B
Novinec

Napisal/-a Mr-B So apr 12, 2003 3:09 pm

Tuningcar je napisal/-a:Sej ponavad te glava boli za cesa drugega:))
Sam ti res dobr masinka ropota:))

LP,Sandi

HVALAENAKO :D
LP Boštjan
Pontiac Trans sport 2,3 16V
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So apr 12, 2003 5:57 pm

poznam par ki imajo remusa in imajo manj konjev kot jaz ampak imajo drugačen model izpuha pa se jim avto kar globoko "dere", tako da to da da motor zvok izpuhu ne bo držalo

Najbrz je tut odvisn od firme avtomobila-najbrz niso vsi motorji enaki.Pa od prostornine motorja, pa se pa jos. Eni so ze serijsko bol glasni-a se ti ne zdi :!: :!:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So apr 12, 2003 5:59 pm

ja sej ga tud večja rit bolj globoko prdne :lol: :evil: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So apr 12, 2003 7:20 pm

CupraR je napisal/-a:

Najbrz je tut odvisn od firme avtomobila-najbrz niso vsi motorji enaki.Pa od prostornine motorja, pa se pa jos. Eni so ze serijsko bol glasni-a se ti ne zdi :!: :!:

zvok je odvisen od izdelave izpušnega sistema, eni remusovi izpuhi imajo neko mrežico noter ti so glasni tak kot mam pa jaz DTM pa je nimajo sta goli cevi pa niso glasni.
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Kraj: KRANJ

Re: kjer auspuh mi priporočate

Napisal/-a PEUGEOT_S16 To apr 15, 2003 11:09 am

Ja vsakdo bo hvalil svojega jaz imam Devitota gor pa moram rečt da je zelo v redu. Kar se papirjev tiče ima tudi že zelo pri koncu tako da glede homologacij ni za skrbeti je stvar v teku. Sicer pa verjetno kar se kvalitete tiče tu ni debate izpuhi Devito so v celoti narejeni iz rostfraja in auspuh je večen, tudi ko se volna skuri greš lahko enostavno nazaj in ti jo zamenja, tako da ga kupiš enkrat in ga potem imaš, po vsej verjetnosti boš prej avto prodal kot pa se ti bi izpuh uničil. Pa še ena pripomba, če ne bi bili dobri potem jih verjetno ne bi imeli vsi najbolši rejlisti na svojih dirkalnikih gor.

p.s. Za vse tiste ki priporočate Remuse, Supersprinte,... pojdite do Devitota in si jih oglejte jih ima poln kontejner pred delavnico. Očitno niso tako dobri kot jih nekateri hvalite tu na tabli

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Napisal/-a PEUGEOT_S16 To apr 15, 2003 11:09 am

Ja vsakdo bo hvalil svojega jaz imam Devitota gor pa moram rečt da je zelo v redu. Kar se papirjev tiče ima tudi že zelo pri koncu tako da glede homologacij ni za skrbeti je stvar v teku. Sicer pa verjetno kar se kvalitete tiče tu ni debate izpuhi Devito so v celoti narejeni iz rostfraja in auspuh je večen, tudi ko se volna skuri greš lahko enostavno nazaj in ti jo zamenja, tako da ga kupiš enkrat in ga potem imaš, po vsej verjetnosti boš prej avto prodal kot pa se ti bi izpuh uničil. Pa še ena pripomba, če ne bi bili dobri potem jih verjetno ne bi imeli vsi najbolši rejlisti na svojih dirkalnikih gor.

p.s. Za vse tiste ki priporočate Remuse, Supersprinte,... pojdite do Devitota in si jih oglejte jih ima poln kontejner pred delavnico. Očitno niso tako dobri kot jih nekateri hvalite tu na tabli

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Sr apr 16, 2003 7:34 am

ja sej ma res cel kuntejner auspuhov, sm pa že naroču in ga grem jutr gor dat, dons ni cajta, je pa dec res zakon, se da z nemu vse zment, pa pred bajto je mel parkirano AR 156 od Igorja Dekleve, jo rihta za Bogenšperk
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Sr apr 16, 2003 7:55 pm

PEUGEOT_S16 je napisal/-a:Ja vsakdo bo hvalil svojega jaz imam Devitota gor pa moram rečt da je zelo v redu. Kar se papirjev tiče ima tudi že zelo pri koncu tako da glede homologacij ni za skrbeti je stvar v teku. Sicer pa verjetno kar se kvalitete tiče tu ni debate izpuhi Devito so v celoti narejeni iz rostfraja in auspuh je večen, tudi ko se volna skuri greš lahko enostavno nazaj in ti jo zamenja, tako da ga kupiš enkrat in ga potem imaš, po vsej verjetnosti boš prej avto prodal kot pa se ti bi izpuh uničil. Pa še ena pripomba, če ne bi bili dobri potem jih verjetno ne bi imeli vsi najbolši rejlisti na svojih dirkalnikih gor.

Tudi najboljsi enkrat crkne:) Celo peugeot ti bo enkrat sel rakam zvizgat, pa ga nekateri hvalijo neomejeno:))

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Sr apr 16, 2003 10:11 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:DeVito papirje ima, katerim se TÜV oz. karkoli, kar bi zadovoljilo LPP-jevce, sploh ne! :)

tko da..premislte..raje (ce ze "slovenski" auspuh) Novak, Jokra,....

Zadnič sem govoril z direktorjem Devita in mi je rekel da nima TÜV ker je to slovenski proizvod in da se dogovarja z LPP-jem da ko kupiš tam izpuh da ti lahko kar od vpiše to v homologacijo praj tako bo zdaj za hirmo Fazer!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Če apr 17, 2003 1:04 pm

od dons naprej sm ponosn lastnik DeVita, super avspuh, super zvok, dal sm pa 40.k SIT
my ride
Slika

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Napisal/-a PEUGEOT_S16 Če apr 17, 2003 1:20 pm

cresh je napisal/-a:od dons naprej sm ponosn lastnik DeVita, super avspuh, super zvok, dal sm pa 40.k SIT

Čestitam, srečno vožnjo pa obilo užitkov ob poslušanju novega izpuha.

PEUGEOT_S16
Nov uporabnik

Napisal/-a PEUGEOT_S16 Če apr 17, 2003 1:22 pm

Tuningcar je napisal/-a:
PEUGEOT_S16 je napisal/-a:Ja vsakdo bo hvalil svojega jaz imam Devitota gor pa moram rečt da je zelo v redu. Kar se papirjev tiče ima tudi že zelo pri koncu tako da glede homologacij ni za skrbeti je stvar v teku. Sicer pa verjetno kar se kvalitete tiče tu ni debate izpuhi Devito so v celoti narejeni iz rostfraja in auspuh je večen, tudi ko se volna skuri greš lahko enostavno nazaj in ti jo zamenja, tako da ga kupiš enkrat in ga potem imaš, po vsej verjetnosti boš prej avto prodal kot pa se ti bi izpuh uničil. Pa še ena pripomba, če ne bi bili dobri potem jih verjetno ne bi imeli vsi najbolši rejlisti na svojih dirkalnikih gor.

Tudi najboljsi enkrat crkne:) Celo peugeot ti bo enkrat sel rakam zvizgat, pa ga nekateri hvalijo neomejeno:))

Ja kdo pa je rekel da je Peugeot sinonim za nepokvarljivost, če bi imel dosti denarja ne bi nikoli kupil Peugeota

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če apr 17, 2003 1:24 pm

jaz ne hvalim svojega pač povem kakšen zvok ima. glede remusa pa sem zadovoljen z njim 100% nič pa ni neuničljivo!!!!!! tega se zavedaj pa lahko maš karkoli
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Če apr 17, 2003 1:33 pm

Ja kdo pa je rekel da je Peugeot sinonim za nepokvarljivost, če bi imel dosti denarja ne bi nikoli kupil Peugeota[/quote]

Peugeot je dobra firma, vsaj po prodaji in zasluzkih, glede oblik so pa carji:)
Meni osebno je zelo dobra firma, sam cenovno pa tui peugeoti niso poceni, mimogrede:))

S tem sem ti hotel povedati, da tudi najboljsi crknejo (avtomobili , auspuhi,...).
Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Če maj 08, 2003 9:52 am

cresh je napisal/-a:od dons naprej sm ponosn lastnik DeVita, super avspuh, super zvok, dal sm pa 40.k SIT

včeri sem te vidu k si v mestu mim mene piču z avtom in morm rečt, da maš dober zvok :twisted:
Slika

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Če maj 08, 2003 10:21 am

Subaru je napisal/-a:

včeri sem te vidu k si v mestu mim mene piču z avtom in morm rečt, da maš dober zvok :twisted:

ha, thanx, sej enkrat bom najbrž še kolektorje menu, tko d bo še boljši zvok :twisted:

Aja, kdaj si me pa vidu?
my ride
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov