bmwm3 je napisal/-a:Filtra ni potrebno homologirat, zato ker je to rezervni del in ne dodatna oprema, pa tudi izpuha ni potrebno homologirati če ni preglasen, dovoljeno jih je imeti do nevem kok db kar je pa več je pa potrebno homologirat, pri takih izpuhih so pa tak ponavadi papirji zraven.
Povrh tega pa kot je en pred mano rekel da ti ne morejo nič ker ni zakona kaj je potrebno homologirat in kaj ne, pritožba pa mora če je dobro napisana 100% biti uspešna.
Homologirat je potrebno sam večja kolesa, vzmeti, zatemnitel stekel, pa kake ekstra predelave spojlerji in take zadeve, ne pa en obični spojler in filter, pa kakih letvic na lučeh.
Fullback je napisal/-a:vepar je napisal/-a:ampk so se pa mal u red spravl- točno pred 14 dnevi sem se šel prijavit, čez 3 dni sem dobil domov vabilo.
v četrtek sem mel pregled in dons sem dobu kartonček. kr nemorš verjet.
jebelacestapisssda po..........od pregleda 15. 6 še vedno nisem dobil kartončka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maddog je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:vepar je napisal/-a:ampk so se pa mal u red spravl- točno pred 14 dnevi sem se šel prijavit, čez 3 dni sem dobil domov vabilo.
v četrtek sem mel pregled in dons sem dobu kartonček. kr nemorš verjet.
jebelacestapisssda po..........od pregleda 15. 6 še vedno nisem dobil kartončka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poklici na 01/5822-717, pa zagnjavi malo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov