Jolly je napisal/-a:Hm se mi zdi da velika vecina tu zamenjuje hidravljicno podvozje ala Citroen in zracno vzmetenje ala low rider! Maky se mi zdi da ma v mislih low rider, tak sistem je ze zoran prej omenil in nima kaj veliko skupnega z hidravlicnim vzmetenjem kot ga najdemo pri citroenih!
Ja Maky te sistemi so zlo dragi kot si ze opazil in verjetno ni moznosti da bi tako stvar lahko homologiral v slo., no vse eno kle imas en naslov strani www.streetbeatcustoms.com ]kjer imajo to naprodaj.
Momentan sind TÜV-Teilegutachten für folgende Fahrzeugmodelle vorhanden:
Audi A3 (kein Allrad)
Audi TT (kein Allrad)
Scoda Oktavia (kein Allrad)
Seat Leon (kein Allrad)
Seat Toledo (kein Allrad)
VW Beetle (kein Allrad)
VW Bora (kein Allrad)
VW Golf 3 (kein Allrad)
VW Golf 3 Variant (kein Allrad)
VW Vento (kein Allrad)
VW Golf IV (kein Allrad
Weitere TÜV-Teilegutachten sind in Vorbereitung.
maky je napisal/-a:
tko da si lahko mal predstavljate kaj iščem...
(sena niti ni tako pretirana ....... 600-700$)
torej če še kdo pozna kakšno firmo v evropi naj mi prosim sporoči(lahko tudi na PM)
s.hio je napisal/-a:Zdaj bom pa nekaj napisal za kar me ne prosim obsojat. Vem da ljudlje nimate radi Centre ampak ko sem bil tam pred meseci mi je ponujal tocno eno tako stvar kot ti isces za enih 150-200k sit, mislim pa da je celo tuv melo. Drgac pa se sam prepricaj in poklici tja.
maky je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Zdaj bom pa nekaj napisal za kar me ne prosim obsojat. Vem da ljudlje nimate radi Centre ampak ko sem bil tam pred meseci mi je ponujal tocno eno tako stvar kot ti isces za enih 150-200k sit, mislim pa da je celo tuv melo. Drgac pa se sam prepricaj in poklici tja.
tuva ko bog ni imel! se grem stavit. če je bilo pod 200k je bilo brez kompresorja,zračnega tanka in vse potrebne elektronike. se pravi ročno pumpanje na pumpi (z unim za gume pumpat)
centra me še nekaj časa ne vidi... zanga sem itak mulec,za katerega je to predrag šport...![]()
![]()
s.hio je napisal/-a:maky je napisal/-a:s.hio je napisal/-a:Zdaj bom pa nekaj napisal za kar me ne prosim obsojat. Vem da ljudlje nimate radi Centre ampak ko sem bil tam pred meseci mi je ponujal tocno eno tako stvar kot ti isces za enih 150-200k sit, mislim pa da je celo tuv melo. Drgac pa se sam prepricaj in poklici tja.
tuva ko bog ni imel! se grem stavit. če je bilo pod 200k je bilo brez kompresorja,zračnega tanka in vse potrebne elektronike. se pravi ročno pumpanje na pumpi (z unim za gume pumpat)
centra me še nekaj časa ne vidi... zanga sem itak mulec,za katerega je to predrag šport...![]()
![]()
se pravi mulc z predragim audije za unga ki dela na centri. No pa pustmo stat, jaz ti sam povem kar sem videl na lastne oci, druzga pa nisem spraseval ker mi je bilo prebedno.
maky je napisal/-a:no uglavnem zanima me kje bi se dalo to dobiti.
če kdo ne razume kaj iščem :vzmetenje na tak način kot ga ima audi a8 in še kaki mercedes in volvo.Torej gre za vzmetenje ki ga lahko premikaš po velikosti iz kabine torej:
bzzzzzzzzzzzzzz in greš gor![]()
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz in greš dol![]()
(pa da ne bo kdo mislu da iščem lowrider sistem)
no a kdo pozna kej tazga?
Belina je napisal/-a:maky je napisal/-a:no uglavnem zanima me kje bi se dalo to dobiti.
če kdo ne razume kaj iščem :vzmetenje na tak način kot ga ima audi a8 in še kaki mercedes in volvo.Torej gre za vzmetenje ki ga lahko premikaš po velikosti iz kabine torej:
bzzzzzzzzzzzzzz in greš gor![]()
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz in greš dol![]()
(pa da ne bo kdo mislu da iščem lowrider sistem)
no a kdo pozna kej tazga?
se da dobit za te bo drago pršlohttp://www.showtimehydraulics.com/art/gallery_016.jpg
nebivedu je napisal/-a:Maky jst sm tudi našu vse o tem height control.
Deluje tko da je avto spuščen stalno, ko pa na slabšo cesto prideš, pa z pritiskom na gumb dvigneš avto za 4cm in če voziš pod 80km/h je avto dvignjen, če pa pohodiš gas, se ti pa avto spusti nazaj dol, in ko spet zmanjšaš na manj kot 80 pa se avto spet dvigne.
Vse skupaj te pride 310 dolarjev novo s poštnino carino in davkom iz japonske. Da se pa montirat na skoraj vsak avto.
HUGO_BOSS je napisal/-a:kok pa to kej vpliva na lego ?
pa kok je tole kej varn, jst ko pomislm na zračno napihljive blazine pod
mojimi fedri, me kr jajčka zabolijo:P
drugač pa se mi tista varianta zdi full nesmiselna, pumpanje na pumpi![]()
he he... sam za tehnični maš pa res... papirji...
he he... si kr predstavlam, kako faco bi naredu un v jašku na LPP-ju
k bi vidu tiste blazince![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov