Cross je napisal/-a:tiste "za spodaj" isto povežejo obadva amortizerja sam da pač spodnja konca. tem zadevam se reče "anti-sway bar" ali nekak "proti-nagibalna palica". skrbi za to da je avto na ovinkih še bl stabiln sej preprečuje nagibanje avta, se še zmer nagiba sam ful manj.
TITan je napisal/-a:Tuki se pa ne strinjam. Avto na dirkališču mogoče (ali pa če zelo nelegalno voziš), samo že 50km jugo lahko profitira s tem.
Cross je napisal/-a:tiste "za spodaj" isto povežejo obadva amortizerja sam da pač spodnja konca. tem zadevam se reče "anti-sway bar" ali nekak "proti-nagibalna palica". skrbi za to da je avto na ovinkih še bl stabiln sej preprečuje nagibanje avta, se še zmer nagiba sam ful manj.
|jurcek| je napisal/-a:jaz jutri dobim sprednjega....bom videl če se bo obnašanje na cesti kaj poboljšalo.
me pa nekaj zanima. Glede homologacije. Te zadeve so ponavadi tipske (torej delane za vsak avto z majhnimi spremembami). Kako se stvar homologira, če se more? JAz sem že kontaktiral proizvajalca in so mi poslali dopis, ki ga naj pokažem na homologaciji (samo je dopis v nemščini in ne več če na lpp zna kdo nemško od onih).
so pa napisali, da TŰV ne obstaja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov