Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To avg 02, 2005 4:45 pm

ce ti tko pravis

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To avg 02, 2005 4:49 pm

noben avto ni brez nehomologiranih delov.... razen nov iz trgovine! kakor je enkrat na servisu nima vec original (se pooblasceni servisi nimajo vedno original delov) homologiranih delov... se ti ne zdi? pravm ti da ti pri danasnjem zakonu sodnik ne more napisati kazni... ker ima zakon prevec lukenj, ce bos pa dobil kazen ti pa jaz pritozbo napisem. No pa za kake prage se razumem, pa fedre, da je dobro ce so homologirani ampak FILTRI?! prosm vas no pa kdo vam je reku da mora bit filter homologiran? na tehnicnem sigurno ne, ker ce je tko morajo bit tud jermeni pa filter klime, svecke, zarnice. zajle itd itd itd tko da fantje ne ga srat

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 To avg 02, 2005 8:11 pm

Filtra ni potrebno homologirat, zato ker je to rezervni del in ne dodatna oprema, pa tudi izpuha ni potrebno homologirati če ni preglasen, dovoljeno jih je imeti do nevem kok db kar je pa več je pa potrebno homologirat, pri takih izpuhih so pa tak ponavadi papirji zraven.
Povrh tega pa kot je en pred mano rekel da ti ne morejo nič ker ni zakona kaj je potrebno homologirat in kaj ne, pritožba pa mora če je dobro napisana 100% biti uspešna.
Homologirat je potrebno sam večja kolesa, vzmeti, zatemnitel stekel, pa kake ekstra predelave spojlerji in take zadeve, ne pa en obični spojler in filter, pa kakih letvic na lučeh.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 02, 2005 8:58 pm

Popravek: filter ni rezervni del, ampak potrošni material kot olje, jermeni, svečke, vitreks...
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To avg 02, 2005 9:38 pm

bmwm3 je napisal/-a:Filtra ni potrebno homologirat, zato ker je to rezervni del in ne dodatna oprema, pa tudi izpuha ni potrebno homologirati če ni preglasen, dovoljeno jih je imeti do nevem kok db kar je pa več je pa potrebno homologirat, pri takih izpuhih so pa tak ponavadi papirji zraven.
Povrh tega pa kot je en pred mano rekel da ti ne morejo nič ker ni zakona kaj je potrebno homologirat in kaj ne, pritožba pa mora če je dobro napisana 100% biti uspešna.
Homologirat je potrebno sam večja kolesa, vzmeti, zatemnitel stekel, pa kake ekstra predelave spojlerji in take zadeve, ne pa en obični spojler in filter, pa kakih letvic na lučeh.

jest sdm ga vseen homologiru..BMK :D

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Sr avg 03, 2005 8:49 am

TITan je napisal/-a:Popravek: filter ni rezervni del, ampak potrošni material kot olje, jermeni, svečke, vitreks...

Točno tako ja.
JA saj če ga pa homologiraš pa tudi ni nič narobe.

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Sr avg 03, 2005 9:54 am

Fullback je napisal/-a:
vepar je napisal/-a:ampk so se pa mal u red spravl- točno pred 14 dnevi sem se šel prijavit, čez 3 dni sem dobil domov vabilo.
v četrtek sem mel pregled in dons sem dobu kartonček. kr nemorš verjet.

jebelacestapisssda po..........od pregleda 15. 6 še vedno nisem dobil kartončka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poklici na 01/5822-717, pa zagnjavi malo :)

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Sr avg 03, 2005 10:49 am

hehe vsaka vam cast, kot prvo bi vas mogl na to opozorit na k.... lpp, da se te stvari ne homologira! na pa da so tih se ti za hrbtom smejijo v glavo (glej ga kretena filter je prsu homologirat hehe) pa ti se fejst zaracunajo ... in kaj ti potem v kartoncku pise dodatno: sportni filter, pa sportna bat zajla in homologiran vitrex :)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr avg 03, 2005 11:03 am

maddog je napisal/-a:
Fullback je napisal/-a:
vepar je napisal/-a:ampk so se pa mal u red spravl- točno pred 14 dnevi sem se šel prijavit, čez 3 dni sem dobil domov vabilo.
v četrtek sem mel pregled in dons sem dobu kartonček. kr nemorš verjet.

jebelacestapisssda po..........od pregleda 15. 6 še vedno nisem dobil kartončka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poklici na 01/5822-717, pa zagnjavi malo :)

sm zagnjavil na 01 5822702 in prosil za go. Tino...ves besen in jezen, sam ko sm slišal njen prijazni glas in ko je takoj uredila stvar je blo takoj boljš! :lol:
Evo v parih dneh ga dobim...

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

|m|
Nov uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a |m| Če avg 04, 2005 9:03 pm

Nič mi ni jasno... Pol leta nazaj so vsi veselo pribijali kako je treba homologirat filter itd. zdej pa tu trdi model da je to čisto mimo in temu sploh ni tako. Ki zdej? :D A je treba al ni treba. Če ni, ga grem koj kupit.

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS Če avg 04, 2005 9:11 pm

Saj pravim, jaz ga mam in sm ga tud homologiral. Men so rekl d je nujno treba, če je pa to res ti pa ne znam povedat.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov