mito155 je napisal/-a:z1g3c je napisal/-a:mene pa zanima kaj bi se dalo iz te mašine wen stisnit? pa ne zdei neke predelawe za 5 mio ...ampak tak max do 1.5 mio??
LP žiga
156 GTA 3.2 V6
Ti si raje kupi kej lepšega kot pa kompresor kit za GTA. Avto je v osnovi že dovlj brutalen, kompresor poskrbi za manjšo življensko dobo, enostavno predrago, kit stane 6k Eurov,... Alfa 156 GTA je že v osnovi prelep in zmogljiv avto.
Sicer sem po srcu alfist ampak, se mi ne zdi da bi alfa zdržala nevemkoliko km z takim kitom. In čez 5 let se bodo GTA.je prodajale kot 155 Q4 za male pare, razfukane in preterane. Samo moje mnenje...
Nebom trdiu kok mora zdržat, sam lohk ti pa povem da 250 HP hitr rata premal

Zakaj pol Autodelta pa Novitec v GTA-jke montirata po 3 kite na mesec ? Sej kit ne bo dau notr kr en k hoče bit glavni na vasi, ampak en pravi alfist k ve kaj je kupu.
Moja pa tud čez 7 let ne bo zgonena in preterana, greva lohk zdele stavt pa bomo takrt odpiral mašino. Avto se 85 % svojega časa vozi na normalnih obratih. Blokado vidi mogoče enkrat na teden, ostalo se pazi da se prej šalta. Glede ohranjenosti zunanjosti in notranjost pa lohk vsak pove kej k je že vidu avto v živo. Enkrat mesečno se avto polira, cca 2x tedensko pere. Enkrat ga perem sam (sobota) drugič pa v ročni avtopralnici na Rudniku.
Da ne omenjam da mi je avto pil 11,5 l na 100 km v četrtek k sm v enem dnevu naredil 1300 km, vozu sm pa 170-180 konstanto ker se na tej hitrosti najlepš pelje. Mestna je pa 14,6 skos, zdej k sm tanku 100 oktanca je padla na 14,3. Zdele bo 1 leto in 6 mescov odkar mam avto pa bom meu 37.000 KM pa vse dela v najlepšem redu. Olja spije odkar tankam Selenia Racing točno 1,1 l na 9500 (beri : DEVET TISOČ !!) kilometrov.
Človek sploh ne more verjet da je to možno pa še ALFA je
Evo mito (klask ane :P ) tolk o tem da bo moja GTA pristala čez neki let kot razjebane 155 Q4
P.S : še zmerm sm za stavo
LP