Galantfreak je napisal/-a:A je ful zaje***no prestavit akumulator v prtlažnik?
Jst mam namreč akumulator direktno za sprednjo desno lučjo, filter pa je direktiva za akumulatorjem (ne ravno optimalna postavitev), tko da gre u makino pride po mojem več toplega kot mrzlega zraka. Mislim, da če bi dau akumulator v prtlažnik, pa filter speljal čist naprej do luči bi se po mojem moglo malo poznat?
Mnenja?
Haby je napisal/-a:A nimas variante da bi do filtra speljal kaksno cev za mrzu zrak?
monster_d je napisal/-a:
CE ma kdo keri taksen okrogel filter naj naredi tako kot sem mel jaz narejeno!!
Zvrtas odprtine v filter, das v njih cevi(moje so drenazne ki se uporabljajo za odtok vode-400siT meter)
Pa polozis dve ali tri cevi noter v skatlo, drug konec pa napeljes nekje pod masko cim nizje kjer bo pihal v cev svez zrak!!!
Poleti se je ful poznalo ko je zrak vroc, pa ti pol noter piha svez zrak ki vsebuje vec kisika in odda lepso eksplozijo benzina!!
Meni so se malenkost zboljsani pospeski, pa glas je bil nenormalno globk ko si ga stisnil cez 3000obratov, je pa res da tam do 2000 obratov je zvok cisto isti, ni razlike, ko pa sem ga zategoval na 6000obratov al pa se vec pa je ruzil orng!
Ce se koga kaj zanima naj uprasa!
Tolko z moje strani Lp monster_d
Airborne je napisal/-a:Jaz mam pr A3-ju tut filter in sicer en Apex pred 1,5 leta je stal 14k, pa sem kr zadovoljen (a so drugi KN pa JR boljši sem slišu da je Apex slabši od KN?). Opazna pa je razlika v moči poleti ko je ful vroče in pa zvečer ko je mal hladneje,ko se motor ful rajš vrti, v vročini mam pa občutek da ga neki zatira zato je verjetno smiselno napelat hladen zrak po cevi samo bi blo treba kr mal cev zviti da bi jo lahko napelu, a bi bla kakšna razlika če ne bi bla cev zlo naravnost napelana? Ma pa drgač že do filtra eno cev napelano izpod blatnika, samo filter je pa potem odprt in pri vrhu motornega pokrova - a bi blo smiselno uporabit že obstoječo napeljavo dovoda zraka in filter dat v kakšno škatlo in ga prisilt da bo mel možnost jemat samo ta zrak ki pride iz te cevi in ne da bo razgaljen v ob vročem motorju?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov